Vṛṣabha – वृषभ – Ο Ταύρος

Vṛṣabha - वृषभ - Ο Ταύρος (Vrishabha)

Ινδικό Σεληνιακό Ζώδιο (Rashi): Vrishabha – Ο Ταύρος

Σύμβολο: Ταύρος
Πλανήτης: Shukra (Αφροδίτη)
Στοιχείο: Prithivi (Γη)
Βασική Αξία: Sthira
Χρώμα: Μπλε, Πράσινο-Μπλε
Τυχερή Μέρα: Τετάρτη
Επηρεάζεται θετικά από: Shani (Κρόνος), Budha (Ερμής), Surya (Ήλιος),  Rahu (Βόρειος Σεληνιακός Δεσμός)
Επηρεάζεται αρνητικά από: Shukra (Αφροδίτη), Brihaspati (Δίας), Chandra (Σελήνη), Ketu (Νότιος Σεληνιακός Δεσμός)

Βασική Αξία: Sthira – Σταθερότητα

Η Βασική Αξία Sthira προσδίδει στο άτομο αποφασιστικότητα, δύναμη, σταθερότητα, πίστη, εμπιστοσύνη, ευελιξία και πείσμα.

Χαρακτηριστικά Rashi

Εργατικοί, ακλόνητοι, σταθεροί και πρακτικοί. Η επιρροή της Αφροδίτης, όμως, ως Κυβερνήτης Πλανήτης, έχει ως αποτέλεσμα να ενδίδουν εξαιρετικά συχνά σε αισθησιακές απολαύσεις.

Είναι άνθρωποι φιλελεύθεροι, ισχυροί, με την ικανότητα να δίνουν διαταγές, έξυπνοι, με όμορφη παρουσία, έχουν μεγάλη επιρροή και απολαμβάνουν τις ερωτικές περιπέτειες.

Είτε πρόκειται για φυσικές απολαύσεις, είτε για υλικές ανέσεις, τα άτομα γεννημένα κάτω από το Rashi του Vrishabha γεννήθηκαν με την τάση να επιδίδονται σε υπερβολές. Δεν θα διστάσουν να ξεβολευτούν μάλιστα με σκοπό να βρουν αυτές τις απολαύσεις.

Οι περισσότεροι είναι γνώστες του καλού φαγητού και της καλής ζωής. Είναι χαρούμενοι, πρόθυμοι, υπομονετικοί και την ειλικρινείς σε γενικές γραμμές. Συνήθως είναι πολύ σταθεροί στις προσεγγίσεις τους και δεν βλέπουν τις αλλαγές με καλό μάτι.

Είναι πιστοί και δένονται ιδιαιτέρως με τους αγαπημένους, τη δουλειά τους, τους εργοδότες τους, τα καθήκοντά τους, τους φίλους τους και γενικώς σχεδόν με τα πάντα και τους πάντες.

Πολλοί τους θεωρούν το πιο αξιόπιστο ζώδιο, μόνο και μόνο επειδή μισούν την ιδέα της «αλλαγής». Το χαρακτηριστικό όμως αυτό της προσωπικότητάς τους, τους κάνει αρκετά ξεροκέφαλους και πεισματάρηδες.

Επαγγελματικά

Στον τομέα της εργασίας, το πείσμα τους χρησιμοποιείται προς όφελός τους, καθώς δεν θα τα παρατήσουν μέχρι να πετύχουν το σκοπό τους. Συχνά όμως φαίνονται αργοί, ίσως και τεμπέληδες, γεγονός που ερεθίζει τους συνεργάτες τους.

Σχέσεις – Προσωπική Ζωή

Το χαρακτηριστικό τους να επιμένουν μέχρι τελικής πτώσεως δημιουργεί πολλές φορές εμπόδια στις διαπροσωπικές σχέσεις των ατόμων του συγκεκριμένου Rashi. Θα αντιδράσουν πολύ έντονα, αν κάποια στιγμή αναγκαστούν να κάνουν κάποια αλλαγή στο χρονοδιάγραμμα και τις προτεραιότητές τους, καθώς είναι εξαιρετικά δύσκολο να «αλλάξουν μυαλά».

Παρ’όλα αυτά, αποτελούν εξαιρετικούς εραστές και τείνουν να βάζουν τους αγαπημένους τους πάνω από όλους και όλα. Δεν θα διστάσουν, μάλιστα, να «λούσουν» το αγαπημένο τους πρόσωπο με δώρα, προκειμένου να εξασφαλίσουν τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για τη σχέση τους. Απαιτούν, ωστόσο, απτή απόδειξη της αγάπης από εκείνους με τους οποίους έχουν σχέσεις.

Γυναίκες Vrishabha

Οι γυναίκες είναι ανεξάρτητες και αυτοδύναμες. Η φύση τους τις κάνει να ξοδεύουν πολύ από τη μία και να ζουν πλουσιοπάροχα ενώ από την άλλη να είναι πολύ μίζερες σε μερικές θέματα. Δεν φαίνεται να μπορούν να βρουν μια μέση λύση. Μέσα από το γάμο τους είναι ικανές να κερδίσουν πολλά πράγματα.

Άνδρες Vrishabha

Οι άνδρες είναι γοητευτικοί και διπλωματικοί στις κοινωνικές τους σχέσεις και αισθησιακοί σύντροφοι στις ρομαντικές τους συναντήσεις με τις γυναίκες. Αν και μπορεί να είναι ηδονιστές είναι ανιδιοτελώς αφιερωμένοι στα παιδιά τους.

Βρείτε το Rashi Ζώδιό σας στην Ινδική Αστρολογία ΕΔΩ

Διαβάστε περισσότερα για την Ινδική Αστρολογία ΕΔΩ

Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα ειδικά για εσάς ή για κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο;
Καλέστε στο 875 876 8254 (με χρέωση ΜΟΝΟ 0,75€/1΄, τώρα από όλα τα σταθερά και κινητά) και βρείτε λύσεις και απαντήσεις στα ζητήματα που σας απασχολούν!

Γιατί οι αληθινές προβλέψεις τώρα πια δεν κοστίζουν.
Διαβάστε επίσης

Η ιδανική γυναίκα για κάθε ζώδιο!

Η ιδανική γυναίκα για κάθε ζώδιο!

Διαβάστε παρακάτω και δείτε ποια είναι η ιδανική γυναίκα για κάθε ζώδιο… Η ιδανική γυναίκα...
Άγιος Βαλεντίνος: Συμβουλές για την τέλεια μέρα των ερωτευμένων με κάθε ζώδιο!

Άγιος Βαλεντίνος: Συμβουλές για την τέλεια μέρα των ερωτευμένων με κάθε ζώδιο!

Με τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, αν ανήκεις στην τυχερή κατηγορία των ερωτευμένων, έχεις την...
Tελετουργικό για να προσελκύσετε πελάτες

Tελετουργικό για να προσελκύσετε πελάτες

Αν θέλετε να προσελκύσετε περισσότερους πελάτες στην επιχείρησή σας, να είστε βέβαιοι πως αν κάνετε...
  • Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2018
    Web Design & Development by tcp.gr Project