DESTE – Η μοίρα θα ανάψει το πράσινο φως στις νέες σχέσεις - Αστρολογικές Προβλέψεις

DESTE – Η μοίρα θα ανάψει το πράσινο φως στις νέες σχέσεις

DESTE – Η μοίρα θα ανάψει το πράσινο φως στις νέες σχέσεις

Αισθηματικές προβλέψεις μέχρι τέλος του έτους:

Κριός Η Κουκουβάγια

Σκεφτείτε τα πάντα πριν να πάρετε αποφάσεις. Όλοι εσείς που έχετε μείνει μόνοι, πιθανόν και να δεχτείτε αυτό το διάστημα, μια σειρά από φρέσκα φλερτ που θα σας κάνουν να σκεφτείτε, να πάτε επιτέλους την ζωή σας, πιο κάτω. Τα κριτήρια σας, μην τα αλλάξετε όμως.

 

Ταύρος Η Άγκυρα

Ακόμη η καρδιά σας συνδέεται με το παρελθόν. Αυτό είναι όμως και κάτι που ισχύει και για τον πρώην αγαπημένο σας. Μια καθορισμένη συνάντηση από την μεριά του, θα βάλει τα πράματα στην θέση τους, και μια επανένωση είναι πιθανή.

 

Δίδυμοι Ζάρα – Το λευκό Άλογο του Διαμαντιού

Η συνταγή της αγάπης είναι μόνο μια. Εσείς την ξέρετε πια καλά, και το μόνο που σας χρειάζεται είναι να μιλήσετε πιο ανοιχτά στον σύντροφο σας, που ούτως ή άλλως περιμένει κάποιες απαντήσεις από εσάς. Οι εξελίξεις θα είναι θετικές και θα κυλήσουν υπέρ σας.

Καρκίνος Ο Ήλιος

Δεν σας αφορά και τόσο πολύ, το να μπείτε μέσα σε μια καινούργια σχέση μόνο και μόνο για να μην είστε μόνοι σας. Τώρα είστε πλήρως απασχολημένοι με τα εργασιακά σας, που σας δίνουν και το αντίστοιχο υλικό αντίτιμο. Οι έρωτες θα έρθουν από την εποχή του Δεκεμβρίου.

 

Λέων Το Δέντρο

Όποιες αλλαγές και να θέλετε να κάνετε στον δεσμό σας, θα πρέπει πρώτα να τις συζητήσετε με το ταίρι σας, που αυτήν την εποχή έχει διάφορα στο μυαλό του, γύρω από οικονομικά και εργασιακά. Μέχρι το τέλος του μήνα, πάντως όλα θα έχουν ισορροπήσει.

 

Παρθένος Σελάνα – Το Τζαν του Εβένου

Επιτυχίες έχετε μεγάλες στον αισθηματικό τομέα, και το ξέρετε. Αυτό που όμως δεν φαντάζεστε, είναι ότι κάποιο άτομο κύρους μέσα από τους κύκλους σας, έχει ήδη ενεργά συναισθήματα για εσάς και θέλει να σας μιλήσει άμεσα για όλα αυτά!

Ζυγός Το Γράμμα

Ο πρώην αγαπημένος σας, ή αυτός που έχετε καιρό τώρα μαζί ένα φλερτ, θα σας προσεγγίσει μέσα από τους κοινούς σας φίλους. Μία πρόταση επανασύνδεσης θα δεχτείτε που σίγουρα θα σας βάλει …και σε ποικίλες σκέψεις.

 

Σκορπιός Ουρμίαα – Η Σουλτάνα του Ρουμπινιού

Πιθανόν και τα συναισθήματα σας, να είναι μπερδεμένα αυτό το διάστημα και ίσως και να πρέπει να μιλήσετε στους εμπλεκόμενους έτσι ώστε να δώσετε λύσεις, και στο τέλος ουδείς να μην πληγωθεί. Όλα τα παλιά ξεχάστε τα.

 

Τοξότης Η Μπρατσέρα

Οι μέρες είναι καλές για να μιλήσετε και από κοντά πλέον, με τον άνθρωπο που αγαπάτε και να καταφέρετε να σχεδιάσετε όλα αυτά που επιθυμείτε από κοινού να κάνετε, για το μέλλον σας. Εσείς που έχετε και χιλιομετρικές αποστάσεις μεταξύ σας, θα έχετε λύσεις που θα έρθουν από τρίτη πηγή.

Αιγόκερως Η Παιδούλα

Όλοι οι φίλοι σας, έχουν παραξενευτεί που σας έχουν χάσει το τελευταίο χρονικό διάστημα. Έρωτας, λοιπόν η αιτία. Είστε πραγματικά από τα πιο ευνοϊκά ζώδια που μπορεί να ξανα-φτιάξετε την αισθηματική σας ζωή, όπως την έχετε φανταστεί.

 

Υδροχόος Αράλ – Ο Πασάς του Σμαραγδιού

Μέσα στο ερχόμενο Σαββατοκύριακο, θα έχετε μια είδηση από ένα ιδιαίτερο άτομο, που θέλει να σας μιλήσει πιο ξεκάθαρα. Ξέρετε ότι υπάρχουν συναισθήματα, που όμως ακόμη έχουν δεσίματα και με τρίτα άτομα από το παρελθόν.

 

Ιχθείς Ο Δρόμος

Οι προτάσεις που θα σας κάνει το συντροφικό σας έτερο, θα σας ξαφνιάζουν. Οι περισσότεροι από το ζώδιο σας, θα βρεθούν μπροστά σε προτάσεις γάμου ή και για τους χωρισμένους – τσακωμένους ….μια προσέγγιση επανένωσης.

Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

Χαρτομαντεία των Δεκανών – Σταυροδρομία παρελθόντος και παρόντος

Χαρτομαντεία των Δεκανών – Σταυροδρομία παρελθόντος και παρόντος

Προβλέψεις : Κριός ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ Οι αισθηματικές σας υποθέσεις είναι για ακόμη μια φορά μπερδεμένες....
Κέλτικοι Ρούνοι – Αλλαγές σε παλιούς δεσμούς αλλά και νέες γνωριμίες

Κέλτικοι Ρούνοι – Αλλαγές σε παλιούς δεσμούς αλλά και νέες γνωριμίες

Προβλέψεις για το 2ο 15ήμερο Δεκεμβρίου: Κριός ΘΟΥΡΙΣΑΖ Αποκλείστε από την καθημερινότητα σας, άτομα και...
Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Παρασκευή 08/12/2023

Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Παρασκευή 08/12/2023

Ζωδιακές προβλέψεις:   Κριός Αφήστε τις τύψεις και ελάτε στο τώρα και σε αυτά που...
 • προβλέψεις ερωτικές

  προβλέψεις ερωτικές
 • Ονειροκρίτης

  Ονειροκρίτης
 • ζωδια

  ζωδια
 • Καφεμαντεία – Ανάγνωση Φλιτζανιού

  Καφεμαντεία - Ανάγνωση Φλιτζανιού
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία
 • Ετικέτες

 • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων

  Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
 • αστρολογικές γραμμές

  αστρολογικές γραμμές
 • Αστρολογικές Προβλέψεις
  Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
  Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8254 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,82€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
  9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,74E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,74E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
  Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2023
  Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project