Mīna - मीन - Το Ψάρι - Αστρολογικές Προβλέψεις

Mīna – मीन – Το Ψάρι

Mīna – मीन – Το Ψάρι

Ινδικό Σεληνιακό Ζώδιο (Rashi): Meena (Mīna) – Το Ψάρι

Σύμβολο: Το Ψάρι
Πλανήτης: Brihaspati (Δίας)
Στοιχείο: Jal (Νερό)
Βασική Αξία: Dvisvabhava
Χρώμα: Μωβ, Λιλά, Βιολετί, Πράσινο της Θάλασσας
Τυχερή Μέρα: Δευτέρα, Πέμπτη
Επηρεάζεται θετικά από: Mangala (Άρης), Chandra (Σελήνη), Ketu (Νότιος Σεληνιακός Δεσμός)
Επηρεάζεται αρνητικά από: Shukra (Αφροδίτη), Budha (Ερμής), Surya (Ήλιος)

Βασική Αξία: Dvisvabhava – Μεταβλητότητα

Η Βασική Αξία Dvisvabhava προσδίδει στο άτομο τα χαρακτηριστικά της προσαρμοστικότητας, αθωότητας, ευγλωτίας, πρωτοτυπίας, ασυνέπειας, ταλάντευσης και απερισκεψίας.

Χαρακτηριστικά Rashi

Με κάποιον τρόπο τα άτομα που έχουν γεννηθεί κάτω από το Rashi του Mīna φέρουν και συνδυάζουν χαρακτηριστικά όλων των υπόλοιπων 11 Rashi. Ρομαντικοί και … πολλές φορές ονειροπαρμένοι, είναι γνωστοί για τη δημιουργική πλευρά τους. Γενναιόδωροι και συμπονετικοί, συχνά φέρονται ανιδιοτελώς, ενώ άλλες φορές τους βλέπουμε να είναι άκαμπτοι και σταθεροί. Είναι αναλυτικά και συναισθηματικά άτομα με ευμετάβλητη συμπεριφορά.

Φαίνονται να ζουν πολλές φορές σε έναν δικό τους κόσμος και τείνουν να αποκόβονται και να επιζητούν το πνευματικό ταξίδι, με με στόχο την επίτευξη ειρήνης και αρμονίας. Είναι φιλάσθενοι οργανισμοί, ενώ πληγώνονται εξίσου εύκολα και συναισθηματικά. Φοβούνται την απόρριψη και έχουν συχνά πολλές ανασφάλειες, γεγονός που μπορεί να καταστρέφει τις σχέσεις τους με πιο ανεξάρτητα και ελεύθερα άτομα. Κάποιες φορές, στην προσπάθεια να προστατέψουν προκαταβολικά τα συναισθήματά τους, μπορεί να αντιδράσουν επιθετικά, ακόμα και βεβιασμένα. Σε γενικές γραμμές όμως αποφεύγουν τις συγκρούσεις και διατηρούν την ψυχραιμία τους

Μπορεί να είναι ευαίσθητοι αλλά πολλές φορές βγάζουν προς τα έξω μια ισχυρή προσωπικότητα. Είναι συχνά αρκετά τολμηροί στον ερωτικό τομέα.

Σχέσεις και Οικογένεια

Τα άτομα που έχουν γεννηθεί κάτω από το Rashi αυτό αγαπούν πολύ την οικογένεια και μπορούν να γίνουν θαυμάσιοι γονείς. Στις σχέσεις τους είναι πιστοί, αγαπούν και φροντίζουν πολύ το αγαπημένο τους πρόσωπο. Είναι άτομα τρυφερά, που τους αρέσει να δίνουν και να υποτάσσονται στο αντίθετο φύλο, με αποτέλεσμα πολλές φορές να πέφτουν θύματα εκμετάλλευσης. Οι λιγότερο ισχυρές προσωπικότητες τείνουν να είναι πιο νωθροί και παθητικοί στην προσωπική τους ζωή. Σε ακραίες καταστάσεις μπορεί να επιλέξουν να επιδοθούν σε πολλαπλές σχέσεις από εκδικητικότητα.

Γυναίκες Mīna

Οι γυναίκες είναι επιρρεπείς στην ανάπτυξη αγχωτικών συμπλεγμάτων και έχουν πολύ έντονα αναπτυγμένη τη διαίσθησή τους σε βαθμό μάλιστα που να έχουν αναπτύξει, κάποιες από αυτές, θεραπευτικές ικανότητες. Είναι βέβαια κάπως απρόθυμες ή ανίκανες να διαχειριστούν αποτελεσματικά το νοικοκυριό.

Άνδρες Mīna

Οι άνδρες είναι πολύ ευάλωτοι και καταλήγουν θύματα στην προσωπική τους ζωή ενώ την ίδια στιγμή, έχουν μεγάλη δύναμη και σοφία για να χειριστούν επιδέξια τις υποθέσεις των άλλων.

Βρείτε το Rashi Ζώδιό σας στην Ινδική Αστρολογία ΕΔΩ

Διαβάστε περισσότερα για την Ινδική Αστρολογία ΕΔΩ

Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Παρασκεύη 29/09/2023

Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Παρασκεύη 29/09/2023

Ζωδιακές προβλέψεις: Κριός Με τον Ποσειδώνα να σας δίνει τις καλύτερες του όψεις, εσείς σίγουρα...

Ζωδια και Συναστρίες – Οι σχέσεις περνάνε σε ένα άλλο επίπεδο δέσμευσης

Με τόσες αστρολογικές και καλές όψεις που μπαίνει ο μήνας του Οκτωβρίου το μόνο σίγουρο...
Χαρτομαντεία BAKARAS – Δεύτερες ευκαιρίες σε χωρισμένα ζευγάρια

Χαρτομαντεία BAKARAS – Δεύτερες ευκαιρίες σε χωρισμένα ζευγάρια

Προβλέψεις   Κριός ΟΙ ΣΤΑΜΝΕΣ Είστε σίγουροι, για τις αποφάσεις που έχετε πάρει. Αφήστε το...
 • προβλέψεις ερωτικές

  προβλέψεις ερωτικές
 • Ονειροκρίτης

  Ονειροκρίτης
 • ζωδια

  ζωδια
 • Καφεμαντεία – Ανάγνωση Φλιτζανιού

  Καφεμαντεία - Ανάγνωση Φλιτζανιού
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία
 • Ετικέτες

 • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων

  Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
 • αστρολογικές γραμμές

  αστρολογικές γραμμές
 • Αστρολογικές Προβλέψεις
  Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
  Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8254 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,82€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
  9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,74E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,74E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
  Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2023
  Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project