Τι φέρνει το φετινό Φθινόπωρο σε κάθε ζώδιο? - Αστρολογικές Προβλέψεις

Τι φέρνει το φετινό Φθινόπωρο σε κάθε ζώδιο?

Τι φέρνει το φετινό Φθινόπωρο σε κάθε ζώδιο?
Έχετε ερωτήσεις; Ζητήστε απαντήσεις και διώξτε την ανασφάλεια!
Για έγκυρες Αστρολογικές Προβλέψεις τηλεφωνήστε τώρα στο 9011 400 633, δίπλα σας 24 ώρες το 24ωρο.

Με την Αφροδίτη από την πρώτη ημέρα του Σεπτεμβρίου, θα κάνει Τρίγωνο με τον ανάδρομο Κρόνο, όλα είναι πιθανόν να συμβούν μέσα σε συνεργασίες και σχέσεις.

Για όλα τα ζώδια:

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός :

Δεν έχετε τον χρόνο και την πολυτέλεια πια των συζητήσεων, προς τον άνθρωπο σας. Εσείς πρέπει να πάρετε μια τελική απόφαση, για την όποια επόμενη σας μέρα. Στα εργασιακά σας, όσο περνάει ο καιρός, όλο και πιο πολύ εδραιώνεστε.

Τυχερό δεκαήμερο μήνα : 1ο

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ταύρος :

Ναι, λοιπόν την έχετε δαγκώσει γερά την λαμαρίνα και το παραδέχεστε σε όλους! Πλησιάζει επίσης, μια μεγάλη και σημαντική αλλαγή και στην καριέρα σας. Αυτά τα δύο αν τα διαχειριστείτε σωστά, σίγουρα μπορούν να σας αλλάξουν την ποιότητα της ζωής σας.

Τυχερό δεκαήμερο μήνα : 3ο

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Δίδυμοι :

Μην δημιουργείτε ένα κλίμα ανασφάλειας και υπερβολικής ζήλιας στον άνθρωπο σας, επειδή εσείς μέσα σας ακόμη δεν είστε καλά. Λάθος σε όλα αυτή η δράση. Αν κάτι δεν σας ευχαριστεί, το καλύτερο είναι απλά να το συζητήσετε μαζί του.

Τυχερό δεκαήμερο μήνα : 1ο

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Καρκίνος :

Είναι μια καλή η εποχή και μέχρι τις 20/09, για να φέρετε ισορροπίες και να ξεκαθαρίσετε τα πράματα, μέσα στο επάγγελμα σας και με τους συνεργάτες σας. Σε δεύτερο πλάνο δείτε πιο ξεκάθαρα τις προτάσεις, που σας κάνει κάποιος που δηλώνει ερωτευμένος μαζί σας.

Τυχερό δεκαήμερο μήνα : 2ο

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Λέων :

Όλα αυτά που έχουν γίνει και έχουν ενοχλήσει τον άνθρωπο σας, έχετε σκοπό το επόμενο Σαβ.Κο 7+8/9, να συζητήσετε διεξοδικά, για να βρείτε τις σωστές λύσεις. Σίγουρα και οι σχέσεις, που έχουν περάσει από κρίση και δύσκολη φάση, τώρα μπορούν να βρούν την ισορροπία τους.

Τυχερό δεκαήμερο μήνα : 1ο

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Παρθένος :

Πολλά τα προβλήματα που σιγά – σιγά, σας αποκαλύπτει το καινούργιο σας ταίρι, και που μάλλον δεν τα γνωρίζατε καν. Οι αποφάσεις είναι μόνο δικές σας. Σίγουρα μην κάνετε το λάθος, να πιστέψετε ότι κάτι μπορεί να αλλάξει με την βοήθεια σας!

Τυχερό δεκαήμερο μήνα : 2ο

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ζυγός :

Η καρδιά σας, έχει ακόμη σκιές και εικόνες από τα παλιά. Το Φθινόπωρο σας, όμως δεν μπορεί να συνεχιστεί με αυτήν την ψυχολογία. Σκεφτείτε τι τελικά θέλετε. Το καλό είναι ότι, κάποια νέα πρόσωπα θα βρουν τρόπο να σας τραβήξουν την τόσο δύσκολη σας προσοχή.

Τυχερό δεκαήμερο μήνα : 3ο

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Σκορπιός :

Από το πρωί θα πρέπει να οργανώσετε τα προγράμματα σας και να φέρετε εις πέρας, όλες τις υποχρεώσεις σας. Τον άνθρωπο σας μην τον αφήσετε εκτός. Εσείς που είστε μόνοι, από τον επαγγελματικό σας κύκλο, θα έχετε πολλά και ενδιαφέροντα φλερτ.

Τυχερό δεκαήμερο μήνα : 1ο

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Τοξότης :

Έχετε ήδη λάβει τις επίσημες προτάσεις από τον άνθρωπο σας, για δεσμευτείτε τους επόμενους μήνες. Σκεφτείτε μόνο αν αυτό και εσείς το θέλετε. Φυσικά και τα οικονομικά σας, είναι ένας παράγοντας που θα βαρύνει πάνω στις αποφάσεις σας.

Τυχερό δεκαήμερο μήνα : 2ο

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Αιγόκερως :

Μην κάνετε πίσω από τις υποσχέσεις σας, προς τον αγαπημένο σας. Δεν θα δώσετε καλή εντύπωση και σε δεύτερο βαθμό, πιθανόν και να τον κάνετε να ζηλεύει. Δεν το θέλετε αυτό, και ειδικά με τον Κρόνο πάνω σας ακόμη ανάδρομο.

Τυχερό δεκαήμερο μήνα : 3ο

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Υδροχόος :

Στα σχέδια σας, για τις επόμενες ημέρες, έχετε βάλει κάποια μικρά ταξίδια αναψυχής. Εσείς οι αδέσμευτοι, ίσως και να επιστρέψετε ερωτευμένοι! Χρήματα και επαγγελματικές ευκαιρίες έρχονται και σας κάνουν σίγουρα να αναθαρρήσετε.

Τυχερό δεκαήμερο μήνα : 2ο

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ιχθείς :

Θα πρέπει να ξεκαθαρίσετε τα συναισθήματα σας, στο άτομο που σας ενδιαφέρει και να του δώσετε τον χρόνο, για να σας ανταποδώσει…ότι μπορεί – θέλει! Μετά θα ζυγίσετε στο μυαλό και την καρδιά σας, τι χρειάζεστε και θα δώσετε τις απαντήσεις σας.

Τυχερό δεκαήμερο μήνα : 1ο

Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα ειδικά για εσάς ή για κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο;
Καλέστε στο 875 876 8254 (με χρέωση ΜΟΝΟ 0,75€/1΄, τώρα από όλα τα σταθερά και κινητά) και βρείτε λύσεις και απαντήσεις στα ζητήματα που σας απασχολούν!

Γιατί οι αληθινές προβλέψεις τώρα πια δεν κοστίζουν.


Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

Οικονομικά & Τύχη – Δευτέρα 20/01/2020

Οικονομικά & Τύχη – Δευτέρα 20/01/2020

Τυχερές Προβλέψεις: Κριός Τυχερά νούμερα ζωδίου : 24, 35, 46, 57, 66, 70 Ευνοϊκές ώρες...
Ερωτική Ταρώ – Προβλέψεις Δευτέρα 20/01/2020

Ερωτική Ταρώ – Προβλέψεις Δευτέρα 20/01/2020

Ερωτικές προβλέψεις: ΚΡΙΟΣ : ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ Μπορείτε να κάνετε αυτό που θέλετε και χωρίς τελικά...
Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Δευτέρα 20/01/2020

Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Δευτέρα 20/01/2020

Ζωδιακές προβλέψεις: Κριός Οι λεπτομέρειες κάνουν την διαφορά και εσείς τώρα πρέπει να κινηθείτε προς...
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Μάνια Βιτάλη

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Μάνια Βιτάλη
 • Ονειροκρίτης

  Ονειροκρίτης
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από τη Λήδα Ελευθερίου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από τη Λήδα Ελευθερίου
 • Καφεμαντεία – Ανάγνωση Φλιτζανιού

  Καφεμαντεία - Ανάγνωση Φλιτζανιού
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία
 • Ετικέτες

 • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων

  Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Ερμιόνη

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Ερμιόνη
 • Αστρολογικές Προβλέψεις
  Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
  Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8254, 875-876-8550, 875-876-8372, 875-876-8311, 875-876-8026, 875-876-8295 και 875-876-8363 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,76€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
  9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
  Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2020
  Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project