Ινδικό Ωροσκόπιο – Οι εκπλήξεις θα ξανα-ενώσουν τα πρώην ζευγάρια - Αστρολογικές Προβλέψεις

Ινδικό Ωροσκόπιο – Οι εκπλήξεις θα ξανα-ενώσουν τα πρώην ζευγάρια

Ινδικό Ωροσκόπιο – Οι εκπλήξεις θα ξανα-ενώσουν τα πρώην ζευγάρια

MESHA

Κάποιος που έχετε καιρό να δείτε, θα κάνει την έντονη του εμφάνιση αυτό το διάστημα, και θα σας ζητήσει να μιλήσετε για τα παλιά. Μια επανασύνδεση μπορεί και να είναι το έμμεσο αιτούμενο του.

 

BRISHABHA

Οι δυναμικές σας αυτό το χρονικό διάστημα, είναι μεγάλες και μάλλον θα πρέπει και να τις εκμεταλλευτείτε. Φίλοι καλοί θα σας προσεγγίσουν και μια ερωτοφιλία θα κάνει την αποκάλυψη της.

 

MITHUNA

Με τον άνθρωπο σας, θα χρειαστεί να μιλήσετε πιο ανοιχτά για τις προθέσεις σας και τα όποια αντικειμενικά προβλήματα έχετε εκατέρωθεν. Οι λύσεις πλησιάζουν.

KATAKA

Δηλώνετε σίγουρα μπερδεμένοι μέσα σε όλα αυτά που έχουν γίνει αυτές τις ημέρες, στην αισθηματική σας ζωή. Το ιδανικότερο θα ήταν να πάρετε πρωτοβουλίες και να ξεκαθαρίσετε το τοπίο.

 

SIMHA

Όλα αυτά που έχετε δηλώσει στον άνθρωπο σας, για την εξέλιξη της σχέσης σας, θα πρέπει μέσα σε αυτόν τον μήνα, να αρχίσετε να τα κάνετε και πράξη σε κάθε επίπεδο.

 

KANYA

Εσείς που έχετε μπερδευτεί, ανάμεσα σε διπλές καταστάσεις θα βρεθείτε λίαν συντόμως σε μια αμήχανη θέση… αν δεν πράξετε άμεσα. Ουδείς θέλει τον δεύτερο ρόλο στην ερωτική σας καθημερινότητα.

THULA

Μην μιλάτε σε τρίτους, για την προσωπική σας ζωή και σχέση. Σίγουρα δεν τους αφορά και δεύτερον ανοίγετε μια πόρτα που πάντα θα μπάζει…σχόλια και κουτσομπολιά. Κάποια χρήματα σας περιμένουν.

 

VRISCHIKA

Μπορεί να έχετε μείνει εδώ και ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, μόνοι σας αλλά αυτό σας έχει βοηθήσει ποικιλοτρόπως έτσι ώστε να αναδιοργανώσετε την ζωή σας οικονομικά και κοινωνικά.

 

DHANUR

Πολλά τα στοιχήματα που έχετε βάλει με τον ίδιο σας τον εαυτό. Τα περισσότερα σίγουρα θα τα κερδίσετε αν όμως πρώτα, αποφασίσετε να κλείσετε τις χαραμάδες από το άτυχο σας παρελθόν.

MAKARA

Δεν αισθάνεστε και απόλυτα ευτυχείς μέσα σε αυτόν τον δεσμό, που σας έχει πλέον δημιουργήσει προβλήματα με ανασφάλειες και ζήλιες. Μιλήστε στο ταίρι σας, και θέστε τις σκέψεις σας.

 

KUMDHA

Μπορεί να είστε ελεύθεροι, αλλά η καρδιά σας ακόμη κρατάει ελπίδες για μια επανένωση με το μακρινό παρελθόν. Αυτό τελικά μόνο σας περιπλέκει και σας κρατάει ακίνητους.

 

MEENA

Μην αποφασίσετε κάτι για την αισθηματική σας ζωή, τώρα που είστε κάτω από πίεση. Από το τρίτο 10ήμερο του μήνα, που όλα θα είναι πιο ήρεμα όλα θα έρθουν στους κανονικούς τους ρυθμούς.

Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

Οι κάρτες της ARCANA προβλέπουν για τον μήνα Μάρτιο

Οι κάρτες της ARCANA προβλέπουν για τον μήνα Μάρτιο

Μηνιαίες προβλέψεις: ΚΡΙΟΣ : Η ΔΥΝΑΜΗ Είστε αποφασισμένοι να προβείτε σε κάποιες δηλώσεις προς τον...
Χαρτομαντεία SFIGGA – Τα ζευγάρια θα πρέπει να ορίσουν την πορεία τους

Χαρτομαντεία SFIGGA – Τα ζευγάρια θα πρέπει να ορίσουν την πορεία τους

Προβλέψεις για το επόμενο 20ήμερο:   Κριός Το Σπαθί Μπερδεμένοι είστε υπερβολικά και μάλλον δεν...
Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Πέμπτη 22/02/2024

Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Πέμπτη 22/02/2024

Ζωδιακές προβλέψεις:   Κριός Αυτά που έχετε δηλώσει στον άνθρωπο σας, θα πρέπει και να...
 • προβλέψεις ερωτικές

  προβλέψεις ερωτικές
 • Ονειροκρίτης

  Ονειροκρίτης
 • ζωδια

  ζωδια
 • Καφεμαντεία – Ανάγνωση Φλιτζανιού

  Καφεμαντεία - Ανάγνωση Φλιτζανιού
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία
 • Ετικέτες

 • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων

  Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
 • αστρολογικές γραμμές

  αστρολογικές γραμμές
 • Αστρολογικές Προβλέψεις
  Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
  Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8254 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,82€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
  9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,74E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,74E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
  Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2024
  Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project