Ωροσκόπιο Σχέσεων – Το παρελθόν συνεχίζει να επηρεάζει το παρόν! - Αστρολογικές Προβλέψεις

Ωροσκόπιο Σχέσεων – Το παρελθόν συνεχίζει να επηρεάζει το παρόν!

Ωροσκόπιο Σχέσεων – Το παρελθόν συνεχίζει να επηρεάζει το παρόν!

Οι μέρες έχουν βαρύ αστρολογικό φορτίο, για όλα τα ζώδια, και κυρίως με τον Άρη να περνάει στον Ζυγό και τον πλανήτη των επικοινωνιών στον Σκορπιό.

Πιο αναλυτικά:

Κριός

Μπορεί να έχετε περάσει, ένα περίπλοκο χρονικό διάστημα, αλλά το μόνο καλό είναι, ότι τώρα με την εμπειρία που έχετε μπορείτε, να διαχειριστείτε τα πάντα και τους πάντες. Ακόμη και τον δύσκολο σύντροφο σας, μπορείτε να τον φέρετε στα μέτρα σας.

Αστρολογική Τύχη: ***/**

Ταύρος

Οι μέρες μέχρι και να λήξει η εποχή του Ζυγού, έχουν για το ζώδιο σας, πολλές και ευχάριστες εκπλήξεις ειδικά στα αισθηματικά σας, που τις τελευταίες εβδομάδες σας έχουν ταλαιπωρήσει πάρα πολύ! Ένα μεγάλο χρηματικό ποσό έρχεται στα χέρια σας.

Αστρολογική Τύχη: ****/*

Δίδυμοι

Μόνο καλύτερα θα είναι τα πράματα μέσα στην εργασία σας, καθώς εσείς θα έχετε προτάσεις για κάτι περισσότερο. Σκεφτείτε τα πάντα δύο φορές, και μην δώσετε απαντήσεις που βολεύουν μόνο τους άλλους. Στην αισθηματική σας ζωή, υπάρχουν εξελίξεις προς την κατεύθυνση του γάμου.

Αστρολογική Τύχη: *****

Καρκίνος

Από τα πολλά που έχετε δει και βιώσει, μέσα στην σχέση σας τώρα αισθάνεστε απόλυτα υποχρεωμένοι να προστατέψετε τον εαυτό σας, και να μιλήσετε προς την λύση τους. Στην εργασία σας, υπάρχει ένα παρασκήνιο, που θα πρέπει σίγουρα να αποφύγετε.

Αστρολογική Τύχη: ***/**

Λέων

Η εύνοια του σύμπαντος, είναι στρωμένη μπροστά σας, και σίγουρα τώρα θα έχετε και την τόλμη, για να μπορέσετε να λύσετε καταστάσεις που καιρό σας συνοδεύουν. Σε δεύτερο στάδιο, θα χρειαστεί να μιλήσετε και πιο αναλυτικά με τον άνθρωπο σας.

Αστρολογική Τύχη: ****/*

Παρθένος

Πολλά τα θέλω σας, και η άλλη πλευρά της σχέσης, δεν είναι έτοιμη να σας τα προσφέρει. Αφήστε λίγο τον χρόνο να περάσει και θα δείτε ότι οι καταστάσεις θα σας φανερώσουν αν πρέπει να συνεχίσετε και αν πρέπει να σταματήσετε τελικά.

Αστρολογική Τύχη: *****

Ζυγός

Οι δρόμοι σας, έχουν ανοίξει για το παρελθόν που τώρα έρχεται και απαιτεί καθολικές αλλαγές και σε κάθε επίπεδο. Οι οικονομικές σας προσλαβάνουσες θα είναι περισσότερες, άρα σκεφτείτε από σήμερα τι πρέπει να τακτοποιήσετε και τι πρέπει να κυνηγήσετε.

Αστρολογική Τύχη: *****

Σκορπιός

Μπορεί να έχουν γίνει κάποια λάθη, μέσα στον δεσμό σας αλλά είστε κάτω από την καλύτερες όψεις του κυβερνήτη σας, άρα ενεργοποιηθείτε. Στην εργασία σας, υπάρχει ένα φλερτ που απλά θα πρέπει να το δείτε και από όλες τις πλευρές, πριν κάνετε ο επόμενο βήμα.

Αστρολογική Τύχη: ***/**

Τοξότης

Ζητήματα οικονομικά και κληρονομικά, θα χρειαστεί να τακτοποιήσετε που καιρό τώρα σας έχουν μπλοκάρει. Από τα μέσα του μήνα, θα μπορέσετε να κάνετε και ένα προγραμματισμένο ταξίδι, που θα σας φέρει σε άμεση επαφή, με τον πρώην σας.

Αστρολογική Τύχη: ****/*

Αιγόκερως

Δεν είστε και στην πιο ανεβασμένη διάθεση, καθώς ο αντίκτυπος που λαμβάνετε από τον άνθρωπο σας, δεν είναι και αυτό που θέλετε. Μιλήστε τώρα που ο Κρόνος θα έρθει σε ορθή φορά, και θα βρείτε λύσεις που θα σας ενώσουν πολύ περισσότερο.

Αστρολογική Τύχη: ***/**

Υδροχόος

Δεν θα μπορέσετε άμεσα, να δεχτείτε αυτά που σας ζητάει το νέο ταίρι σας, καθώς μέσα στην ψυχή σας, έχετε ακόμη καταστάσεις και απωθημένα από το παρελθόν σας. Ίσως και αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να ζητήσετε χρόνο παραπάνω.

Αστρολογική Τύχη: *****

Ιχθείς

Οι φίλοι σας, είναι αυτοί που τώρα σας κάνουν ένα νέο προξενιό, για να μπορέσετε και εσείς πια να ξεφύγετε από όλα αυτά που έχουν συμβεί στο παρελθόν. Στην δουλειά σας, σας περιμένουν μεγάλες εκπλήξεις που θα σας ανεβάσουν την θέση…και τον μισθό?

Αστρολογική Τύχη: ***/**

Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

Ζώδια – Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τετάρτη 03/06/2020

Ζώδια – Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τετάρτη 03/06/2020

Ημερήσιες προβλέψεις:   Κριός Σχόλια και κουτσομπολιά, θα πέσουν στον δρόμο σας για το πρόσωπο...
Επανασυνδέσεις και Σύντροφοι – Τετάρτη 03/06/2020

Επανασυνδέσεις και Σύντροφοι – Τετάρτη 03/06/2020

Για όλους:   Κριός Φρέσκιες ιδέες που θα σας ανανεώσουν θα έρθουν από τον άνθρωπο...
Ωροσκόπιο Σχέσεων – Επικοινωνίες με τα παλιά

Ωροσκόπιο Σχέσεων – Επικοινωνίες με τα παλιά

Προβλέψεις για τον Ιούνιο: ΚΡΙΟΣ : Μια περίοδος μέχρι και την δεύτερη έκλειψη του μήνα,...
 • αστρολογικές προβλέψεις

  αστρολογικές προβλέψεις
 • Ονειροκρίτης

  Ονειροκρίτης
 • αστρολογικές προβλέψεις

  αστρολογικές προβλέψεις
 • Καφεμαντεία – Ανάγνωση Φλιτζανιού

  Καφεμαντεία - Ανάγνωση Φλιτζανιού
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία
 • Ετικέτες

 • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων

  Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
 • αστρολογικές γραμμές

  αστρολογικές γραμμές
 • Αστρολογικές Προβλέψεις
  Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
  Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8254, 875-876-8550, 875-876-8372, 875-876-8311, 875-876-8026, 875-876-8295 και 875-876-8363 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,76€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
  9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
  Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2020
  Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project