Ωροσκόπιο Σχέσεων – Οι παλιοί ερωτικοί λογαριασμοί θα ξεκαθαρίσουν! - Αστρολογικές Προβλέψεις

Ωροσκόπιο Σχέσεων – Οι παλιοί ερωτικοί λογαριασμοί θα ξεκαθαρίσουν!

Ωροσκόπιο Σχέσεων – Οι παλιοί ερωτικοί λογαριασμοί θα ξεκαθαρίσουν!

Το δεύτερο 15μερο του Οκτωβρίου, θα είναι γεμάτο από ιδιαίτερες αστρολογικές όψεις, της Αφροδίτης και του Ερμή που θα φέρουν ανατροπές μόνο ευχάριστες σε σχέσεις και συνεργασίες.

Για όλους:

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός :

Από την στιγμή που θα αποφασίσετε, να κάνετε κάποιες καθοριστικές αλλαγές και τροποποιήσεις στην εργασία ή στην ερωτική σας ζωή, να ξέρετε ότι δεν θα υπάρξει επιστροφή.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ταύρος :

Οι ειδήσεις που περιμένετε έχουν σταματήσει από την μεριά του ανθρώπου σας, που δεν θέλει να κάνει ακόμη κάποια παρορμητική κίνηση. Από τον Σκορπιό και μετά 23/10, όλα θα ξανα-ξεκινήσουν.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Δίδυμοι :

Η αγάπη και τα συναισθήματα, που έχετε μέσα σας για τον πρώην σύντροφο σας, είναι και αυτά που σας καθηλώνουν και δεν αναζητάτε κάτι άλλο, που θα σας ενθουσιάσει.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Καρκίνος :

Κάποιες γενικές αλλαγές, που θέλει να κάνει ο άνθρωπος σας μέσα στην σχέση σας πραγματικά θα σας βρουν στο 100% σύμφωνους. Ο τρέχον μήνας, θα φέρει και την οικονομική άνεση.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Λέων :

Έχετε χάσει τον αυθορμητισμό σας, και αυτό οφείλεται στο γεγονός, ότι αυτή η ερωτική σχέση που έχετε, δεν σας έχει δείξει ακόμη κάτι θετικό για το μέλλον.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Παρθένος :

Θέλετε να απομονωθείτε και να μην σκέφτεστε πραγματικά τίποτα εν σχέση με το παρελθόν. Τουλάχιστον υπάρχουν καταστάσεις που ήδη τώρα σας ενδιαφέρουν.

Προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο…

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ζυγός :

Έχετε μπλέξει στα ερωτικά γρανάζια και πάλι μιας πιο παλιάς σας ιστορίας, που όμως δεν σας δίνει την ασφάλεια για να αισθανθείτε, ότι όλο αυτό μπορεί να ξαναλειτουργήσει.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Σκορπιός :

Με τον Ήλιο, να εγκαινιάζει το καινούργιο ζώδιο… το δικό σας προσεχώς, εσείς θα αισθανθείτε ότι μπορείτε να κάνετε πολλά, πρώτα για τον εαυτό σας και μετά για τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Τοξότης :

Οι εκπλήξεις στρώνονται μπροστά σας, και μέχρι να φύγει ο μήνας του Οκτωβρίου, εσείς θα δείτε κάποια οικονομικά- νομικά ζητήματα, να φεύγουν οριστικά από τον δρόμο σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Αιγόκερως :

Οι επιπόλαιοι έρωτες και οι επιφανειακές σκέψεις, δεν σας αφορούν πια. Αυτό το διάστημα, θα έχετε ποικίλα αισθηματικά πλησιάσματα, που θα πρέπει να προσέξετε πολύ.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Υδροχόος :

Προσπαθείτε να αποκαταστήσετε τις επικοινωνίες με τον άνθρωπο που αγαπάτε, αλλά ακόμη βρίσκετε αντιστάσεις. Από την νέα εβδομάδα 14/10, όλα θα γίνουν πιο βατά.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ιχθείς :

Το παρασκήνιο, που υπάρχει στις φιλικές και κοινωνικές σας παρέες, είναι γύρω από την πολυτάραχη ερωτική σας ζωή. Αυτό θα πρέπει να το περιορίσετε πολύ!

Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

Ερμής σε ορθή πορεία και οι ισορροπίες θα αποκατασταθούν

Ερμής σε ορθή πορεία και οι ισορροπίες θα αποκατασταθούν

Από τις 12/07 ο Ερμής επιτέλους γυρίζει σε ορθή φορά και προσφέρει λύσεις και ευκαιρίες....
Οι κάρτες ΤΑΡΩ προβλέπουν τα άμεσα μελλούμενα!

Οι κάρτες ΤΑΡΩ προβλέπουν τα άμεσα μελλούμενα!

Ερωτικές προβλέψεις: ΚΡΙΟΣ : ΤΟ ΑΡΜΑ Είστε μαζί με τον άνθρωπο σας, σε μια φάση...
Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Τρίτη 07/07/2020

Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Τρίτη 07/07/2020

Ζωδιακές προβλέψεις: Κριός Θα χρειαστεί να γίνετε πολύ πιο δημιουργικοί σε σχέσεις και συνεργασίες αν...
 • προβλέψεις ερωτικές

  προβλέψεις ερωτικές
 • Ονειροκρίτης

  Ονειροκρίτης
 • ζωδια

  ζωδια
 • Καφεμαντεία – Ανάγνωση Φλιτζανιού

  Καφεμαντεία - Ανάγνωση Φλιτζανιού
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία
 • Ετικέτες

 • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων

  Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
 • αστρολογικές γραμμές

  αστρολογικές γραμμές
 • Αστρολογικές Προβλέψεις
  Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
  Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8363 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,76€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
  9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
  Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2020
  Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project