H τράπουλα του Ορίζοντα προβλέπει για τις δύσκολες αισθηματικές σχέσεις - Αστρολογικές Προβλέψεις

H τράπουλα του Ορίζοντα προβλέπει για τις δύσκολες αισθηματικές σχέσεις

H τράπουλα του Ορίζοντα προβλέπει για τις δύσκολες αισθηματικές σχέσεις

Προβλέψεις μέχρι τέλος Ιουνίου:

Κριός ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ

Πολλά αυτά που πρέπει να κάνετε μέσα στην σχέση σας. Ο σύντροφος σας, θέλει να σας μιλήσει για το μέλλον σας…μέσα από πράξεις πια. Τα οικονομικά σας θα σας στηρίξουν σε κάθε επίπεδο!

 

Ταύρος ΔΥΤΙΚΑ

Μην κάνετε άλλα λάθη μέσα στην αισθηματική σας ζωή, καθώς το άτομο που είναι τώρα δίπλα σας δεν έχει ακόμη μεγάλη υπομονή. Από το δεύτερο μισό του μήνα και μετά, μπορείτε να μιλήσετε για όλα αυτά που χρειάζεται άμεσα να διορθωθούν.

 

Δίδυμοι ΝΟΤΙΑ

Με την υπομονή, εσείς έχετε εδώ και ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, πάρει διαζύγιο. Επιθυμείτε να βρείτε τρόπους που θα λύσουν κάποια πρακτικά – οικογενειακά σας προβλήματα. Σε δεύτερο τόνο από 21/06, θα έχετε και κάποια καλύτερη εξέλιξη στον ερωτικό σας τομέα.

Καρκίνος ΒΟΡΕΙΑ

Ότι και να συμβαίνει στην αισθηματική σας ζωή, εσείς θα πρέπει ειδικά αυτό το καλό χρονικό διάστημα, να κρατήσετε τους χαμηλούς τόνους…και οι εξηγήσεις – λύσεις θα έρθουν. Όσοι είναι μόνοι τους, πιθανόν στο 3ο δεκαήμερο του Ιουνίου… να κάνουν μια σημαντική γνωριμία.

 

Λέων ΔΥΤΙΚΑ

Οι κεραίες σας έχουν πιάσει διάφορα φλερτ, μέσα στον φιλικό σας κύκλο και πιθανόν και να αυτό να σας ανεβάζει την ψυχολογία. Από τα μέσα του μήνα αυτού και μετά, ίσως κάποιοι πιο τολμηροί να κάνουν βήματα επικοινωνιακά για να σας κερδίσουν αισθηματικά.

 

Παρθένος ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ

Είστε σε μια ερωτική αναμονή. Τώρα που το άτομο που αγαπάτε, επιστρέφει, να είστε και εσείς σε μια εσώτερη ετοιμότητα για όλα αυτά που πρέπει να διορθωθούν αλλά και από τις δικές σας προτάσεις, να γίνουν πια πολύ καλύτερα…μόνιμα.

Ζυγός ΝΟΤΙΑ

Κάποιος που έχει περάσει από την αισθηματική σας ζωή, από την αρχή της εποχής σας της ζωδιακής πορείας, θα σας ξαναψάξει. Υπάρχουν καταστάσεις που στην δική του καθημερινότητα έχουν αλλάξει, και θα ήθελε να σας τις παρουσιάσει, με σκοπό να σας κερδίσει εκ νέου.

 

Σκορπιός ΒΟΡΕΙΑ

Είστε σε μια φάση ζωής, που όλα δείχνουν ότι χρειάζεστε μια αλλαγή, που θα ανανεώσει την σχέση σας. Αυτό είναι και πολύ πιθανόν να έρθει μέσα από πρωτοβουλία του συντρόφου σας, που ξέρει τι σας χρειάζεται. Ένα αναπάντεχο ταξίδι, είναι στα προσεχώς.

 

Τοξότης ΔΥΤΙΚΑ

Μέσα σε αυτόν τον μήνα, όσοι έχετε χωρίσει ή έστω επί του παρόντος απομακρυνθεί από τον άνθρωπο που αγαπάτε, θα έχετε μια είδηση ή και συνάντηση. Τώρα είναι στο δικό σας το χέρι να προσπαθήσετε για μια επανασύνδεση, με τους δικούς σας όρους και προδιαγραφές.

Αιγόκερως ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ

Τα οικονομικά σας δεδομένα αλλάζουν και τώρα θα μπορέσετε να βρείτε και λύσεις για κάποια, πιο παλιά σας προσωπικά και οικογενειακά ζητήματα. Κάποιες φιλίες θα γίνουν ερωτοφιλίες και προσεχώς σχέσεις. Προσοχή μόνο στα σχόλια του κόσμου γύρω σας.

 

Υδροχόος ΔΥΤΙΚΑ

Μην ξοδεύετε την ώρα σας με άτομα που έχουν δείξει καιρό τώρα, ότι δεν έχουν ή δεν μπορούν να σας δώσουν αυτό που εσείς θέλετε. Μέσα στον τρέχοντα μήνα, μερικοί από το ζώδιο σας ίσως και κάτω από εύκολες πια καταστάσεις, να προχωρήσουν σε μια επανασύνδεση.

 

Ιχθείς ΝΟΤΙΑ

Μην επιτρέψετε σε κανέναν να σας ενοχλεί την αισθηματική ζωή. Είτε αυτό λέγεται παρελθόν είτε κάποιο τωρινό φιλικό πρόσωπο…εσείς καλύτερα να κρατήσετε τις αποστάσεις. Οι σχέσεις που έχουν χιλιομετρικές αποστάσεις, θα βρουν λύσεις από τα μέσα Ιουνίου.

Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

Ωροσκόπιο Σχέσεων – Αισθηματικές επανασυνδέσεις μόνιμες για κάποια ζώδια

Ωροσκόπιο Σχέσεων – Αισθηματικές επανασυνδέσεις μόνιμες για κάποια ζώδια

Μέχρι το τέλος του Ιουνίου, θα συνεχίσουν να συντελούνται σημαντικές αλλαγές στον αστρολογικό θόλο… που...
Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Παρασκευή 14/06/2024

Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Παρασκευή 14/06/2024

Ζωδιακές προβλέψεις:   Κριός Είστε έτοιμοι για όλα. Μέσα σε αυτό το Σαββατοκύριακο, θα λάβετε...
Οι κάρτες του Βασιλιά προβλέπουν άμεσες επιστροφές από τα παλιά

Οι κάρτες του Βασιλιά προβλέπουν άμεσες επιστροφές από τα παλιά

Προβλέψεις για το επόμενο 15ήμερο: Κριός ΤΑ ΠΡΑΣΣΙΝΑ ΜΑΤΙΑ Οι νέοι και παθιασμένοι έρωτες που...
 • προβλέψεις ερωτικές

  προβλέψεις ερωτικές
 • Ονειροκρίτης

  Ονειροκρίτης
 • ζωδια

  ζωδια
 • Καφεμαντεία – Ανάγνωση Φλιτζανιού

  Καφεμαντεία - Ανάγνωση Φλιτζανιού
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία
 • Ετικέτες

 • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων

  Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
 • αστρολογικές γραμμές

  αστρολογικές γραμμές
 • Αστρολογικές Προβλέψεις
  Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
  Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8254 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,82€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
  9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,74E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,74E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
  Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2024
  Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project