23/10 Εποχή Σκορπιού και όλα τα σενάρια στις αισθηματικές σχέσεις για επανασύνδεση… είναι ανοιχτά! - Αστρολογικές Προβλέψεις

23/10 Εποχή Σκορπιού και όλα τα σενάρια στις αισθηματικές σχέσεις για επανασύνδεση… είναι ανοιχτά!

23/10 Εποχή Σκορπιού και όλα τα σενάρια στις αισθηματικές σχέσεις για επανασύνδεση… είναι ανοιχτά!

Μια ιδιαίτερη εποχή χαράζει…και ειδικά στον τομέα των αισθηματικών σχέσεων. Το υδάτινο στοιχείο του Σκορπιού αλλά και η γενικότερη ποιότητα του ζωδίου, θα φέρουν συνειδητά αλλαγές αλλά και νέες προτάσεις που θα συσχετίζονται με επανασυνδέσεις αλλά και κοινή πορεία σε πιο επίσημες – μόνιμες δεσμεύσεις.

Για όλους:

ΚΡΙΟΣ :

Η θέση σας είναι πολλή λεπτή. Σίγουρα έχουν γίνει λάθη και από τις δύο πλευρές σε αυτόν τον δεσμό, αλλά μάλλον και οι δύο τώρα τα έχετε συνειδητοποιήσει και θα τα διορθώσετε.

Αστρολογική εύνοια: 95%

 

ΤΑΥΡΟΣ :

Οι συμπτώσεις θα είναι πολλές και εσείς θα έρθετε σε μια αναστάτωση… αισθηματική! Με την υποστηρικτική Αφροδίτη όλα είναι πιθανόν να περάσουν από τον δρόμο σας.

Αστρολογική εύνοια: 96%

 

ΔΙΔΥΜΟΙ :

Αισθάνεστε τύψεις…πως έχετε αδικήσει κάποιον. Μπορεί και έτσι να είναι τα πράματα… άρα δράστε και αποκαταστήστε τις καταστάσεις και μην μένετε μόνο στα παλιά.

Αστρολογική εύνοια: 99%

ΚΑΡΚΙΝΟΣ :

Οι φίλοι σας, είναι πολύ κοντά σας… και κάνουν ότι μπορούν για να σας διορθώσουν το κέφι. Εσείς σίγουρα πλέον μπορείτε να δείτε και το μέλλον σας, ξεχνώντας το παρελθόν σας.

Αστρολογική εύνοια: 95%

 

ΛΕΩΝ :

Οι ευαισθησίες σας, δεν σας πάνε πουθενά! Ξέρετε ότι έχετε για ακόμη μια φορά κάνει λάθος και πρέπει άμεσα αυτό να το διορθώσετε. Οι υποδείξεις των άλλων σίγουρα δεν σας αφορούν.

Αστρολογική εύνοια: 96%

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ :

Η καρδιά σας το τελευταίο χρονικό διάστημα, έχει γίνει το σημείο αναφοράς για κάποιο καινούργιο άτομο, που έχει μπει στην καθημερινότητα σας. Το τέλος Οκτωβρίου… θα έχει εκπλήξεις.

Αστρολογική εύνοια: 97%

ΖΥΓΟΣ :

Μπορείτε και καλύτερα και περισσότερα. Αυτή η περίοδος είναι γεμάτη από κόσμο και ευκαιρίες στα επαγγελματικά σας. Σίγουρα θα κάνετε και κάποιες ενδιαφέρουσες γνωριμίες.

Αστρολογική εύνοια: 95%

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ :

Το συντροφικό σας έτερο, αυτό που πραγματικά θέλει, είναι να δώσετε ένα τέλος σε όλα αυτά που σας χωρίζουν, και άμεσα να προσπαθήσετε για μια ένωση που θα έχει μόνιμο χαρακτήρα.

Αστρολογική εύνοια: 96%

 

ΤΟΞΟΤΗΣ :

Ζητήματα οικονομικά θέλει να φέρει στην επιφάνεια ο άνθρωπος σας, και όχι αδικαιολόγητα. Μάλλον κάπου έχει γίνει κάποιο λάθος που και οι δύο μαζί θα διορθώσετε.

Αστρολογική εύνοια: 97%

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ :

Μέσα στον νέο μήνα του Νοεμβρίου, το ζώδιο σας θα δεχτεί πολλές επιστροφές από τα παλιά. Εσείς που είστε ακόμη μόνοι σας, βάλτε τους όρους σας και μην δώσετε άμεσα το πράσινο φως.

Αστρολογική εύνοια: 96%

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ :

Τα συναισθήματα κάποιου φίλου σας, έχουν πια γίνει ερωτικά και επιθυμεί άμεσα να σας τα φανερώσει. Σίγουρα ακούστε τι έχει να σας πει και στον δικό σας χρόνο…απαντήστε.

Αστρολογική εύνοια: 98%

 

ΙΧΘΕΙΣ :

Οι διπλωματικές σας συμπεριφορές, έχουν φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ξέρετε τι συμβαίνει με το πρόσωπο που σας αφορά, και απλά αναμένετε τις εξελίξεις.

Αστρολογική εύνοια: 99%

Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

Ωροσκόπιο Αγάπης – Συζητήσεις που θα φέρουν λύσεις σε συντρόφους και φίλους

Ωροσκόπιο Αγάπης – Συζητήσεις που θα φέρουν λύσεις σε συντρόφους και φίλους

Προβλέψεις Δεκεμβρίου:   Κριός Μπορεί να μην έχετε ακόμη τις ειδήσεις που θα θέλατε από...
Χαρτομαντεία Προσώπων – Αισθηματικά γεγονότα και ημερομηνίες ορόσημο, μέσα στον Δεκέμβριο

Χαρτομαντεία Προσώπων – Αισθηματικά γεγονότα και ημερομηνίες ορόσημο, μέσα στον Δεκέμβριο

Μηνιαίες προβλέψεις:   Κριός ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΜΕ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ Οι αλλαγές θέσεις πολλών πλανητών, αυτές...
Η τράπουλα της Κατίνας – Προβλέψεις για τον Δεκέμβριο που φέρνει επανασυνδέσεις και πλούτο

Η τράπουλα της Κατίνας – Προβλέψεις για τον Δεκέμβριο που φέρνει επανασυνδέσεις και πλούτο

Για όλα και όλους; Κριός Η Καμήλα Αυτό που έχετε καταφέρει είναι μεγαλειώδες πια. Το...
 • προβλέψεις ερωτικές

  προβλέψεις ερωτικές
 • Ονειροκρίτης

  Ονειροκρίτης
 • ζωδια

  ζωδια
 • Καφεμαντεία – Ανάγνωση Φλιτζανιού

  Καφεμαντεία - Ανάγνωση Φλιτζανιού
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία
 • Ετικέτες

 • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων

  Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
 • αστρολογικές γραμμές

  αστρολογικές γραμμές
 • Αστρολογικές Προβλέψεις
  Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
  Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8254 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,76€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
  9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
  Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2021
  Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project