Meṣa – मेष – Το Κριάρι

Meṣa - मेष - Το Κριάρι (Mesha)

Ινδικό Σεληνιακό Ζώδιο (Rashi): Mesha – Το Κριάρι

Σύμβολο: Κριάρι
Πλανήτης: Mangala (Άρης)
Στοιχείο: Tejas (Φωτιά)
Βασική Αξία: Cara
Χρώμα: Κόκκινο, Σκάρλετ
Τυχερή Μέρα: Τρίτη
Επηρεάζεται θετικά από: Brihaspati (Δίας), Surya (Ήλιος)
Επηρεάζεται αρνητικά από: Shukra (Αφροδίτη), Chandra (Σελήνη), Shani (Κρόνος), Budha (Ερμής), Rahu (Βόρειος Σεληνιακός Δεσμός)

Βασική Αξία: Cara – Κυριαρχία

Η Βασική Αξία Cara προσδίδει στο άτομο χαρακτηριστικά όπως το σφρίγος, ο δυναμισμός, η ενέργεια και η ηγεσία.

Χαρακτηριστικά Rashi

Τα άτομα που γεννήθηκαν κάτω από αυτό το ζώδιο έχουν συνήθως μια αρκετά ανεβασμένη αυτοπεποίθηση, συχνά μάλιστα θεωρούν τους εαυτούς τους καλύτερους. Είναι γνωστοί για το ζήλο τους και ενθουσιασμό τους. Ανήσυχοι και ανυπόμονοι, είναι γρήγοροι, άμεσοι και μερικές φορές ασταθείς στην ψυχολογία τους. Όταν θυμώνουν αντιδρούν έντονα και απερίσκεπτα, ωστόσο ξεχνούν  σχετικά εύκολα το λόγο για τον οποίο θύμωσαν και προχωρούν παρακάτω.

Οι ηγετικές τους ικανότητες είναι εντυπωσιακές. Οι περισσότεροι έχουν μια διακαή επιθυμία να ξεκινήσουν κάτι οι ίδιοι, να κάνουν «πράγματα να συμβούν». Είναι γνωστοί πρωτοπόροι του ζωδιακού κύκλου και, πολλές φορές, είναι το γενναίο ταξίδι τους σε απάτητες διαδρομές που τους βοηθά να βγουν νικητές. Για τα άτομα αυτά είναι δύσκολο να αποδεχθούν τις ευθύνες και την αγγαρεία της καθημερινής ρουτίνας.

Οι ισχυρές προσωπικότητες του Rashi εμφανίζουν ενέργεια και δυναμισμό, καθώς και ένα έμφυτο χάρισμα που τους επιτρέπει να πείθουν και να οδηγούν τους ανθρώπους αβίαστα.

Παίρνουν γρήγορες αποφάσεις, είναι φιλόδοξοι και αρκετά πολεμοχαρείς, επιχειρηματικοί και και πολυμήχανοι. Βρίσκονται πάντα σε μια θέση ισχύος και έχουν την τάση να εξουσιάζουν και να υπερβάλλουν. Χάνουν την υπομονή τους γρήγορα και τα μάτια τους είναι ιδιαίτερα και ευαίσθητα. Είναι επίσης συχνός, ανάμεσα στα άτομα του ζωδίου, ο φόβος ή ακόμα και η απέχθεια για το νερό.

Σχέσεις

Στις σχέσεις τους είναι πιστοί και στοργικοί σύντροφοι. Όταν ερωτεύονται δεν θα κάτσουν να περιμένουν, θα ορμήσουν αμέσως και θα εκφράσουν τα συναισθήματά τους χωρίς δεύτερη σκέψη. Οι πιο στοργικοί από αυτούς τείνουν να φροντίζουν και να περιποιούνται τους αγαπημένους τους σε υπερβολικό βαθμό πολλές φορές. Απογοητεύονται και αντιδρούν πολύ έντονα όταν υποπτεύονται ότι το ενδιαφέρον και η αγάπη τους δεν έχουν ανταπόκριση.

Γυναίκες Mesha

Οι γυναίκες μπορεί συχνά να είναι επιθετικές στον έρωτα σε βαθμό που να μην είναι γοητευτικές αλλά και σε πολλές άλλες καταστάσεις που απαιτούν πιο λεπτούς χειρισμούς. Ωστόσο, είναι συναισθηματικά ικανές να κερδίσουν πολλές προκλήσεις.

Άνδρες Mesha

Οι άνδρες μπορεί συχνά να περιμένουν πάρα πολλά από το ταίρι τους και δείχνουν πολύ λίγο τη ρομαντική τους πλευρά, αλλά είναι συναισθηματικά εφοδιασμένοι με επιχειρηματικό πνεύμα και αυτό τους κάνει να έχουν συχνά μια μοναδική έξυπνη και πρωτότυπη προσέγγιση.

Γενικότερα η προσωπικότητα με αυτή τη Σελήνη βρίσκει πάντα τον τρόπο να ολοκληρώσει τους στόχους της. Οι άνθρωποι αυτοί είναι γραφτό να γίνουν οι κύριοι της επιτυχίας ή της αποτυχίας τους στη ζωή. Μερικοί από αυτούς απολαμβάνουν αυτήν την πρόκληση, ενώ κάποιοι άλλοι πάρα πολύ εύκολα ρίχνουν τα λάθη τους σε όλους τους άλλους.

Συμβατότητα

Είναι συμβατοί με τα Rashi: Dhanusha,  Kumbha, Mithuna και Simha, με το Simha Rashi να υπερτερεί σαν συνδυασμός.

Βρείτε το Rashi Ζώδιό σας στην Ινδική Αστρολογία ΕΔΩ

Διαβάστε περισσότερα για την Ινδική Αστρολογία ΕΔΩ

Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα ειδικά για εσάς ή για κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο;
Καλέστε στο 875 876 8254 (με χρέωση ΜΟΝΟ 0,75€/1΄, τώρα από όλα τα σταθερά και κινητά) και βρείτε λύσεις και απαντήσεις στα ζητήματα που σας απασχολούν!

Γιατί οι αληθινές προβλέψεις τώρα πια δεν κοστίζουν.
Διαβάστε επίσης

Η ιδανική γυναίκα για κάθε ζώδιο!

Η ιδανική γυναίκα για κάθε ζώδιο!

Διαβάστε παρακάτω και δείτε ποια είναι η ιδανική γυναίκα για κάθε ζώδιο… Η ιδανική γυναίκα...
Άγιος Βαλεντίνος: Συμβουλές για την τέλεια μέρα των ερωτευμένων με κάθε ζώδιο!

Άγιος Βαλεντίνος: Συμβουλές για την τέλεια μέρα των ερωτευμένων με κάθε ζώδιο!

Με τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, αν ανήκεις στην τυχερή κατηγορία των ερωτευμένων, έχεις την...
Tελετουργικό για να προσελκύσετε πελάτες

Tελετουργικό για να προσελκύσετε πελάτες

Αν θέλετε να προσελκύσετε περισσότερους πελάτες στην επιχείρησή σας, να είστε βέβαιοι πως αν κάνετε...
  • Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2018
    Web Design & Development by tcp.gr Project