Karka – कर्क – Το Καβούρι

Karka - कर्क - Το Καβούρι

Ινδικό Σεληνιακό Ζώδιο (Rashi): Karka – Το Καβούρι

Σύμβολο: Καβούρι
Κυβερνήτης Πλανήτης: Chandra (Σελήνη)
Στοιχείο: Jal (Νερό)
Βασική Αξία: Cara
Χρώμα: Πορτοκαλί, Λευκό
Τυχερή Μέρα: Δευτέρα, Πέμπτη
Επηρεάζεται θετικά από: Mangala (Άρης), Brihaspati (Δίας), Ketu (Νότιος Σεληνιακός Δεσμός)
Επηρεάζεται αρνητικά από: Budha (Ερμής), Shukra (Αφροδίτη), Rahu (Βόρειος Σεληνιακός Δεσμός)

Βασική Αξία: Cara – Κυριαρχία

Η Βασική Αξία Cara προσδίδει στο άτομο τα χαρακτηριστικά όπως το σφρίγος, ο δυναμισμός, η ενέργεια και η ηγεσία.

Χαρακτηριστικά Rashi

Λάτρεις του σπιτιού και της οικογένειας, τα άτομα γεννημένα κάτω από το Rashi του Karka είναι ευαίσθητα, συναισθηματικά, αρμονικά και πιστά. Οι περισσότεροι έχουν ως βασική προτεραιότητα το να φροντίζουν και να παρέχουν καταφύγιο και ανέσεις στους αγαπημένους τους. Είναι τα άτομα που θα προσφέρουν άμεσα και απλόχερα τη βοήθειά τους στους δικούς τους ανθρώπους. Όπως είναι αναμενόμενο, έχουν μια γενικά καλή δημόσια και κοινωνική εικόνα.

Αποφεύγουν τις συγκρούσεις όσο το δυνατόν περισσότερο, είναι ήσυχες προσωπικότητες με καλό έλεγχο των συναισθημάτων τους. Όταν αντιμετωπίζουν κάποια σύγκρουση ή δίλημμα θα προτιμήσουν να υποχωρήσουν και να καταφύγουν στην ασφάλεια του «κέλυφούς» τους, παρά να το αντιμετωπίσουν κατά πρόσωπο. Παρ ‘όλα αυτά, η επίμονη αποφασιστικότητα είναι ένα από τα πιο δυνατά σημεία των ισχυρών προσωπικοτήτων του Ζωδίου. Μπορούν να είναι αρκετά ντροπαλοί, ειδικά όταν βρίσκονται αντιμέτωποι με άγνωστες καταστάσεις και πρόσωπα. Μόλις αισθανθούν άνετα όμως μπορούν να γίνουν πιο εκδηλωτικοί και εξωστρεφείς, κάποιες φορές ακόμα και επιθετικοί.

Μπορεί επιφανειακά να μην φαίνεται ότι έχουν μεγάλες φιλοδοξίες, οι επιθυμίες και οι στόχοι τους, όμως, έχουν βάθος και ένταση. Είναι άνθρωποι σοφοί, γοητευτικοί, επηρεάζονται πάρα πολύ από τις γυναίκες, εύποροι, ευγενικοί αν και λίγο απότομοι, ιδιαίτερα ευαίσθητοι, τα ταξίδια δεν τους ευνοούν, κρατάνε μια σκεπτική στάση απέναντι στα πράγματα σχεδόν σαν να βρίσκονται σε μια κατάσταση διαλογισμού συνεχώς.

Επαγγελματικά

Στον επαγγελματικό τομέα, επιδεικνύουν ικανότητες διαχείρισης και είναι πολύ καλοί διοργανωτές. Τους βλέπουμε συχνά να φροντίζουν τους συναδέλφους τους και να διατηρούν φιλικές ή ακόμα και οικογενειακές σχέσεις με αυτούς. Συχνά χρησιμοποιούν την προσωπική αυτή προσέγγιση ως ένα επιτυχημένο τέχνασμα για να κάνουν τους άλλους να συνεργαστούν. Στην πραγματικότητα, δεν τους αρέσει καθόλου να διαφεντεύονται. Λίγοι γνωρίζουν ότι οι καρκίνοι μπορούν να καταλήξουν να είναι πραγματικά κυριαρχικές προσωπικότητες – διατηρώντας ταυτόχρονα το χαμηλό προφίλ τους – στους χώρους εργασίας τους.

Σχέσεις – Οικογένεια

Στις σχέσεις τους, φυσικά, είναι πιστοί και αφιερώνονται στους συντρόφους τους, παραχωρώντας αγάπη και στοργή τόσο με τα λόγια τους όσο και με υλικά δώρα, όποτε είναι δυνατόν. Μέσα στην οικογένεια είναι εξαιρετικοί γονείς και αγαπούν βαθιά και απόλυτα τα παιδιά τους. Είναι πάντα υπερήφανοι για τα παιδιά τους και προσπαθούν να τα καθοδηγήσουν και να τους διδάξουν καλούς τρόπους και ηθικές αρχές.

Γυναίκες Karka

Ευάλωτες, κτητικές, συναισθηματικά εξαρτημένες, και απαιτητικές οι γυναίκες του συγκεκριμένου Rashi βρίσκονται στο έλεος των αντιφατικών συναισθημάτων τους. Το συναίσθημα είναι ο χειρότερος εχθρός τους! Γίνονται πολύ έξυπνες και δημιουργικές όμως από τη στιγμή που θα μάθουν να ελέγχουν τα συναισθηματικά παλιρροϊκά κύματα τους.

Άνδρες Karka

Οι άνδρες έχουν μια εμμονή με το σπίτι, το δυναμικό της οποίας περιλαμβάνει κηπουρική, μαγειρική, ή το ενδιαφέρον για έπιπλα οικιακής χρήσης. Συχνά τους είναι πολύ δύσκολο και ψυχοφθόρο να είναι αυστηροί και μουτρωμένοι για μεγάλα χρονικά διαστήματα.

Βρείτε το Rashi Ζώδιό σας στην Ινδική Αστρολογία ΕΔΩ

Διαβάστε περισσότερα για την Ινδική Αστρολογία ΕΔΩ

Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα ειδικά για εσάς ή για κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο;
Καλέστε στο 875 876 8254 (με χρέωση ΜΟΝΟ 0,75€/1΄, τώρα από όλα τα σταθερά και κινητά) και βρείτε λύσεις και απαντήσεις στα ζητήματα που σας απασχολούν!

Γιατί οι αληθινές προβλέψεις τώρα πια δεν κοστίζουν.




Διαβάστε επίσης

Η ιδανική γυναίκα για κάθε ζώδιο!

Η ιδανική γυναίκα για κάθε ζώδιο!

Διαβάστε παρακάτω και δείτε ποια είναι η ιδανική γυναίκα για κάθε ζώδιο… Η ιδανική γυναίκα...
Άγιος Βαλεντίνος: Συμβουλές για την τέλεια μέρα των ερωτευμένων με κάθε ζώδιο!

Άγιος Βαλεντίνος: Συμβουλές για την τέλεια μέρα των ερωτευμένων με κάθε ζώδιο!

Με τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, αν ανήκεις στην τυχερή κατηγορία των ερωτευμένων, έχεις την...
Tελετουργικό για να προσελκύσετε πελάτες

Tελετουργικό για να προσελκύσετε πελάτες

Αν θέλετε να προσελκύσετε περισσότερους πελάτες στην επιχείρησή σας, να είστε βέβαιοι πως αν κάνετε...
  • Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2018
    Web Design & Development by tcp.gr Project