Ωροσκόπιο Σχέσεων – Επικοινωνιακά ξεκαθαρίσματα για όλα τα ζώδια - Αστρολογικές Προβλέψεις

Ωροσκόπιο Σχέσεων – Επικοινωνιακά ξεκαθαρίσματα για όλα τα ζώδια

Ωροσκόπιο Σχέσεων – Επικοινωνιακά ξεκαθαρίσματα για όλα τα ζώδια

Πιο αναλυτικά:

ΖΩΔΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ

Κριός

Πολλά και δύσκολα σας έχει βάλει ο άνθρωπος σας, έτσι ώστε να καταφέρει να πάρει από εσάς απαντήσεις.. Είστε σε πλήρη αφύπνιση πια, άρα δράστε μόνο υπέρ των δικών σας συμφερόντων.

Αστρολογική Τύχη: ***/**

Λέων

Μπορεί να είστε αισθηματικά μπερδεμένοι, αλλά το καλό είναι ότι ξέρετε που πρέπει να είστε και με ποιον. Οι συζητήσεις που θα έχετε με τον άνθρωπο σας, σίγουρα θα σας φέρουν και την ισορροπία.

Αστρολογική Τύχη: ****/*

Τοξότης

Δυναμικές οι ημέρες, για το ζώδιο σας ειδικά σε θέματα σχέσεων και οικογένειας. Χρειάζεται να είστε και λίγο πιο προσεχτικοί στα έξοδα σας, που έχουν πολλαπλασιαστεί αυτό το χρονικό διάστημα.

Αστρολογική Τύχη: ****/*

ΖΩΔΙΑ ΤΗΣ ΓΗΣ

Ταύρος

Τίποτα εσείς δεν πρόκειται να αφήσετε στην τύχη του! Ξέρετε όλα τα προβλήματα που έχει το συντροφικό σας έτερο, και τώρα πρέπει από την δική σας την μεριά να δώσετε την υποστήριξη σας.

Αστρολογική Τύχη: ****/*

Παρθένος

Πολλά τα φλερτ και οι φρέσκιες γνωριμίες, που τρέχουν γύρω σας και μάλλον κάτι στην καρδιά σας, έχει αλλάξει. Μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του νέου μήνα, θα έχετε και μια πιο ξεκάθαρη προσέγγιση.

Αστρολογική Τύχη: *****

Αιγόκερως

Οικονομικές ευκολίες, φέρνει αυτό το χρονικό διάστημα για εσάς, και μάλλον είναι και κάτι που μπορεί να σας βοηθήσει στο να βρείτε τον κοινό σας δρόμο με τον αγαπημένο σας, που σας περιμένει.

Αστρολογική Τύχη: ***/**

ΖΩΔΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ

Δίδυμοι

Με τόσα που έχετε να κάνετε και να ολοκληρώσετε μέσα στην εργασιακή και την κοινωνική σας καθημερινότητα, σίγουρα δεν έχετε καταλάβει ότι κάποιος γνωστός σας, έχει ενεργά συναισθήματα για εσάς.

Αστρολογική Τύχη: *****

Ζυγός

Μην σκορπάτε τον χρόνο σας με άτομα και τις ζωές τους, που σας έχουν αποδείξει σε παρελθόντες χρόνους, ότι δεν έχουν καμία απολύτως συμβατότητα με εσάς.

Αστρολογική Τύχη: *****

Υδροχόος

Ο αγαπημένος σας ετοιμάζεται για μεγάλες αλλαγές στην ζωή του, και θέλει μέσα σε όλα αυτά και εσείς να του δώσετε χρόνο και υποστήριξη. Οι εξελίξεις θα σας αφήσουν με το στόμα ανοιχτό.

Αστρολογική Τύχη: *****

ΖΩΔΙΑ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ

Καρκίνος

Την δύσκολη σας καρδιά, την έχει αγγίξει κάποιος από τον φιλικό σας κύκλο. Πριν να κάνετε κάποιο επόμενο βήματα προσέξτε τα πιο οικεία τους περιβάλλοντα και συναναστροφές.

Αστρολογική Τύχη: ***/**

Σκορπιός

Μια σειρά από επιτυχίες, υπάρχουν στον δρόμο σας και αυτό σας έχει κάνει να ανεβάσετε την ψυχολογία σας. Εσείς που είστε ελεύθεροι, ίσως και να τρακαριστείτε με έναν νέο έρωτα.

Αστρολογική Τύχη: ***/**

Ιχθείς

Πολλά τα ζητήματα και τα τεχνικά προβλήματα που έχει ο άνθρωπος που θέλετε, και μάλλον αυτός είναι και ο πραγματικός λόγος, που ακόμη δεν έχει τολμήσει να σας πλησιάσει ευθέως.

Αστρολογική Τύχη: ***/**

Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

Επανασυνδέσεις και Σύντροφοι – Παρασκευή 05/06/2020

Επανασυνδέσεις και Σύντροφοι – Παρασκευή 05/06/2020

Για όλους:   Κριός Δεν θα πρέπει να έχετε τα μάτια σας κλειστά, σε καταστάσεις...
Ανάδρομος Ερμής – Καθυστερήσεις σε σχέσεις και συντρόφους

Ανάδρομος Ερμής – Καθυστερήσεις σε σχέσεις και συντρόφους

   Ο τρέχων μήνας, θα χαρακτηριστεί από το έντονο αστρολογικό φαινόμενο του ανάδρομου Ερμή στο...
Χαρτομαντεία HAL G – Προτάσεις που θα δελεάσουν

Χαρτομαντεία HAL G – Προτάσεις που θα δελεάσουν

Ερωτικές προβλέψεις για το επόμενο 2μηνο: ΚΡΙΟΣ : Η ΜΕΛΑΧΡΟΙΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ Υπάρχουν διάφορα ζητήματα που...
 • αστρολογικές προβλέψεις

  αστρολογικές προβλέψεις
 • Ονειροκρίτης

  Ονειροκρίτης
 • αστρολογικές προβλέψεις

  αστρολογικές προβλέψεις
 • Καφεμαντεία – Ανάγνωση Φλιτζανιού

  Καφεμαντεία - Ανάγνωση Φλιτζανιού
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία
 • Ετικέτες

 • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων

  Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
 • αστρολογικές γραμμές

  αστρολογικές γραμμές
 • Αστρολογικές Προβλέψεις
  Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
  Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8254, 875-876-8550, 875-876-8372, 875-876-8311, 875-876-8026, 875-876-8295 και 875-876-8363 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,76€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
  9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
  Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2020
  Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project