Αραβική Χαρτομαντεία FATMA – Μόνιμες επανασυνδέσεις για κάποια ζώδια - Αστρολογικές Προβλέψεις

Αραβική Χαρτομαντεία FATMA – Μόνιμες επανασυνδέσεις για κάποια ζώδια

Αραβική Χαρτομαντεία FATMA – Μόνιμες επανασυνδέσεις για κάποια ζώδια

Προβλέψεις για το δεύτερο 15ήμερο Μαΐου:

 

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός : ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ

Δεν χρειάζεται αυτό το διάστημα να κάνετε κάτι περισσότερο για να δελεάσετε την προσοχή κάποιου, που σας δείχνει τον δύσκολο του χαρακτήρα. Έχετε καταλάβει ότι τον περιμένετε… και σας έρχεται προσεχώς μέσα από νέες προτάσεις.

 

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ταύρος : Ο ΝΟΤΟΣ

Η γοητεία σας είναι αδιαμφισβήτητη και το ξέρετε. Μέσα στην καινούργια εβδομάδα, θα έχετε μαντάτα από έναν πρώην σας, που έχει πια σκεφτεί τα πάντα και θέλει να σας ξαναπλησιάσει υπό νέους όρους και προϋποθέσεις.

 

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Δίδυμοι : ΤΟ ΚΑΡΠΟΦΟΡΟ ΔΕΝΤΡΟ

Το σύμπαν σας στρώνει τα κόκκινα χαλιά, και το μόνο που σας χρειάζεται είναι απλά να αναμένετε εργασία, συναισθηματικές σχέσεις αλλά και ιδιαίτερες φιλίες να σας αποκαλυφθούν. Όλα τα άλλα, απλά ανήκουν στο παρελθόν σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Καρκίνος : Η ΓΥΝΑΙΚΑ

Μέσα στο δεύτερο 10ήμερο του Μαΐου, θα έχετε τις επικοινωνιακές ευκαιρίες για να τα ξαναπείτε, με τον άνθρωπο που έχετε ερωτευτεί. Θα ακούσετε πολλά και άκρως ενδιαφέροντα, αλλά εσείς αναμείνατε τις όποιες δράσεις.

 

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Λέων : Ο ΚΑΡΑΒΟΚΥΡΗΣ

Το αγαπημένο σας ταίρι, δείχνει ότι είναι άκρως προβληματισμένο, σε όλα αυτά που συμβαίνουν στην εργασία αλλά και στα άκρως δικά του θέματα. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε, φάση είναι και μέσα στον τρέχοντα μήνα θα έχετε ισορροπήσει εκ νέου.

 

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Παρθένος : ΤΟ ΣΥΝΝΕΦΟ

Έχετε φλερτ και προτάσεις γύρω σας, για να ξεκινήσετε μια νέα σχέση, αλλά ακόμη δεν αισθάνεστε άνετα ή δεν έχετε αποκοπεί από το αισθηματικό σας παρελθόν. Οι ημέρες προσεχώς των Διδύμων, θα σας ωθήσουν σε αποφάσεις.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ζυγός : Η ΚΑΡΔΙΑ

Οικονομική άνεση και μεγάλες επαγγελματικές επιτυχίες έρχονται στο μονοπάτι σας. Αυτό είναι και κάτι που σας κάνει να θέλετε να βρείτε και λύσεις, σε άλλα τρίτα ζητήματα μέσα στην οικογένεια ή την ερωτική σας σχέση.

 

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Σκορπιός : Ο ΓΝΩΡΙΜΟΣ

Κάποιος που σας ξέρει πολύ καλά, θέλει να σας μιλήσει για τα συναισθήματα που άθελα σας του έχετε δημιουργήσει. Είστε από τα ζώδια που μέσα στην Άνοιξη που λήγει, θα καταφέρετε να ξεκινήσετε έναν ερωτικό δεσμό.

 

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Τοξότης : ΤΟ ΣΠΙΤΙ

Η μοναξιά τελικά μόνο καλό σας έχει κάνει, καθώς έχετε πια βρει τις προσωπικές σας ισορροπίες και τα θέλω. Δώστε λοιπόν, περισσότερη σημασία και προσοχή σε εργασία αλλά και κάποια οικογενειακά θέματα που απαιτούν τις λύσεις σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Αιγόκερως : ΤΟ ΔΙΑΜΑΝΤΙ

Αποφασίστε τι θέλετε να κάνετε και απλά ανακοινώστε το στο ταίρι σας, που έχει και αυτό τις τελευταίες εβδομάδες, κάποιες προτάσεις που μπορούν να φέρουν την δύσκολη σας σχέση, σε ένα καλό και ποιοτικό μονοπάτι.

 

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Υδροχόος : ΟΙ ΒΕΡΕΣ

Αισθάνεστε ότι δεν υπάρχει ροή και θετική συμβατότητα με αυτό το νέο άτομο που έχετε γνωρίσει. Δώστε χρόνο έτσι ώστε να μάθετε όλη την αλήθεια αλλά και τις όποιες προθέσεις του. Στην δουλειά σας έχει προαγωγή και φήμη.

 

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ιχθείς : ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ

Μπορεί να είστε ακόμη εργένηδες, αλλά αυτό σας έχει δώσει πολλές άλλες χαρές και εκπλήρωση στόχων. Από το τέλος του μήνα αυτού, θα μπορέστε να ανοίξετε την καρδιά σας και σε άλλα άτομα που ίσως και κάποιο να σας τραβήξει την προσοχή.

Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

Πρώτη πανσέληνος του Καλοκαιριού και οι φιλίες, σχέσεις, γνωριμίες θα αποκαλύψουν την αλήθεια τους

Πρώτη πανσέληνος του Καλοκαιριού και οι φιλίες, σχέσεις, γνωριμίες θα αποκαλύψουν την αλήθεια τους

Στις 24/06 θα συντελεστεί η πανσέληνος στον άξονα Αιγόκερω-Καρκίνου. Είναι η πρώτη ισχυρή πανσέληνος του...
Ωροσκόπιο Σχέσεων – Αισθηματικές επανασυνδέσεις μόνιμες για κάποια ζώδια

Ωροσκόπιο Σχέσεων – Αισθηματικές επανασυνδέσεις μόνιμες για κάποια ζώδια

Μέχρι το τέλος του Ιουνίου, θα συνεχίσουν να συντελούνται σημαντικές αλλαγές στον αστρολογικό θόλο… που...
Ο Ερμής σε ορθή πλέον πορεία …και οι χωρισμένοι σύντροφοι θα ενωθούν οριστικά!

Ο Ερμής σε ορθή πλέον πορεία …και οι χωρισμένοι σύντροφοι θα ενωθούν οριστικά!

Από τις 23/06 ο Ερμής έρχεται και πάλι σε ορθή πορεία, και φέρνει ισορροπία και...
 • προβλέψεις ερωτικές

  προβλέψεις ερωτικές
 • Ονειροκρίτης

  Ονειροκρίτης
 • ζωδια

  ζωδια
 • Καφεμαντεία – Ανάγνωση Φλιτζανιού

  Καφεμαντεία - Ανάγνωση Φλιτζανιού
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία
 • Ετικέτες

 • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων

  Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
 • αστρολογικές γραμμές

  αστρολογικές γραμμές
 • Αστρολογικές Προβλέψεις
  Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
  Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8254 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,76€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
  9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
  Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2021
  Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project