Κέλτικοι Ρούνοι – Ο τροχός της τύχης θα γυρίσει! - Αστρολογικές Προβλέψεις

Κέλτικοι Ρούνοι – Ο τροχός της τύχης θα γυρίσει!

Κέλτικοι Ρούνοι – Ο τροχός της τύχης θα γυρίσει!
Έχετε ερωτήσεις; Ζητήστε απαντήσεις και διώξτε την ανασφάλεια!
Για έγκυρες Αστρολογικές Προβλέψεις τηλεφωνήστε τώρα στο 9011 400 633, δίπλα σας 24 ώρες το 24ωρο.

Ζωδιακές προβλέψεις για όλους και όλα μέχρι το τέλος του έτους:

Κριός – ΝΤΑΓΚΑΖ

Εσείς έχετε πια φτάσει σε ένα σημείο ωρίμανσης, που χρειάζεται να πάρετε τις οριστικές σας αποφάσεις, για το ποιος μπορεί να συνεχίσει μέσα και παράλληλα με την ερωτική σας ζωή και ποιος είναι αυτός που θα φύγει. Σαφώς και πάντα έχετε την εναλλακτική, να μείνετε για ένα μικρό χρονικό διάστημα μόνοι σας.

Ταύρος – ΑΝΣΟΥΖ

Μια παλιά σας γνωριμία, τώρα έρχεται και σας δίνει απολογίες και προτάσεις για μια επανασύνδεση. Το πιο πιθανόν είναι όλα αυτά να σας συγκινήσουν και να σας φέρουν σε πιο βαθιά συναισθήματα, που ίσως και να σας κάνουν να τολμήσετε μια ακόμη φορά να είστε μαζί.

Δίδυμοι – ΚΕΝΑΖ

Αλλού η καρδιά σας, αλλού εσείς και αλλού η παρουσία σας. Αυτό είναι η μόνη αλήθεια που σας συμβαίνει και μάλλον χρειάζεται είναι να απομακρυνθείτε από όλους και όλα, μέχρι να βρείτε τι θέλετε, τι χρειάζεστε και ποιος είναι αυτός που πραγματικά σας αγαπάει.

Καρκίνος – ΙΣΑ

Ουδείς είπε ότι ο δρόμος της αγάπης είναι εύκολος. Τώρα υπάρχουν και οι σωστές συνθήκες που μπορείτε με τον άνθρωπο που θέλετε, να είστε επιτέλους μαζί και να προσπαθήσετε για να λήξετε προβλήματα που τόσο καιρό, μπαίνουν ανάμεσα σας.

Λέων – ΧΑΓΚΑΛΑΖ

Σίγουρα έχετε καταλάβει, ότι ένα συγκεκριμένο άτομο από τον κοινωνικό σας κύκλο, τρέφει πολλά και ερωτικά συναισθήματα για εσάς. Το μόνο καλό είναι, ότι δεν υπάρχουν τρίτες δεσμεύσεις… και το πιο πιθανόν είναι ότι, από την πρώτη –δεύτερη εβδομάδα του μήνα, θα έχετε συναντήσεις.

Παρθένος – ΦΕΧΟΥ

Μόνο εσάς έχει στο στόχαστρο του, ο πρώην σας. Από τις 10/11 και μετά να είστε σε μια εσώτερη ετοιμότητα, καθώς υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να τον δείτε μπροστά σας. Τώρα έχουν συμβεί και πολλές αλλαγές στην καθημερινότητα του!

Ζυγός – ΓΚΕΙΜΠΟ

Αυτό το Φθινόπωρο σας γέμισε και σας δώρισε πολλές και ουσιαστικές ερωτικές εμπειρίες, που σίγουρα σας έχουν κάνει πιο ώριμους, στο να πάρετε μια τελική απόφαση για το πώς, θα κινηθείτε και με ποιον από εδώ και μετά.

Σκορπιός – ΓΟΥΝΤΖΟ

Πριν την αλλαγή του μήνα σε Τοξότη, θα έχετε μια ευχάριστη αισθηματική έκπληξη. Υπάρχουν ακόμη αληθινά συναισθήματα και αγάπη, στην καρδιά του πρώην αγαπημένου σας, που θα σας εκδηλώσει και αποδείξει με τέτοιον τρόπο, που θα σας αφήσουν άφωνους.

Τοξότης – ΜΑΝΑΖ

Το σύμπαν σας υποστηρίζει, και σας δίνει ότι χρειάζεστε προκειμένου να ξεκαθαρίσετε τις σκέψεις σας, αλλά και όλες αυτές τις καταστάσεις που έχουν περάσει από μπροστά σας, τις τελευταίες εβδομάδες. Μην κάνετε όμως και πάλι τα λάθη του παρελθόντος.

Αιγόκερως – ΟΥΡΟΥΖ

Δεν σας έχει ακόμη προκύψει κάτι που να σας συγκινήσει. Τώρα θα χρειαστεί να βρείτε μια καινούργια αγάπη, που θα καλύψει τα χαμένα χρόνια και θα σας πάει σε μονοπάτια, που θα είστε και πάλι ευτυχισμένοι…όχι πολύ μετά από τώρα!

Υδροχόος – ΝΟΝΤΙΖ

Είστε αρκετά περίεργοι, για όλα αυτά που γίνονται μέσα στην ερωτική σας ζωή, και μάλλον έχετε αρχίσει και ψάχνετε τι κάνει αυτός που ακόμη αγαπάτε. Το μόνο καλό είναι, ότι από τις αρχές του τρέχοντος…μήνα ο ίδιος θα σας αναζητήσει με έναν διαφορετικό τρόπο.

Ιχθείς – ΡΑΙΝΤΟ

Θα πρέπει να κινηθείτε πιο αθόρυβα, αν πραγματικά σας ενδιαφέρει να πλησιάσετε και πάλι το άτομο που αγαπάτε. Μην βάζετε τρίτους ανάμεσα σας και μάλλον θα ήταν ενδιαφέρον να μην θυμάστε και να μην αναμοχλεύετε τα παλιά.

Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα ειδικά για εσάς ή για κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο;
Καλέστε στο 875 876 8254 (με χρέωση ΜΟΝΟ 0,75€/1΄, τώρα από όλα τα σταθερά και κινητά) και βρείτε λύσεις και απαντήσεις στα ζητήματα που σας απασχολούν!

Γιατί οι αληθινές προβλέψεις τώρα πια δεν κοστίζουν.


Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

Χαρτομαντεία LENORMAND – Ξαφνικές γνωριμίες για όλους!

Χαρτομαντεία LENORMAND – Ξαφνικές γνωριμίες για όλους!

Προβλέψεις για το επόμενο 15μερο: Κριός ΤΟ ΠΛΟΙΟ Κάποια παλιά του μυστικά θέλει, να σας...
Ζωδιακή Συμβατότητα – Ποιά ζώδια θα έχουν επιστροφές από το παρελθόν τους?

Ζωδιακή Συμβατότητα – Ποιά ζώδια θα έχουν επιστροφές από το παρελθόν τους?

Για τον μήνα του Δεκεμβρίου: Κριός Πιθανόν και να είστε έτοιμοι πια, για να πείτε...
Ερωτική Ταρώ – Προβλέψεις Πέμπτη 21/11/2019

Ερωτική Ταρώ – Προβλέψεις Πέμπτη 21/11/2019

Ερωτικές Προβλέψεις: ΚΡΙΟΣ : Η ΔΥΝΑΜΗ Δεν θέλετε άλλες περιπέτειες με την αισθηματική σας ζωή...
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Μάνια Βιτάλη

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Μάνια Βιτάλη
 • Ονειροκρίτης

  Ονειροκρίτης
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από τη Λήδα Ελευθερίου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από τη Λήδα Ελευθερίου
 • Καφεμαντεία – Ανάγνωση Φλιτζανιού

  Καφεμαντεία - Ανάγνωση Φλιτζανιού
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία
 • Ετικέτες

 • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων

  Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Ερμιόνη

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Ερμιόνη
 • Αστρολογικές Προβλέψεις
  Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
  Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8254, 875-876-8372, 875-876-8311, 875-876-8026, 875-876-8295 και 875-876-8363 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,76€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
  9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
  Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2019
  Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project