Mithuna - मिथुन - Οι Δίδυμοι - Αστρολογικές Προβλέψεις

Mithuna – मिथुन – Οι Δίδυμοι

Mithuna – मिथुन – Οι Δίδυμοι

Ινδικό Σεληνιακό Ζώδιο (Rashi): Mithuna – Οι Δίδυμοι

Σύμβολο: Δίδυμοι – Ένας Άντρας και μία Γυναίκα
Κυβερνήτης Πλανήτης: Buddha (Ερμής)
Στοιχείο: Vayu (Αέρας)
Βασική Αξία: Dvisvabhava
Χρώμα: Κίτρινο, Πορτοκαλί
Τυχερή Μέρα: Τετάρτη
Επηρεάζεται θετικά από: Shukra (Αφροδίτη), Ketu (Νότιος Σεληνιακός Δεσμός), Rahu (Βόρειος Σεληνιακός Δεσμός)
Επηρεάζεται αρνητικά από: Budha (Ερμής), Brihaspati (Δίας), Surya (Ήλιος), Mangala (Άρης)

Βασική Αξία: Dvisvabhava – Μεταβλητότητα

Η Βασική Αξία Dvisvabhava προσδίδει στο άτομο τα χαρακτηριστικά της προσαρμοστικότητας, αθωότητας, ευγλωτίας, πρωτοτυπίας, ασυνέπειας, ταλάντευσης και απερισκεψίας.

Χαρακτηριστικά Rashi

Ομιλητικοί και δραστήριοι, τα άτομα που είναι γεννημένα κάτω από το ζώδιο του Mithuna αγαπούν να αλληλεπιδρούν με τους άλλους και είναι ιδιαίτερα κοινωνικοί. Έχουν αναλυτικό μυαλό, αγαπούν τη λογοτεχνία και τους αρέσει να ενημερώνονται και να συγκεντρώνουν πληροφορίες πάνω σε πολλά θέματα. Είναι άνθρωποι που έχουν διαβάσει πολύ και γενικότερα καλά ενημερωμένοι επάνω σε πολλά θέματα, τους αρέσει πολύ το γυναικείο φύλο και μπορούν να μάθουν πολλές ξένες γλώσσες.

Είναι έξυπνοι και ενθουσιώδεις και οι γύρω τους σπάνια τους βαριούνται. Ευέλικτοι, ζωντανοί, έξυπνοι και ενθουσιώδεις, επιλέγουν καριέρες που τους κρατούν αρκετά απασχολημένους και τους προσφέρουν ευκαιρίες για επικοινωνία. Είναι πνευματικοί άνθρωποι αλλά και ταλαντούχοι με τα χέρια τους. Η ευελιξία τους τούς επιτρέπει να πουν ή να κάνουν ένα πράγμα με προφανή ευκολία, ακόμη και αν αυτό που πραγματικά σκέφτονται και αισθάνονται μπορεί να είναι αρκετά διαφορετικό. Αν και αρκετά πρόθυμοι να συζητήσουν με τους άλλους, μπορούν να είναι πολύ μυστικοπαθείς και ενώ η εξωτερική προσωπικότητα τους μπορεί να είναι φωτεινή και αισιόδοξη εσωτερικά κουβαλάνε βαθύτερα συναισθήματα μοναξιάς.

Τους αρέσουν τα καινούργια πράγματα και αποφεύγουν τη ρουτίνα, γεγονός που κάποιες φορές τους κάνει αναξιόπιστους. Συνεχώς ψάχνουν για κάποιο είδος πνευματικής διέγερσης, βαριούνται από τις επαναλαμβανόμενες εργασίες και τα ίδια πράγματα. Η διπλή τους φύση τους κάνει συχνά να αμφιταλαντεύονται ως προς τις επιθυμίες και τις επιλογές τους. Η προσοχή τους αποσπάται εύκολα και δεν είναι καλοί ακροατές για τους γύρω τους.

Σχέσεις

Στις κοντινές τους σχέσεις, τα άτομα με Σελήνη στο Mithuna είναι έμπιστα και πιστά. Στον έρωτα είναι πολύ ενδιαφέροντες και δραστήριοι και είναι αυτοί που θα “ξεσηκώσουν” το άλλο μισό τους. Στην οικογένεια είναι τρυφεροί και φροντίζουν καλά για τις ανάγκες των μελών της.  Με τους φίλους τους είναι πάντα σε εγρήγορση και νοιάζονται για τις ανάγκες τους, ακόμα και αν δείχνουν πολλές φορές πολυάσχολοι.

Άνδρες Mithuna

Οι άνδρες είναι αρκετά όμορφοι αλλά η ιδιοσυγκρασία τους δεν είναι ιδιαίτερα κατάλληλη και δεν τους βοηθά να διατηρούν το πάθος τους συνεχώς ή να ανέχονται τις συναισθηματικές εξάρσεις των άλλων.

Γυναίκες Mithuna

Οι γυναίκες έχουν ταλέντο στα χέρια τους. Αν και είναι οργανωτικές, μια ορισμένη ανησυχία που τις διακατέχει καθιστά δύσκολο για αυτές να παραμείνουν για πολύ στο σπίτι και να ασχοληθούν με δουλειές του σπιτιού. Στο γάμο, σαν υποστηρικτές της ισότητας, θα κυνηγήσουν την καριέρα τους ακόμα και αν έχουν κάνει παιδιά.

Βρείτε το Rashi Ζώδιό σας στην Ινδική Αστρολογία ΕΔΩ

Διαβάστε περισσότερα για την Ινδική Αστρολογία ΕΔΩ

Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

Επανασυνδέσεις και Σύντροφοι – Παρασκευή 05/06/2020

Επανασυνδέσεις και Σύντροφοι – Παρασκευή 05/06/2020

Για όλους:   Κριός Δεν θα πρέπει να έχετε τα μάτια σας κλειστά, σε καταστάσεις...
Ανάδρομος Ερμής – Καθυστερήσεις σε σχέσεις και συντρόφους

Ανάδρομος Ερμής – Καθυστερήσεις σε σχέσεις και συντρόφους

   Ο τρέχων μήνας, θα χαρακτηριστεί από το έντονο αστρολογικό φαινόμενο του ανάδρομου Ερμή στο...
Χαρτομαντεία HAL G – Προτάσεις που θα δελεάσουν

Χαρτομαντεία HAL G – Προτάσεις που θα δελεάσουν

Ερωτικές προβλέψεις για το επόμενο 2μηνο: ΚΡΙΟΣ : Η ΜΕΛΑΧΡΟΙΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ Υπάρχουν διάφορα ζητήματα που...
 • αστρολογικές προβλέψεις

  αστρολογικές προβλέψεις
 • Ονειροκρίτης

  Ονειροκρίτης
 • αστρολογικές προβλέψεις

  αστρολογικές προβλέψεις
 • Καφεμαντεία – Ανάγνωση Φλιτζανιού

  Καφεμαντεία - Ανάγνωση Φλιτζανιού
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία
 • Ετικέτες

 • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων

  Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
 • αστρολογικές γραμμές

  αστρολογικές γραμμές
 • Αστρολογικές Προβλέψεις
  Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
  Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8254, 875-876-8550, 875-876-8372, 875-876-8311, 875-876-8026, 875-876-8295 και 875-876-8363 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,76€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
  9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
  Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2020
  Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project