Κέλτικοι Ρούνοι – Ο τροχός της τύχης θα γυρίσει! - Αστρολογικές Προβλέψεις

Κέλτικοι Ρούνοι – Ο τροχός της τύχης θα γυρίσει!

Κέλτικοι Ρούνοι – Ο τροχός της τύχης θα γυρίσει!

Ζωδιακές προβλέψεις για όλους και όλα μέχρι το τέλος του έτους:

Κριός – ΝΤΑΓΚΑΖ

Εσείς έχετε πια φτάσει σε ένα σημείο ωρίμανσης, που χρειάζεται να πάρετε τις οριστικές σας αποφάσεις, για το ποιος μπορεί να συνεχίσει μέσα και παράλληλα με την ερωτική σας ζωή και ποιος είναι αυτός που θα φύγει. Σαφώς και πάντα έχετε την εναλλακτική, να μείνετε για ένα μικρό χρονικό διάστημα μόνοι σας.

Ταύρος – ΑΝΣΟΥΖ

Μια παλιά σας γνωριμία, τώρα έρχεται και σας δίνει απολογίες και προτάσεις για μια επανασύνδεση. Το πιο πιθανόν είναι όλα αυτά να σας συγκινήσουν και να σας φέρουν σε πιο βαθιά συναισθήματα, που ίσως και να σας κάνουν να τολμήσετε μια ακόμη φορά να είστε μαζί.

Δίδυμοι – ΚΕΝΑΖ

Αλλού η καρδιά σας, αλλού εσείς και αλλού η παρουσία σας. Αυτό είναι η μόνη αλήθεια που σας συμβαίνει και μάλλον χρειάζεται είναι να απομακρυνθείτε από όλους και όλα, μέχρι να βρείτε τι θέλετε, τι χρειάζεστε και ποιος είναι αυτός που πραγματικά σας αγαπάει.

Καρκίνος – ΙΣΑ

Ουδείς είπε ότι ο δρόμος της αγάπης είναι εύκολος. Τώρα υπάρχουν και οι σωστές συνθήκες που μπορείτε με τον άνθρωπο που θέλετε, να είστε επιτέλους μαζί και να προσπαθήσετε για να λήξετε προβλήματα που τόσο καιρό, μπαίνουν ανάμεσα σας.

Λέων – ΧΑΓΚΑΛΑΖ

Σίγουρα έχετε καταλάβει, ότι ένα συγκεκριμένο άτομο από τον κοινωνικό σας κύκλο, τρέφει πολλά και ερωτικά συναισθήματα για εσάς. Το μόνο καλό είναι, ότι δεν υπάρχουν τρίτες δεσμεύσεις… και το πιο πιθανόν είναι ότι, από την πρώτη –δεύτερη εβδομάδα του μήνα, θα έχετε συναντήσεις.

Παρθένος – ΦΕΧΟΥ

Μόνο εσάς έχει στο στόχαστρο του, ο πρώην σας. Από τις 10/11 και μετά να είστε σε μια εσώτερη ετοιμότητα, καθώς υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να τον δείτε μπροστά σας. Τώρα έχουν συμβεί και πολλές αλλαγές στην καθημερινότητα του!

Ζυγός – ΓΚΕΙΜΠΟ

Αυτό το Φθινόπωρο σας γέμισε και σας δώρισε πολλές και ουσιαστικές ερωτικές εμπειρίες, που σίγουρα σας έχουν κάνει πιο ώριμους, στο να πάρετε μια τελική απόφαση για το πώς, θα κινηθείτε και με ποιον από εδώ και μετά.

Σκορπιός – ΓΟΥΝΤΖΟ

Πριν την αλλαγή του μήνα σε Τοξότη, θα έχετε μια ευχάριστη αισθηματική έκπληξη. Υπάρχουν ακόμη αληθινά συναισθήματα και αγάπη, στην καρδιά του πρώην αγαπημένου σας, που θα σας εκδηλώσει και αποδείξει με τέτοιον τρόπο, που θα σας αφήσουν άφωνους.

Τοξότης – ΜΑΝΑΖ

Το σύμπαν σας υποστηρίζει, και σας δίνει ότι χρειάζεστε προκειμένου να ξεκαθαρίσετε τις σκέψεις σας, αλλά και όλες αυτές τις καταστάσεις που έχουν περάσει από μπροστά σας, τις τελευταίες εβδομάδες. Μην κάνετε όμως και πάλι τα λάθη του παρελθόντος.

Αιγόκερως – ΟΥΡΟΥΖ

Δεν σας έχει ακόμη προκύψει κάτι που να σας συγκινήσει. Τώρα θα χρειαστεί να βρείτε μια καινούργια αγάπη, που θα καλύψει τα χαμένα χρόνια και θα σας πάει σε μονοπάτια, που θα είστε και πάλι ευτυχισμένοι…όχι πολύ μετά από τώρα!

Υδροχόος – ΝΟΝΤΙΖ

Είστε αρκετά περίεργοι, για όλα αυτά που γίνονται μέσα στην ερωτική σας ζωή, και μάλλον έχετε αρχίσει και ψάχνετε τι κάνει αυτός που ακόμη αγαπάτε. Το μόνο καλό είναι, ότι από τις αρχές του τρέχοντος…μήνα ο ίδιος θα σας αναζητήσει με έναν διαφορετικό τρόπο.

Ιχθείς – ΡΑΙΝΤΟ

Θα πρέπει να κινηθείτε πιο αθόρυβα, αν πραγματικά σας ενδιαφέρει να πλησιάσετε και πάλι το άτομο που αγαπάτε. Μην βάζετε τρίτους ανάμεσα σας και μάλλον θα ήταν ενδιαφέρον να μην θυμάστε και να μην αναμοχλεύετε τα παλιά.

Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

Ερωτική MANDALA – Καρμικές σχέσεις και μοιραίοι σύντροφοι μαζί

Ερωτική MANDALA – Καρμικές σχέσεις και μοιραίοι σύντροφοι μαζί

Προβλέψεις για το επόμενο 20ήμερο:   Κριός – ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ Ζητάτε με κάθε τρόπο, να...
Ζωδιακές προβλέψεις για το δεύτερο 15ήμερο του Σεπτεμβρίου – Αγάπη/Οικονομικά/Τύχη

Ζωδιακές προβλέψεις για το δεύτερο 15ήμερο του Σεπτεμβρίου – Αγάπη/Οικονομικά/Τύχη

Αλλαγές σε κάθε επίπεδο, φέρνουν οι επόμενες 2-3 εβδομάδες όπου και θα δώσουν ευκαιρίες και...
Mαντική τράπουλα PASSAR – Οι κύκλοι το παρελθόντος ξανα-ανοίγουν

Mαντική τράπουλα PASSAR – Οι κύκλοι το παρελθόντος ξανα-ανοίγουν

Αισθηματικές προβλέψεις για το επόμενο 2μηνο: Κριός ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΣΤΗΝ ΛΙΜΝΗ Δεν είστε και απόλυτα...
 • προβλέψεις ερωτικές

  προβλέψεις ερωτικές
 • Ονειροκρίτης

  Ονειροκρίτης
 • ζωδια

  ζωδια
 • Καφεμαντεία – Ανάγνωση Φλιτζανιού

  Καφεμαντεία - Ανάγνωση Φλιτζανιού
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία
 • Ετικέτες

 • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων

  Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
 • αστρολογικές γραμμές

  αστρολογικές γραμμές
 • Αστρολογικές Προβλέψεις
  Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
  Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8254 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,76€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
  9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
  Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2021
  Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project