Η τράπουλα της Κατίνας δείχνει το μέλλον ελεύθερων και δεσμευμένων - Αστρολογικές Προβλέψεις

Η τράπουλα της Κατίνας δείχνει το μέλλον ελεύθερων και δεσμευμένων

Η τράπουλα της Κατίνας δείχνει το μέλλον ελεύθερων και δεσμευμένων
Έχετε ερωτήσεις; Ζητήστε απαντήσεις και διώξτε την ανασφάλεια!
Για έγκυρες Αστρολογικές Προβλέψεις τηλεφωνήστε τώρα στο 9011 400 633, δίπλα σας 24 ώρες το 24ωρο.

Ερωτικές προβλέψεις για τις επόμενες 1 – 4 εβδομάδες:

Κριός Η Άγκυρα

Έχετε καταφέρει να δημιουργήσετε μια καλή εικόνα γύρω από το άτομο σας, που έχει τραβήξει ήδη την προσοχή του ατόμου που σας αφορά και εσάς! Μέσα σε αυτήν την εβδομάδα θα υπάρξουν και κάποιες επικοινωνίες – συναντήσεις, που θα σας φέρουν πιο κοντά!

Ταύρος Ζάρα – Το λευκό Άλογο του Διαμαντιού

Υπάρχουν μόνο θετικές εξελίξεις πια στα θέματα του συντρόφου σας, και μάλλον αυτό θα σας ανοίξει και τις πόρτες για να πάτε την κοινή σας αισθηματική ζωή, στο σημείο που τόσο καιρό ονειρεύεστε. Τώρα κοιτάξτε και πιο σοβαρά τα οικονομικά σας.

Δίδυμοι Ο Ήλιος

Με την υπομονή εσείς δεν τα έχετε πια και τόσο καλά. Χρειάζεται άμεσα από την δική σας μεριά, να μιλήσετε και να ξεκαθαρίσετε τις προθέσεις σας, στο άτομο που έχετε μέσα στην ζωή σας. Δεν θα περιμένετε πλέον κανέναν να ασχοληθεί μαζί σας.

Καρκίνος Το Δέντρο

Με διάφορους τρόπους, τώρα έχετε σκεφτείτε να κινήσετε την ερωτική προσοχή κάποιου ατόμου, που μπαινοβγαίνει στην ζωή σας, σε φιλικό ή και κοινωνικό επίπεδο. Με τα αστρολογικά να σας ευνοούν σίγουρα, θα καταφέρετε αυτόν τον μήνα, να ξεκινήσετε μια νέα σχέση.

Λέων Σελάνα – Το Τζαν του Εβένου

Δεν υπάρχει περίπτωση να δώσετε παραπάνω χρόνο στον άνθρωπο σας. Έχουν ήδη συμβεί πολλά και το μόνο που ζητάτε, είναι κάποιες πράξεις και απαντήσεις. Από το τέλος του μήνα, μερικοί ίσως και να αποφασίσετε να κάνετε ένα μεγάλο ταξίδι.

Παρθένος Το Γράμμα

Πολλά αυτά που συμβαίνουν μέσα στην σχέση σας, και μάλλον τώρα είναι και το πιο καίριο χρονικό σημείο για να βρείτε τις ισορροπίες σας. Σε όλα αυτά που σας έχουν τύχει, μεγάλη ευθύνη λοιπόν έχει και το παρελθόν σας, που δεν σας αφήνει να ηρεμήσετε.

Ζυγός Ουρμίαα – Η Σουλτάνα του Ρουμπινιού

Με τον άνθρωπο σας, έχετε χαθεί. Τώρα θα πρέπει να βρείτε κοινούς δρόμους και δράσεις, για να ανανεώσετε την σχέση σας. Εσείς που ακόμη είστε ελεύθεροι, θα δεχτείτε μια μεγάλη και παρατεταμένη πολιορκία που θα σας γοητεύσει.

Σκορπιός Η Μπρατσέρα

Δεν θα ξέρετε τι να διαλέξετε εσείς. Τα δώρα του σύμπαντος είναι πολλά και τώρα θα έχετε τις ευκαιρίες, για να εξαργυρώσετε την υπομονή σας. Χρήμα και νέες αγάπες περιμένουν τους πάντες. Εσείς που προσφάτως έχετε χωρίσει, θα συναντηθείτε προσεχώς με τον πρώην σας.

Τοξότης Η Παιδούλα

Αναζητάτε την τελειότητα σε αυτά και αυτούς που έχετε δίπλα σας. Οι περισσότεροι του ζωδίου σας, έχουν βγει από σχέσεις ή τώρα κάνουν την μέγιστη τους προσπάθεια για να επανασυνδεθούν. Από τις 14/09 και μετά, όλα θα ευθυγραμμιστούν με τις δικές σας επιθυμίες.

Αιγόκερως Αράλ – Ο Πασάς του Σμαραγδιού

Αποκλείεται εσείς με τον δύσκολο σας χαρακτήρα να δώσετε δεύτερη ευκαιρία σε κάποιον πρώην σας. Μπορεί αυτό το χρονικό διάστημα, να έχετε δεχτεί άπειρες προσεγγίσεις και προτάσεις, αλλά η καρδιά σας ακόμη είναι πικραμένη. Επιπροσθέτως θα έχετε και μια ευχάριστη οικονομική είδηση.

Υδροχόος Ο Δρόμος

Οι σκέψεις που τρέχουν μέσα στο μυαλό σας, είναι μόνο καλές για όλα αυτά που σας προτείνει μια νέα γνωριμία. Αν είστε καιρό μόνοι σας, μην ενδώσετε ακόμη. Με το σύμπαν να σας ενισχύει σε κάθε τομέα, μόνο επιτυχίες θα έχετε τελικά.

Ιχθείς Η Κουκουβάγια

Οι φίλοι σας, θα στήσουν μια γέφυρα επικοινωνίας και συνάντησης, με το πρόσωπο που ακόμη αγαπάτε. Τώρα θα είναι και η ευκαιρία σας, για να επανασυνδεθείτε. Όλα τα αλλά καλύτερα να τα κρατήσετε μακριά από τα μάτια των τρίτων πλέον.

Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα ειδικά για εσάς ή για κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο;
Καλέστε στο 875 876 8254 (με χρέωση ΜΟΝΟ 0,75€/1΄, τώρα από όλα τα σταθερά και κινητά) και βρείτε λύσεις και απαντήσεις στα ζητήματα που σας απασχολούν!

Γιατί οι αληθινές προβλέψεις τώρα πια δεν κοστίζουν.


Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

Ινδικό Ωροσκόπιο – Η αληθινή αγάπη δεν πονάει!

Ινδικό Ωροσκόπιο – Η αληθινή αγάπη δεν πονάει!

Ερωτικές προβλέψεις για τον Φεβρουάριο: Κριός Τα λόγια σας έχουν μπερδέψει κάποιον που μήνες τώρα...
Ερωτική Ταρώ – Προβλέψεις Πέμπτη 23/01/2020

Ερωτική Ταρώ – Προβλέψεις Πέμπτη 23/01/2020

Ερωτικές προβλέψεις: ΚΡΙΟΣ : ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ Υπάρχει κάποιο άτομο από το παρελθόν σας, που από...
Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Πέμπτη 23/01/2020

Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Πέμπτη 23/01/2020

Ζωδιακές προβλέψεις: Κριός Οι συζητήσεις που θα γίνουν αυτές τις ημέρες με τον άνθρωπο σας,...
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Μάνια Βιτάλη

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Μάνια Βιτάλη
 • Ονειροκρίτης

  Ονειροκρίτης
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από τη Λήδα Ελευθερίου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από τη Λήδα Ελευθερίου
 • Καφεμαντεία – Ανάγνωση Φλιτζανιού

  Καφεμαντεία - Ανάγνωση Φλιτζανιού
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία
 • Ετικέτες

 • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων

  Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Ερμιόνη

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Ερμιόνη
 • Αστρολογικές Προβλέψεις
  Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
  Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8254, 875-876-8550, 875-876-8372, 875-876-8311, 875-876-8026, 875-876-8295 και 875-876-8363 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,76€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
  9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
  Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2020
  Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project