Η τράπουλα της FATME – Προτάσεις γάμου πλησιάζουν - Αστρολογικές Προβλέψεις

Η τράπουλα της FATME – Προτάσεις γάμου πλησιάζουν

Η τράπουλα της FATME – Προτάσεις γάμου πλησιάζουν

Αισθηματικές προβλέψεις για το επόμενο 20ήμερο:

Κριός

Δηλώνετε κουρασμένοι, με όλα αυτά τα ερωτικά – προσωπικά λάθη που έχετε κάνει, αλλά υπάρχει μέσα σας όλη η καλή διάθεση για να διορθώσετε όλα αυτά που σας οδηγούν σε τέτοια μονοπάτια. Τα καλό είναι ότι τουλάχιστον στα εργασιακά σας έχετε μόνιμη άνοδο.

Προσοχή με ζώδια της Γης

 

Ταύρος

Δεν σας νοιάζει πραγματικά καθόλου, το τι έχει συμβεί στο παρελθόν σας το αισθηματικό. Τώρα είστε σε μια καλή φάση ζωής, που έχετε να δώσετε πολλά στα εργασιακά σας, αλλά και να διορθώσετε κάποιες υποθέσεις με την οικογένεια σας. Οι έρωτες θα σας αναζητήσουν από τον Οκτώβριο!

Προσοχή με ζώδια της Φωτιάς

 

Δίδυμοι

Με την Αφροδίτη να σας προσφέρει τις καλύτερες δυνατές όψεις από την δυναμική θέση της, εσείς σίγουρα θα γίνετε το ερωτικό επίκεντρο για πολύ κόσμο, κυρίως από τους κύκλους της εργασίας και του κοινωνικού σας γίγνεσθαι. Εσείς οι εν σχέση, καλύτερα να μην δώσετε ευκαιρίες εκεί που δεν πρέπει!

Προσοχή με ζώδια του Νερού

Καρκίνος

Αυτό το Φθινόπωρο, θα το θυμάστε για πολύ. Έχετε περάσει πραγματικά μέσα από στενωπούς και συμπληγάδες που όμως σας έδειξαν, ποιος και τι αξίζει τελικά να παραμείνει κοντά σας. Τώρα υπάρχουν γύρω σας νέα άτομα και καταστάσεις, που μπορούν να σας τραβήξουν το δύσκολο σας ενδιαφέρον.

Προσοχή με ζώδια του Αέρα

 

Λέων

Από το δεύτερο 10ήμερο του μήνα και μετά, θα χρειαστεί να κάνετε μια πιο αναλυτική συζήτηση με τον άνθρωπο που αγαπάτε, έτσι ώστε ξεκάθαρα να χαραχτεί το μονοπάτι των δεσμεύσεων. Τώρα που και τα οικονομικά σας, έχουν άνοδο…όλα θα τρέξουν πιο εύκολα!

Προσοχή με ζώδια της Φωτιάς

 

Παρθένος

Μην μένετε μόνοι μόνο και μόνο, επειδή κάποιος στο πρόσφατο σας παρελθόν σας πλήγωσε. Με τόσο θετικά αστρολογικά δρώμενα μέσα στον οίκο σας, εσείς μπορείτε να ξανα-φτιάξετε την προσωπική σας. Σαφώς μερικοί, θα έχουν και την ευκαιρία των επανασυνδέσεων.

Προσοχή με ζώδια του Αέρα

Ζυγός

Μην χάνετε μόνο μέσα σε σχέσεις και φλερτ που δεν έχουν αύριο. Τώρα χρειάζεται εσείς να πάρετε τις τελικές αποφάσεις, για το ποιον θα έχετε μέσα στην καρδιά σας. Σίγουρα εντός του ζωδίου σας-21/09, θα βρεθεί κάποιος που θα σας κάνει να δείτε τα πάντα πιο ώριμα.

Προσοχή με ζώδια της Γης

 

Σκορπιός

Τεντώστε το χέρι σας, σε αυτόν που έχει δηλώσει με όλους τους τρόπους ότι σας αγαπάει! Μπορείτε μέσα από σοβαρό διάλογο και κοινές υποχωρήσεις, να φέρετε τον ερωτικό σας δεσμό, σε επίπεδα που και οι δύο θα είστε απόλυτα ευτυχισμένοι.

Προσοχή με ζώδια του Αέρα

 

Τοξότης

Πολλά τα υπονοούμενα, που τρέχουν στους κύκλους σας και αυτό σίγουρα σας κολακεύει. Τώρα που ξέρετε ότι έχετε πέραση, μπορείτε να στοχεύσετε σε άτομα που έχουν κάτι κοινό με εσάς. Όλα τα άλλα τα παλιά, καλύτερα να τα ξεχάσετε μόνιμα.

Προσοχή με ζώδια του Νερού

Αιγόκερως

Θέλετε να πάρετε κάποιες αποφάσεις, για το μέλλον της σχέσης, αλλά δεν είστε και τόσο σίγουροι για το πώς θα το πάρει όλο αυτό το συντροφικό σας έτερο. Δεν έχει πια και τόση σημασία, μιας και θα πατήσετε φρένο στα προσωπικά σας όνειρα.

Προσοχή με ζώδια της Γης

 

Υδροχόος

Οι πλανητικές όψεις του Πλούτωνα με την Αφροδίτη, σας δείχνουν άκρως γοητευτικούς στον άνθρωπο που έχετε βάλει στο στόχαστρο σας. Από το δεύτερο 15μερο του μήνα και μετά, εσείς να περιμένετε να σας πλησιάσει με μια διπλωματική επικοινωνιακή στάση.

Προσοχή με ζώδια της Φωτιάς

 

Ιχθείς

Μην δέχεστε να κάνετε εκπτώσεις σε καταστάσεις που είναι κομμάτι της ζωής σας, μόνο και μόνο για να είστε πιο αρεστοί στον άνθρωπο σας. Καλύτερα να το συζητήσετε και να βρείτε τι μπορείτε μαζί και χωρίς πίεση να καταφέρετε για την σχέση σας.

Προσοχή με ζώδια του Νερού

Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

Ερωτική MANDALA – Καρμικές σχέσεις και μοιραίοι σύντροφοι μαζί

Ερωτική MANDALA – Καρμικές σχέσεις και μοιραίοι σύντροφοι μαζί

Προβλέψεις για το επόμενο 20ήμερο:   Κριός – ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ Ζητάτε με κάθε τρόπο, να...
Ζωδιακές προβλέψεις για το δεύτερο 15ήμερο του Σεπτεμβρίου – Αγάπη/Οικονομικά/Τύχη

Ζωδιακές προβλέψεις για το δεύτερο 15ήμερο του Σεπτεμβρίου – Αγάπη/Οικονομικά/Τύχη

Αλλαγές σε κάθε επίπεδο, φέρνουν οι επόμενες 2-3 εβδομάδες όπου και θα δώσουν ευκαιρίες και...
Mαντική τράπουλα PASSAR – Οι κύκλοι το παρελθόντος ξανα-ανοίγουν

Mαντική τράπουλα PASSAR – Οι κύκλοι το παρελθόντος ξανα-ανοίγουν

Αισθηματικές προβλέψεις για το επόμενο 2μηνο: Κριός ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΣΤΗΝ ΛΙΜΝΗ Δεν είστε και απόλυτα...
 • προβλέψεις ερωτικές

  προβλέψεις ερωτικές
 • Ονειροκρίτης

  Ονειροκρίτης
 • ζωδια

  ζωδια
 • Καφεμαντεία – Ανάγνωση Φλιτζανιού

  Καφεμαντεία - Ανάγνωση Φλιτζανιού
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία
 • Ετικέτες

 • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων

  Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
 • αστρολογικές γραμμές

  αστρολογικές γραμμές
 • Αστρολογικές Προβλέψεις
  Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
  Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8254 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,76€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
  9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
  Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2021
  Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project