Vṛṣabha - वृषभ - Ο Ταύρος - Αστρολογικές Προβλέψεις

Vṛṣabha – वृषभ – Ο Ταύρος

Vṛṣabha – वृषभ – Ο Ταύρος

Ινδικό Σεληνιακό Ζώδιο (Rashi): Vrishabha – Ο Ταύρος

Σύμβολο: Ταύρος
Πλανήτης: Shukra (Αφροδίτη)
Στοιχείο: Prithivi (Γη)
Βασική Αξία: Sthira
Χρώμα: Μπλε, Πράσινο-Μπλε
Τυχερή Μέρα: Τετάρτη
Επηρεάζεται θετικά από: Shani (Κρόνος), Budha (Ερμής), Surya (Ήλιος),  Rahu (Βόρειος Σεληνιακός Δεσμός)
Επηρεάζεται αρνητικά από: Shukra (Αφροδίτη), Brihaspati (Δίας), Chandra (Σελήνη), Ketu (Νότιος Σεληνιακός Δεσμός)

Βασική Αξία: Sthira – Σταθερότητα

Η Βασική Αξία Sthira προσδίδει στο άτομο αποφασιστικότητα, δύναμη, σταθερότητα, πίστη, εμπιστοσύνη, ευελιξία και πείσμα.

Χαρακτηριστικά Rashi

Εργατικοί, ακλόνητοι, σταθεροί και πρακτικοί. Η επιρροή της Αφροδίτης, όμως, ως Κυβερνήτης Πλανήτης, έχει ως αποτέλεσμα να ενδίδουν εξαιρετικά συχνά σε αισθησιακές απολαύσεις.

Είναι άνθρωποι φιλελεύθεροι, ισχυροί, με την ικανότητα να δίνουν διαταγές, έξυπνοι, με όμορφη παρουσία, έχουν μεγάλη επιρροή και απολαμβάνουν τις ερωτικές περιπέτειες.

Είτε πρόκειται για φυσικές απολαύσεις, είτε για υλικές ανέσεις, τα άτομα γεννημένα κάτω από το Rashi του Vrishabha γεννήθηκαν με την τάση να επιδίδονται σε υπερβολές. Δεν θα διστάσουν να ξεβολευτούν μάλιστα με σκοπό να βρουν αυτές τις απολαύσεις.

Οι περισσότεροι είναι γνώστες του καλού φαγητού και της καλής ζωής. Είναι χαρούμενοι, πρόθυμοι, υπομονετικοί και την ειλικρινείς σε γενικές γραμμές. Συνήθως είναι πολύ σταθεροί στις προσεγγίσεις τους και δεν βλέπουν τις αλλαγές με καλό μάτι.

Είναι πιστοί και δένονται ιδιαιτέρως με τους αγαπημένους, τη δουλειά τους, τους εργοδότες τους, τα καθήκοντά τους, τους φίλους τους και γενικώς σχεδόν με τα πάντα και τους πάντες.

Πολλοί τους θεωρούν το πιο αξιόπιστο ζώδιο, μόνο και μόνο επειδή μισούν την ιδέα της «αλλαγής». Το χαρακτηριστικό όμως αυτό της προσωπικότητάς τους, τους κάνει αρκετά ξεροκέφαλους και πεισματάρηδες.

Επαγγελματικά

Στον τομέα της εργασίας, το πείσμα τους χρησιμοποιείται προς όφελός τους, καθώς δεν θα τα παρατήσουν μέχρι να πετύχουν το σκοπό τους. Συχνά όμως φαίνονται αργοί, ίσως και τεμπέληδες, γεγονός που ερεθίζει τους συνεργάτες τους.

Σχέσεις – Προσωπική Ζωή

Το χαρακτηριστικό τους να επιμένουν μέχρι τελικής πτώσεως δημιουργεί πολλές φορές εμπόδια στις διαπροσωπικές σχέσεις των ατόμων του συγκεκριμένου Rashi. Θα αντιδράσουν πολύ έντονα, αν κάποια στιγμή αναγκαστούν να κάνουν κάποια αλλαγή στο χρονοδιάγραμμα και τις προτεραιότητές τους, καθώς είναι εξαιρετικά δύσκολο να “αλλάξουν μυαλά”.

Παρ’όλα αυτά, αποτελούν εξαιρετικούς εραστές και τείνουν να βάζουν τους αγαπημένους τους πάνω από όλους και όλα. Δεν θα διστάσουν, μάλιστα, να “λούσουν” το αγαπημένο τους πρόσωπο με δώρα, προκειμένου να εξασφαλίσουν τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για τη σχέση τους. Απαιτούν, ωστόσο, απτή απόδειξη της αγάπης από εκείνους με τους οποίους έχουν σχέσεις.

Γυναίκες Vrishabha

Οι γυναίκες είναι ανεξάρτητες και αυτοδύναμες. Η φύση τους τις κάνει να ξοδεύουν πολύ από τη μία και να ζουν πλουσιοπάροχα ενώ από την άλλη να είναι πολύ μίζερες σε μερικές θέματα. Δεν φαίνεται να μπορούν να βρουν μια μέση λύση. Μέσα από το γάμο τους είναι ικανές να κερδίσουν πολλά πράγματα.

Άνδρες Vrishabha

Οι άνδρες είναι γοητευτικοί και διπλωματικοί στις κοινωνικές τους σχέσεις και αισθησιακοί σύντροφοι στις ρομαντικές τους συναντήσεις με τις γυναίκες. Αν και μπορεί να είναι ηδονιστές είναι ανιδιοτελώς αφιερωμένοι στα παιδιά τους.

Βρείτε το Rashi Ζώδιό σας στην Ινδική Αστρολογία ΕΔΩ

Διαβάστε περισσότερα για την Ινδική Αστρολογία ΕΔΩ

Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

Πρώτη πανσέληνος του Καλοκαιριού και οι φιλίες, σχέσεις, γνωριμίες θα αποκαλύψουν την αλήθεια τους

Πρώτη πανσέληνος του Καλοκαιριού και οι φιλίες, σχέσεις, γνωριμίες θα αποκαλύψουν την αλήθεια τους

Στις 24/06 θα συντελεστεί η πανσέληνος στον άξονα Αιγόκερω-Καρκίνου. Είναι η πρώτη ισχυρή πανσέληνος του...
Ωροσκόπιο Σχέσεων – Αισθηματικές επανασυνδέσεις μόνιμες για κάποια ζώδια

Ωροσκόπιο Σχέσεων – Αισθηματικές επανασυνδέσεις μόνιμες για κάποια ζώδια

Μέχρι το τέλος του Ιουνίου, θα συνεχίσουν να συντελούνται σημαντικές αλλαγές στον αστρολογικό θόλο… που...
Ο Ερμής σε ορθή πλέον πορεία …και οι χωρισμένοι σύντροφοι θα ενωθούν οριστικά!

Ο Ερμής σε ορθή πλέον πορεία …και οι χωρισμένοι σύντροφοι θα ενωθούν οριστικά!

Από τις 23/06 ο Ερμής έρχεται και πάλι σε ορθή πορεία, και φέρνει ισορροπία και...
 • προβλέψεις ερωτικές

  προβλέψεις ερωτικές
 • Ονειροκρίτης

  Ονειροκρίτης
 • ζωδια

  ζωδια
 • Καφεμαντεία – Ανάγνωση Φλιτζανιού

  Καφεμαντεία - Ανάγνωση Φλιτζανιού
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία
 • Ετικέτες

 • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων

  Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
 • αστρολογικές γραμμές

  αστρολογικές γραμμές
 • Αστρολογικές Προβλέψεις
  Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
  Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8254 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,76€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
  9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
  Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2021
  Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project