Αιγυπτιακή OSIRIS – Η αγάπη έχει πάντα δύο πρόσωπα - Αστρολογικές Προβλέψεις

Αιγυπτιακή OSIRIS – Η αγάπη έχει πάντα δύο πρόσωπα

Αιγυπτιακή OSIRIS – Η αγάπη έχει πάντα δύο πρόσωπα

Προβλέψεις 10ημέρου:

Κριός Η ΠΥΡΑΜΙΔΑ

Το τελευταίο χρονικό διάστημα, έχετε καταλάβει ότι το συντροφικό σας έτερο, θέλει να σας ανοίξει κάποιες συζητήσεις για το παρελθόν σας, ίσως και να έχει ανάγκη να μάθει κάποια πράματα για το τότε!

Τυχερό νούμερο : 7

 

Ταύρος Ο ΝΕΙΛΟΣ

Αποφύγετε να εμπλακείτε πολύ μέσα σε τρίτες καταστάσεις – περίγυρους, που δεν ξέρετε ακόμη καλά τα πρόσωπα και τις ιστορίες τους. Υπάρχει πιθανότητα παρεξήγησης, χωρίς λόγο.

Τυχερό νούμερο : 9

 

Δίδυμοι ΤΟ ΚΑΡΠΟΦΟΡΟ ΔΕΝΤΡΟ

Είστε αυτοί που σας αγαπούν όλοι, και καθείς για τους δικούς του λόγους. Μάλλον ήδη έχουν πιάσει οι κεραίες σας, ότι ένα συγκεκριμένο άτομο, θέλει να κερδίσει την καρδιά σας, με όλους τους τρόπους.

Τυχερό νούμερο : 4

Καρκίνος Ο ΦΑΡΑΩ

Έχετε το δίκιο με το μέρος σας, άρα ότι και να σας πουν, εσείς να είστε πλέον επιφυλακτικοί. Είστε το ζώδιο που εντός του Ιανουαρίου, θα έχετε τις περισσότερες προτάσεις για άμεση ερωτική επανασύνδεση.

Τυχερό νούμερο : 5

 

Λέων Η ΟΣΙΡΙΣ

Η εύνοια και η συμπάθεια, που σας έχει κάποιος από την παρέα σας, δεν μπορείτε να πείτε ότι δεν την έχετε καταλάβει. Σίγουρα τώρα θα χρειαστεί, να προσαρμόσετε και την δική σας αντίδραση.

Τυχερό νούμερο : 1

 

Παρθένος Η ΦΩΤΙΑ

Οι αποφάσεις που έχετε πάρει, για έναν παλιό σας ερωτικό σύντροφο, αλλά και κάποιο νέο άτομο που σας πολιορκεί, θα χρειαστεί άμεσα να ανακοινωθούν, έτσι ώστε να μην πληγωθεί κάποιος που δεν φταίει.

Τυχερό νούμερο : 3

Ζυγός ΤΑ 2 ΑΣΤΡΑ

Όλα αυτά που έχετε πει στον αγαπημένο σας, έχουν γίνει και πράξεις. Από την καινούργια εβδομάδα 18/01, θα μπορέσετε να δείτε και πια θα είναι τα επόμενα σας κοινά βήματα.

Τυχερό νούμερο : 8

 

Σκορπιός Η ΔΕΣΜΕΥΣΗ

Έχετε ολοκληρώσει κάποια ζητήματα με απόλυτη επιτυχία, αλλά ακόμη δεν έχετε δει την θετική ανταπόκριση από τον άνθρωπο που αγαπάτε. Μπορείτε και να του μιλήσετε ευθέως.

Τυχερό νούμερο : 6

 

Τοξότης Η ΚΑΡΔΙΑ

Κάποιος που είναι συνεργάτης ή κοινωνικός σας γνώριμος, θέλει να σας εκφράσει τα συναισθήματα του, αλλά χωρίς όμως να επιζητεί και εσείς άμεσα να του τα ανταποδώσετε στο ακέραιο.

Τυχερό νούμερο : 5

Αιγόκερως Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ

Αυτό το Σαββατοκύριακο, θα έχει και τις μεγαλύτερες ανατροπές στην ερωτική σας σχέση. Το ταίρι σας, θα σας πει τελικά όλη την αλήθεια, και που είναι το πρόβλημα που σας καθυστερεί τόσους μήνες τώρα.

Τυχερό νούμερο : 7

 

Υδροχόος ΤΟ ΒΡΕΦΟΣ

Οι σκέψεις σας είναι έτοιμες και για να γίνουν πράξεις, προς το άτομο που έχετε μέσα στην καρδιά σας. Μόνο προσοχή, στους τρίτους που έχετε δίπλα σας και στους φιλικούς σας συμβουλάτορες.

Τυχερό νούμερο : 4

 

Ιχθείς Ο ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ

Μπορεί να έχετε περάσει ένα μεγάλο μέρος της ζωής σας μόνοι σας αισθηματικά, αλλά έχετε την απόλυτη γνώση, για το τι και ποιος θα μπορούσε να σας κάνει ευτυχισμένους.

Τυχερό νούμερο : 9

Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

Η τράπουλα των Προσώπων – Αλλού η παρουσία και αλλού το μυαλό!

Η τράπουλα των Προσώπων – Αλλού η παρουσία και αλλού το μυαλό!

Προβλέψεις Φεβρουαρίου: Κριός ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Οι ευχές σας θα εισακουστούν, και το πρόσωπο που έχετε...
23+24/01/2021 Ένα Σαββατοκύριακο που θα φανερώσει τους κρυφούς εραστές

23+24/01/2021 Ένα Σαββατοκύριακο που θα φανερώσει τους κρυφούς εραστές

Αλλαγές στις ερωτικές σχέσεις, φέρνει η τελευταία εβδομάδα του Ιανουαρίου: Κριός Σημαντικά αυτά που θέλει...
Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Κυριακή 24/01/2021

Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Κυριακή 24/01/2021

Ζωδιακές προβλέψεις:   Κριός Μόνο θετική θα είναι τελικά η ανταπόκριση που θα έχετε από...
 • προβλέψεις ερωτικές

  προβλέψεις ερωτικές
 • Ονειροκρίτης

  Ονειροκρίτης
 • ζωδια

  ζωδια
 • Καφεμαντεία – Ανάγνωση Φλιτζανιού

  Καφεμαντεία - Ανάγνωση Φλιτζανιού
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία
 • Ετικέτες

 • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων

  Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
 • αστρολογικές γραμμές

  αστρολογικές γραμμές
 • Αστρολογικές Προβλέψεις
  Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
  Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8254 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,76€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
  9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
  Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2021
  Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project