Ωροσκόπιο Σχέσεων – Τα μονοπάτια της αγάπης θα διασταυρωθούν - Αστρολογικές Προβλέψεις

Ωροσκόπιο Σχέσεων – Τα μονοπάτια της αγάπης θα διασταυρωθούν

Ωροσκόπιο Σχέσεων – Τα μονοπάτια της αγάπης θα διασταυρωθούν

Προβλέψεις για τις επόμενες 1-3 εβδομάδες:

Κριός

Θα χρειαστεί να ανεβάσετε τους προσωπικούς σας ρυθμούς και να δώστε λύσεις, σε όλα αυτά τα προβλήματα που έχουν ανακύψει σε εργασία αλλά και σχέση.

 

Ταύρος

Είστε έτοιμοι για να κάνετε τις σοβαρές συζητήσεις γύρω από μια πιο επίσημη δέσμευση, με τον άνθρωπο σας. Το μόνο που απομένει είναι να μπορέσετε να στρώσετε τα οικονομικά σας.

 

Δίδυμοι

Είστε αποφασισμένοι, να μην δώσετε άλλη ευκαιρία στον πρώην σας, που σας πολιορκεί με όλα τα μέσα, αυτό το διάστημα. Μάλλον δεν έχετε ξεπεράσει ακόμη τον χωρισμό.

Καρκίνος

Η αντοχή και η δυναμική σας, είναι στο κόκκινο. Υπάρχουν ευκαιρίες στον δρόμο σας, που μπορούν άμεσα να σας βάλουν σε ένα πολύ καλύτερο επίπεδο ζωής.

 

Λέων

Μην ασχολείστε με άτομα και τρίτες ιστορίες που δεν είναι δικές σας. Μόνο τον χρόνο σας χάνετε. Οι ημέρες έχουν για εσάς πιο ποιοτικές δράσεις!

 

Παρθένος

Στην αισθηματική σας ζωή, υπάρχει μια υπερκινητικότητα και αυτό σας κάνει να ξεχνάτε σιγά – σιγά, τα παλιά! Ίσως και μια νέα σχέση – ιστορία αγάπης, να είναι μπροστά σας.

Ζυγός

Μέσα στην οικογένεια σας, υπάρχουν αρκετά ζητήματα που πρέπει με τον άνθρωπο σας να λύσετε. Πιθανόν και να χρειάζεται να κάνετε μια ανασκόπηση σε αυτά που έχουν συμβεί.

 

Σκορπιός

Οι σκέψεις και τα συναισθήματα σας, είναι σε διαφορετικές τροχιές. Αυτό που θέλετε είναι να συζητήσετε με τον άνθρωπο που αγαπάτε, και να βρείτε λύσεις.

 

Τοξότης

Κάποιος παλιός σας γνώριμος θα σας ψάξει, και πιθανόν μαζί να σας κάνει και άκρως ενδιαφέρουσες προτάσεις. Η αισθηματική σας ζωή, αλλάζει άμεσα!

Αιγόκερως

Πολλά τα βλέμματα που πέφτουν επάνω σας, και αυτό είναι κάτι που στο τώρα, σας κάνει και αισθάνεστε ότι και πάλι ανοίγουν οι αισθηματικοί δρόμοι μπροστά σας.

 

Υδροχόος

Από σήμερα και μέχρι να λήξει ο Ιούνιος, θα καταφέρετε σίγουρα να μπείτε σε μια καλύτερη επικοινωνία και συνεννόηση με τον άνθρωπο που έχετε ερωτευτεί.

 

Ιχθείς

Κάποιες διαφορές και παρεξηγήσεις που είχαν γίνει μέσα στο οικείο σας περιβάλλον, τώρα λήγουν! Οι ημέρες θα έχουν πολλά δώρα αισθηματικά και οικονομικά.

 

Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

Η τράπουλα των Δεκανών – Οι καρμικές σχέσεις θα ενώσουν με μοιραία μόνιμα πια δεσμά τους Συντρόφους

Η τράπουλα των Δεκανών – Οι καρμικές σχέσεις θα ενώσουν με μοιραία μόνιμα πια δεσμά τους Συντρόφους

Προβλέψεις για το επόμενο 15ήμερο ΚΡΙΟΣ : Ο ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ Οι καλοί σας φίλοι,...
Ωροσκόπιο Σχέσεων – Αισθηματικές επανασυνδέσεις μόνιμες για κάποια ζώδια

Ωροσκόπιο Σχέσεων – Αισθηματικές επανασυνδέσεις μόνιμες για κάποια ζώδια

Μέχρι το τέλος του Ιουνίου, θα συνεχίσουν να συντελούνται σημαντικές αλλαγές στον αστρολογικό θόλο… που...
Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Παρασκευή 14/06/2024

Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Παρασκευή 14/06/2024

Ζωδιακές προβλέψεις:   Κριός Είστε έτοιμοι για όλα. Μέσα σε αυτό το Σαββατοκύριακο, θα λάβετε...
 • προβλέψεις ερωτικές

  προβλέψεις ερωτικές
 • Ονειροκρίτης

  Ονειροκρίτης
 • ζωδια

  ζωδια
 • Καφεμαντεία – Ανάγνωση Φλιτζανιού

  Καφεμαντεία - Ανάγνωση Φλιτζανιού
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία
 • Ετικέτες

 • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων

  Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
 • αστρολογικές γραμμές

  αστρολογικές γραμμές
 • Αστρολογικές Προβλέψεις
  Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
  Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8254 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,82€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
  9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,74E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,74E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
  Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2024
  Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project