Ερωτική MANDALA – Καρμικές σχέσεις και μοιραίοι σύντροφοι μαζί - Αστρολογικές Προβλέψεις

Ερωτική MANDALA – Καρμικές σχέσεις και μοιραίοι σύντροφοι μαζί

Ερωτική MANDALA – Καρμικές σχέσεις και μοιραίοι σύντροφοι μαζί

Προβλέψεις για το επόμενο 20ήμερο:

 

Κριός – ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ

Ζητάτε με κάθε τρόπο, να κλείσετε ένα παλιό σας ερωτικό ειδύλλιο που δεν πάει τελικά πουθενά. Από τις 22/09 και μετά, οι συζητήσεις και οι όποιες συναντήσεις, θα σας υποδείξουν και πως πρέπει να διαχειριστείτε και καταστάσεις προσεχώς.

 

Ταύρος – Η ΠΟΡΤΑ

Από κάπου σας έρχονται χρήματα και ειδήσεις μόνο καλές, για ένα νομικό / κληρονομικό ζήτημα. Μερικοί από εσάς, ίσως και να πάρετε αποφάσεις που θα συσχετίζονται με μια μετεγκατάσταση σε άλλο μέρος ή και χώρα!

 

Δίδυμοι – ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΠΙΘΑΡΙ

Ιδεατές οι εξελίξεις που τρέχουν μέσα στην αισθηματική σας ζωή. Εσείς που είστε μόνοι σας καλείστε άμεσα να συζητήσετε με τον άνθρωπο σας, και εντός του Σεπτεμβρίου να πάρετε αποφάσεις, για μια πιο επίσημη κατάσταση!

Καρκίνος – ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ

Αυτήν την εποχή, περνάτε μια στενωπό…που μόνο εσείς ξέρετε τι αφορά. Από την επόμενη βδομάδα, που θα πλησιάζει και το αστρολογικό φαινόμενο του ανάδρομου Ερμή…θα δείτε ότι οι πρακτικές λύσεις θα κάνουν την μόνιμη εμφάνιση τους.

 

Λέων – Ο ΔΡΟΜΟΣ

Υπάρχει τον τελευταίο καιρό, μια καινούργια προσωπικότητα που σας πλησιάζει και απομακρύνεται πάλι. Αυτό είναι και κάτι που μάλλον σας έχει μπερδέψει περισσότερο. Από τα τέλη του μήνα και μετά, θα έχετε πάντως, περισσότερη επικοινωνία εσείς οι δύο!

 

Παρθένος – ΤΟ ΚΕΧΡΙΜΠΑΡΙ

Θα χρειαστεί να δείξετε αυτές τις ημέρες τον διπλωμάτη εαυτό σας. Μπορεί να μην υπάρχει και η καλύτερη διάθεση, μέσα στην σχέση σας αλλά τα συναισθήματα δεν έχουν εξασθενίσει από καμία πλευρά. Σκεφτείτε τρόπους ανανέωσης.

Ζυγός – ΤΟ ΚΑΣΤΡΟ

Δεν συμβαίνει κάτι τελικά συναρπαστικό, στην ερωτική σας ζωή και μοναξιά. Δεν πειράζει…άλλωστε δεν έχετε και τον πιο άπλετο χρόνο καθώς όλη η καθημερινότητα σας, το τελευταίο διάστημα είναι γεμάτη από εργασιακές και οικογενειακές απαιτήσεις.

 

Σκορπιός – ΤΡΕΙΣ ΑΝΤΡΕΣ

Από σήμερα και μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας, θα έχετε πολλές και θετικές αντιδράσεις από το άτομο που αγαπάτε. Τώρα τα πράματα είναι σίγουρα διαφορετικά και εσείς οι δύο, θα καταφέρετε να ξεφύγετε από τα λάθη του παρελθόντος.

 

Τοξότης – Η ΠΕΝΑ

Η δημοτικότητα και η φήμη σας, έχουν φτάσει στα αυτιά κάποιου που καιρό τώρα έχει ερωτικά συναισθήματα για εσάς. Από το Σαββατοκύριακο 18+19/09 και μετά, θα δείτε και την παρουσία του…ίσως και μέσα στις κοινές σας παρέες.

Αιγόκερως – ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ

Οι ιδέες και οι δράσεις σας, σίγουρα θα αποφέρουν χρήμα πριν ακόμη να λήξει το Φθινόπωρο. Αυτό θα στρώσει και τις καταστάσεις μέσα στην ερωτική σας ζωή. Ίσως και κάποιοι να θελήσουν να πάνε και σε μια πιο σοβαρή δέσμευση.

 

Υδροχόος – ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Μια μεγάλη πόρτα θα ανοίξει στην ζωή σας και μάλλον τώρα, θα είναι και η μέγιστη σας ευκαιρία, για να αποδείξετε σε όλους τι μπορείτε να καταφέρετε. Όλοι αυτοί που σας αγαπούν, θα σας υποστηρίξουν στο έπακρον.

 

Ιχθείς – Ο ΗΛΙΟΣ

Σημαντικά τα λόγια, που έχει να σας πει το συντροφικό σας έτερο. Τώρα η σχέση σας πάει καλύτερα και πιθανόν και να υπάρχουν και οι κατάλληλες προϋποθέσεις, για να μπορέσετε να λήξετε και όλα τα παλιά σας προβλήματα!

 

Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

DESTE – Η σοφή Μοίρα δεν ενώνει ποτέ κατά λάθος δύο άτομα, απλά και σχεδόν πάντα κάποιος από τους δύο…ανταποκρίνεται με καθυστέρηση!

DESTE – Η σοφή Μοίρα δεν ενώνει ποτέ κατά λάθος δύο άτομα, απλά και σχεδόν πάντα κάποιος από τους δύο…ανταποκρίνεται με καθυστέρηση!

Αισθηματικές προβλέψεις για τις επόμενες 44 ημέρες:   Κριός ΒΑΑΛΙΝΤΕ – ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ Τονίστε στον...
23/10 Εποχή Σκορπιού και όλα τα σενάρια στις αισθηματικές σχέσεις για επανασύνδεση… είναι ανοιχτά!

23/10 Εποχή Σκορπιού και όλα τα σενάρια στις αισθηματικές σχέσεις για επανασύνδεση… είναι ανοιχτά!

Μια ιδιαίτερη εποχή χαράζει…και ειδικά στον τομέα των αισθηματικών σχέσεων. Το υδάτινο στοιχείο του Σκορπιού...
Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Τετάρτη 20/10/2021

Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Τετάρτη 20/10/2021

Ζωδιακές προβλέψεις: Κριός Δεν θέλετε να πλησιάσετε κάποια νέα αγάπη. Μάλλον έχετε χαθεί μέσα στις...
 • προβλέψεις ερωτικές

  προβλέψεις ερωτικές
 • Ονειροκρίτης

  Ονειροκρίτης
 • ζωδια

  ζωδια
 • Καφεμαντεία – Ανάγνωση Φλιτζανιού

  Καφεμαντεία - Ανάγνωση Φλιτζανιού
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία
 • Ετικέτες

 • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων

  Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
 • αστρολογικές γραμμές

  αστρολογικές γραμμές
 • Αστρολογικές Προβλέψεις
  Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
  Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8254 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,76€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
  9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
  Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2021
  Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project