Κινέζικο Ωροσκόπιο – Νέα ξεκινήματα για όλα τα ζώδια σε σχέσεις/συνεργασίες - Αστρολογικές Προβλέψεις

Κινέζικο Ωροσκόπιο – Νέα ξεκινήματα για όλα τα ζώδια σε σχέσεις/συνεργασίες

Κινέζικο Ωροσκόπιο – Νέα ξεκινήματα για όλα τα ζώδια σε σχέσεις/συνεργασίες

Προβλέψεις Οκτωβρίου 2022

Ζωδιακές προβλέψεις:

 

Κριός

Μάλλον είστε εντελώς αδιάφοροι, για μια νέα σχέση. Προτιμάτε να δίνετε τον χρόνο και την παρουσία σας, σε καλούς φίλους και απαιτητικό επάγγελμα.

Ζωδιακή Τύχη: 4/5

 

Ταύρος

Υπάρχουν πολλές συμπτώσεις που σας κάνουν να σκέφτεστε μια επανασύνδεση. Ωστόσο δράστε αυτήν την εποχή και για τα δικά σας ζητήματα.

Ζωδιακή Τύχη: 5/5

 

Δίδυμοι

Κάποιος αποφεύγει με διπλωματικό τρόπο να σας προσεγγίσει ή να σας μιλήσει, για λόγους που ακόμη δεν σας έχουν ανακοινωθεί. Λίγη υπομονή.

Ζωδιακή Τύχη: 4/5

Καρκίνος

Είστε αποφασισμένοι, να προχωρήσετε μπροστά σε νέες γνωριμίες και σχέδια, που δεν θα περιλαμβάνουν το παρελθόν. Οι φίλοι σας, σας υποστηρίζουν.

Ζωδιακή Τύχη: 5/5

 

Λέων

Μέσα στον δεσμό σας, αλλάζουν πολλά και από την πρωτοβουλία του ανθρώπου σας, που αισθάνεται ότι τώρα μπορείτε να κάνετε πολλά και μαζί.

Ζωδιακή Τύχη: 4/5

 

Παρθένος

Με την αλλαγή του ζωδίου, θα μπορέσετε να ισορροπήσετε μέσα στις σκέψεις σας, παρελθόν και απαιτητικό παρόν. Σίγουρα δώστε χρόνο στην εργασία σας.

Ζωδιακή Τύχη: 5/5

Ζυγός

Κάποια χρήματα ή προαγωγή που περιμένετε, θα έρθουν μέσα στον μήνα αυτόν! Σίγουρα θα σας ανοίξουν δρόμους, για πολλά ακόμη περισσότερα.

Ζωδιακή Τύχη: 4/5

 

Σκορπιός

Μπορεί και να έχετε κάνει τελικά κάποιος λάθος ή κάποια λάθος εκτίμηση! Δώστε χρόνο στον εαυτό σας, για να διορθώσετε ότι απαιτείται.

Ζωδιακή Τύχη: 5/5

 

Τοξότης

Αυτά που έχετε ζητήσει και συζητήσει με τον άνθρωπο σας, πιθανόν και να μην τα βλέπετε να έρχονται. Έχει έρθει η ώρα, για να μιλήσετε ειλικρινά.

Ζωδιακή Τύχη: 4/5

Αιγόκερως

Μην ακούτε τους άλλους για το πώς πρέπει να κινηθείτε σε μια ιδιαίτερη επανασύνδεση, που ζητάτε. Οι λεπτομέρειες αφορούν εσάς και το άλλο άτομο.

Ζωδιακή Τύχη: 5/5

 

Υδροχόος

Κάποιος που είναι χρόνια ερωτευμένος μαζί σας, θέλει να σας πλησιάσει και να σας κάνει τις προτάσεις του. Οι εκπλήξεις συνεχίζονται.

Ζωδιακή Τύχη: 5/5

 

Ιχθείς

Υπάρχει μια ένταση αυτές τις ημέρες στον δεσμό σας, κάτι που σίγουρα έχει χαλάσει και το κλίμα. Κάντε την προσπάθεια σας, και μην μένετε μόνο με τα χέρια σταυρωμένα.

Ζωδιακή Τύχη: 4/5

Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

Ζωδια και Συναστρίες – Οι σχέσεις περνάνε σε ένα άλλο επίπεδο δέσμευσης

Με τόσες αστρολογικές και καλές όψεις που μπαίνει ο μήνας του Οκτωβρίου το μόνο σίγουρο...
Χαρτομαντεία BAKARAS – Δεύτερες ευκαιρίες σε χωρισμένα ζευγάρια

Χαρτομαντεία BAKARAS – Δεύτερες ευκαιρίες σε χωρισμένα ζευγάρια

Προβλέψεις   Κριός ΟΙ ΣΤΑΜΝΕΣ Είστε σίγουροι, για τις αποφάσεις που έχετε πάρει. Αφήστε το...

Αστρολογία Σχέσεων – Πράσινο φως σε σχέσεις και καριέρα

Ο φετινός Οκτώβριος…θα φέρει μόνο καλά νέα σε όλα τα ζώδια. Οι συναισθηματικές σχέσεις, θα...
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Κλεοπάτρα

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Κλεοπάτρα
 • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Ραφαέλα Μακρή

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Ραφαέλα Μακρή
 • Ονειροκρίτης
 • Νέο Μεταφυσικό Κέντρο – Αϊλίν & Ειρήνη Μαρκάτου – Αστρολογικές Προβλέψεις

  Νέο Μεταφυσικό Κέντρο - Αϊλίν & Ειρήνη Μαρκάτου - Αστρολογικές Προβλέψεις
 • Καφεμαντεία - Ανάγνωση Φλιτζανιού
 • Ετικέτες

 • Αστρολογικές Προβλέψεις
  Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
  Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8254 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,82€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
  9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,74E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,74E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
  Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2022
  Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project