Ωροσκόπιο Σχέσεων – Αλλαγές στον αστρολογικό θόλο που θα φέρουν μόνιμες καταστάσεις πια - Αστρολογικές Προβλέψεις

Ωροσκόπιο Σχέσεων – Αλλαγές στον αστρολογικό θόλο που θα φέρουν μόνιμες καταστάσεις πια

Ωροσκόπιο Σχέσεων – Αλλαγές στον αστρολογικό θόλο που θα φέρουν μόνιμες καταστάσεις πια

Ζωδιακές προβλέψεις:

Κριός

Υπάρχει μια λάθος συνεννόηση με κάποιο ιδιαίτερο άτομο. Μέσα στην καινούργια εβδομάδα, θα μπορέσετε να μιλήσετε και όλα να έρθουν στο φυσιολογικό τους.

 

Ταύρος

Πολλοί από εσάς, έχουν πάρει την σοβαρή απόφαση να πάνε για μια συγκατοίκηση ή και γάμο. Σίγουρα οι επόμενες σκέψεις θα πρέπει να αφορούν και την ροή των οικονομικών.

 

Δίδυμοι

Κάποιος από τον κοινωνικό – φιλικό σας κύκλο, σας θαυμάζει και το έχετε καταλάβει από τα λόγια και τις δράσεις του. Σας περιμένει μια ερωτική εξομολόγηση.

Καρκίνος

Μπορεί να μην έχετε ακόμη την τέλεια επικοινωνία με το πρόσωπο που επιθυμείτε, αλλά αυτό είναι και κάτι που θα σας κάνει να ψάξετε τα πράματα πολύ περισσότερο.

 

Λέων

Είστε έτοιμοι για να λήξετε παλιές ιστορίες, και να δώσετε χώρο και χρόνο σε νέες προσκλήσεις. Οι έρωτες και τα πάθη, αυτήν την στιγμή δεν σας συγκινούν.

 

Παρθένος

Μπορεί να είστε καιρό χώρια από τον σύντροφο σας, αλλά όλες οι επόμενες του κινήσεις θα φέρουν – στρώσουν τις συνθήκες που θα σας ενώσουν μόνιμα.

Ζυγός

Δεν χρειάζεται να τα αναλύετε όλα… και ειδικά για τρίτα άτομα. Μόνο το πέρασμα του χρόνου, θα σας δείξει τι μπορείτε να κερδίσετε από όλους αυτούς.

 

Σκορπιός

Είστε αποφασισμένοι να μιλήσετε ανοιχτά στο ταίρι σας, που αισθάνεστε ότι το τελευταίο διάστημα είναι χαμένο μέσα σε σκέψεις αίολες.

 

Τοξότης

Στην δουλειά σας, θα χρειαστεί να έρθετε σε συνεννόηση με νέους συνεργάτες. Κρατήστε μικρό καλάθι και μην ενθουσιάζεστε και τόσο εύκολα!

Αιγόκερως

Μένετε στην σκιά… και θέλετε να δείτε τις αντιδράσεις των άλλων πρώτα. Ίσως και να σας έχουν μείνει κάποια πικρά κατάλοιπα από το παρελθόν.

 

Υδροχόος

Μπορείτε να είστε ερωτικά μόνοι σας, και να μην σας ενδιαφέρει και πολύ. Άλλωστε είναι και μια εποχή, που πρέπει να εστιάσετε σε εργασία και σπουδές – επιμόρφωση.

 

Ιχθείς

Μην ζητάτε να σας δείχνουν συνέχεια την αγάπη τους. Ίσως και να έχετε κουράσει κάποια συγκεκριμένα άτομα. Δείξτε την πρώτοι εσείς λοιπόν!

 

Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

Αστρολογία Σχέσεων – Πράσινο φως σε σχέσεις και καριέρα

Ο φετινός Οκτώβριος…θα φέρει μόνο καλά νέα σε όλα τα ζώδια. Οι συναισθηματικές σχέσεις, θα...
Ωροσκόπιο Οκτωβρίου – Δυναμικές ημέρες σε σχέσεις/συνεργασίες και φιλίες

Ωροσκόπιο Οκτωβρίου – Δυναμικές ημέρες σε σχέσεις/συνεργασίες και φιλίες

Προβλέψεις ΖΩΔΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ   Κριός Κάθε αλλαγή εποχής, εσείς θα γίνεστε πιο συναισθηματικοί. Αυτό...

Χαρτομαντεία ΣΙΒΥΛΛΑ – Σημαντικές αλλαγές σε σχέσεις και ερωτοφιλίες

Προβλέψεις   Κριός ΤΟ ΣΤΕΜΜΑ Είστε ελκυστικοί σε όλους! Αυτό θα φέρει νέο κόσμο… στον...
 • προβλέψεις ερωτικές

  προβλέψεις ερωτικές
 • Ονειροκρίτης

  Ονειροκρίτης
 • ζωδια

  ζωδια
 • Καφεμαντεία – Ανάγνωση Φλιτζανιού

  Καφεμαντεία - Ανάγνωση Φλιτζανιού
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία
 • Ετικέτες

 • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων

  Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
 • αστρολογικές γραμμές

  αστρολογικές γραμμές
 • Αστρολογικές Προβλέψεις
  Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
  Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8254 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,82€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
  9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,74E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,74E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
  Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2022
  Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project