Κέλτικοι Ρούνοι – Το παρελθόν θα συναντήσει το παρόν - Αστρολογικές Προβλέψεις

Κέλτικοι Ρούνοι – Το παρελθόν θα συναντήσει το παρόν

Κέλτικοι Ρούνοι – Το παρελθόν θα συναντήσει το παρόν
Έχετε ερωτήσεις; Ζητήστε απαντήσεις και διώξτε την ανασφάλεια!
Για έγκυρες Αστρολογικές Προβλέψεις τηλεφωνήστε τώρα στο 9011 400 633, δίπλα σας 24 ώρες το 24ωρο.

Ιδεογράμματα και αρχέτυπα σύμβολα αποκαλύπτουν τα μελλούμενα.

Προβλέψεις για τους επόμενους 1-2 μήνες:

Κριός ΑΛΓΚΙΖ

Με την υπομονή, εσείς έχετε εδώ και ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, πάρει διαζύγιο. Επιθυμείτε να βρείτε τρόπους που θα λύσουν κάποια πρακτικά – οικογενειακά σας προβλήματα. Σε δεύτερο τόνο από τον καινούργιο μήνα, θα έχετε και κάποια καλύτερη εξέλιξη στον ερωτικό σας τομέα.

Εύνοια με ζώδια της Γης

Ταύρος ΙΝΓΚΒΑΖ

Ότι και να συμβαίνει στην αισθηματική σας ζωή, εσείς θα πρέπει ειδικά αυτό το καλό χρονικό διάστημα, να κρατήσετε τους χαμηλούς τόνους…και οι εξηγήσεις – λύσεις θα έρθουν. Όσοι είναι μόνοι τους, πιθανόν στο τρίτο δεκαήμερο του Αυγούστου να κάνουν μια σημαντική γνωριμία.

Εύνοια με ζώδια του Αέρα

Δίδυμοι ΚΕΝΑΖ

Οι κεραίες σας έχουν πιάσει διάφορα φλερτ, μέσα στον φιλικό σας κύκλο και πιθανόν και να αυτό να σας ανεβάζει την ψυχολογία. Από τα μέσα του μήνα αυτού και μετά, ίσως κάποιοι πιο τολμηροί να κάνουν βήματα επικοινωνιακά για να σας κερδίσουν ερωτικά.

Εύνοια με ζώδια της Φωτιάς

Καρκίνος ΕΙΓΟΥΑΖ

Οι περισσότεροι του ζωδίου σας, έχουν ήδη μια σοβαρή σχέση. Τώρα που και τα αστρολογικά είναι υπέρ σας, ίσως και να έρθουν και οι κατάλληλες συνθήκες έτσι, ώστε να κάνετε και πιο βαθιές σκέψεις για έναν γάμο. Τα οικονομικά σας σίγουρα θα σας ενισχύσουν.

Εύνοια με ζώδια της Γης

Λέων ΜΠΕΡΚΑΝΑ

Κάποιος που έχει περάσει από την ερωτική σας ζωή, από το τέλος της εποχής σας της ζωδιακής, θα σας ξαναψάξει. Υπάρχουν καταστάσεις που στην δική του καθημερινότητα έχουν αλλάξει, και θα ήθελε να σας τις παρουσιάσει, με σκοπό να σας κερδίσει εκ νέου.

Εύνοια με ζώδια του Νερού

Παρθένος ΝΤΑΓΚΑΖ

Είστε σε μια φάση ζωής, που όλα δείχνουν ότι χρειάζεστε μια αλλαγή, που θα ανανεώσει την σχέση σας. Αυτό είναι και πολύ πιθανόν να έρθει μέσα από πρωτοβουλία του συντρόφου σας, που ξέρει τι σας χρειάζεται. Ένα αναπάντεχο ταξίδι, είναι στα προσεχώς.

Εύνοια με ζώδια του Αέρα

Ζυγός ΙΣΑ

Μέσα σε αυτόν τον μήνα, όσοι έχετε χωρίσει ή έστω επί του παρόντος απομακρυνθεί από τον άνθρωπο που αγαπάτε, θα έχετε μια είδηση ή και συνάντηση. Τώρα είναι στο δικό σας το χέρι να προσπαθήσετε για μια επανασύνδεση, με τους δικούς σας όρους και προδιαγραφές.

Εύνοια με ζώδια του Νερού

Σκορπιός ΓΙΑΡΑ

Τα οικονομικά σας δεδομένα αλλάζουν και τώρα θα μπορέσετε να βρείτε και λύσεις για κάποια, πιο παλιά σας προσωπικά και οικογενειακά ζητήματα. Κάποιες φιλίες θα γίνουν ερωτοφιλίες και προσεχώς σχέσεις. Προσοχή μόνο στα σχόλια του κόσμου γύρω σας.

Εύνοια με ζώδια της Γης

Τοξότης ΡΑΙΝΤΟ

Μην ξοδεύετε την ώρα σας με άτομα που έχουν δείξει καιρό τώρα, ότι δεν έχουν ή δεν μπορούν να σας δώσουν αυτό που εσείς θέλετε. Μέσα στον τρέχοντα μήνα, μερικοί από το ζώδιο σας ίσως και κάτω από εύκολες πια καταστάσεις, να προχωρήσουν σε μια επανασύνδεση.

Εύνοια με ζώδια της Φωτιάς

Αιγόκερως ΦΕΧΟΥ

Μην επιτρέψετε σε κανέναν να σας ενοχλεί την ερωτική ζωή. Είτε αυτό λέγεται παρελθόν είτε κάποιο τωρινό φιλικό πρόσωπο…εσείς καλύτερα να κρατήσετε τις αποστάσεις. Οι σχέσεις που έχουν χιλιομετρικές αποστάσεις, θα βρουν λύσεις από τον Σεπτέμβριο.

Εύνοια με ζώδια του Νερού

Υδροχόος ΠΕΡΘΡΟ

Είστε σε μια ερωτική αναμονή. Τώρα που το άτομο που αγαπάτε, επιστρέφει, να είστε και εσείς σε μια εσώτερη ετοιμότητα για όλα αυτά που πρέπει να διορθωθούν αλλά και από τις δικές σας προτάσεις, να γίνουν πια πολύ καλύτερα…μόνιμα.

Εύνοια με ζώδια του Αέρα

Ιχθείς ΟΘΑΛΑ

Μην κάνετε άλλα λάθη μέσα στην ερωτική σας ζωή, καθώς το άτομο που είναι τώρα δίπλα σας δεν έχει ακόμη μεγάλη υπομονή. Από το δεύτερο μισό του μήνα και μετά, μπορείτε να μιλήσετε για όλα αυτά που χρειάζεται άμεσα να διορθωθούν.

Εύνοια με ζώδια του Αέρα

Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα ειδικά για εσάς ή για κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο;
Καλέστε στο 875 876 8254 (με χρέωση ΜΟΝΟ 0,75€/1΄, τώρα από όλα τα σταθερά και κινητά) και βρείτε λύσεις και απαντήσεις στα ζητήματα που σας απασχολούν!

Γιατί οι αληθινές προβλέψεις τώρα πια δεν κοστίζουν.


Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

Οι Κάρτες των Αγγέλων – Συντροφικές αποφάσεις

Οι Κάρτες των Αγγέλων – Συντροφικές αποφάσεις

Προβλέψεις για το επόμενο 10ήμερο: Κριός Τα Νέα Ξεκινήματα Οι προσπάθειες σας έχουν πιάσει τόπο...
Ερωτική Ταρώ – Προβλέψεις Σαββάτο 18/01/2020

Ερωτική Ταρώ – Προβλέψεις Σαββάτο 18/01/2020

Ερωτικές προβλέψεις: ΚΡΙΟΣ : ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ Μην αγοράζετε ότι σας πουλάνε στον έρωτα. Υπάρχουν καταστάσεις...
Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Σαββάτο 18/01/2020

Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Σαββάτο 18/01/2020

Ζωδιακές προβλέψεις: Κριός Από σήμερα και μέχρι την αλλαγή του ζωδιακού μήνα, θα καταφέρετε να...
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Μάνια Βιτάλη

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Μάνια Βιτάλη
 • Ονειροκρίτης

  Ονειροκρίτης
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από τη Λήδα Ελευθερίου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από τη Λήδα Ελευθερίου
 • Καφεμαντεία – Ανάγνωση Φλιτζανιού

  Καφεμαντεία - Ανάγνωση Φλιτζανιού
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία
 • Ετικέτες

 • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων

  Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Ερμιόνη

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Ερμιόνη
 • Αστρολογικές Προβλέψεις
  Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
  Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8254, 875-876-8550, 875-876-8372, 875-876-8311, 875-876-8026, 875-876-8295 και 875-876-8363 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,76€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
  9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
  Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2020
  Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project