Η τράπουλα της Κατίνας – Οι σχέσεις και οι σύντροφοι εξελίσσονται - Αστρολογικές Προβλέψεις

Η τράπουλα της Κατίνας – Οι σχέσεις και οι σύντροφοι εξελίσσονται

Η τράπουλα της Κατίνας – Οι σχέσεις και οι σύντροφοι εξελίσσονται

Ερωτικές προβλέψεις για το επόμενο 20ήμερο:

Κριός Ο Ήλιος

Πολλές οι υποχρεώσεις και τα τρεξίματα που θα έχετε αυτό το διάστημα, αλλά τουλάχιστον δεν θα αφήσετε εκκρεμότητες για την περίοδο των διακοπών σας. Οι έρωτες θα σας ανανεώσουν.

Ταύρος Η Παιδούλα

Δεν είναι και η καλύτερη σας φάση. Υπάρχουν αρκετά μέσα στην ζωή του συντρόφου σας, που έχουν αρχίσει και σας ενοχλούν. Μιλήστε άμεσα και χωρίς καθυστερήσεις.

Δίδυμοι Ζάρα – Το λευκό Άλογο του Διαμαντιού

Θέλετε να αφιερώσετε όλον τον Αύγουστο, σε εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ειδικά εσείς που είστε ερωτικά ακόμη μόνοι σας, ίσως και μια νέα γνωριμία να σας δελεάσει.

Καρκίνος Το Δέντρο

Οικονομική άνεση θα υπάρξει για να μπορέσετε να ολοκληρώσετε, όλα αυτά τα σχέδια που έχετε κατά νου. Ο σύντροφος σας, θα σας υποστηρίξει σε όλα.

Λέων Η Άγκυρα

Οι αλλαγές που επιθυμείτε να υιοθετήσετε μέσα στην σχέση σας, θα βρουν απόλυα σύμφωνο τον αγαπημένο σας, που ήδη κάνει σκέψεις για γάμο.

Παρθένος Η Κουκουβάγια

Περιορίστε τα έξοδα σας, και βρείτε τρόπο να ανεβάσετε την διάθεση σας. Πολλές και οι προτάσεις που θα έρθουν για την αλλαγή σε εργασία και σπουδές.

Ζυγός Το Γράμμα

Οι σκέψεις σας είναι ακόμη στο παρελθόν, και σε έναν έρωτα που σας έχουν δεσμεύσει. Πιθανόν και στις πρώτες ημέρες του Αυγούστου να τα πείτε από κοντά.

Σκορπιός Ουρμίαα – Η Σουλτάνα του Ρουμπινιού

Μην μένετε, μέσα σε καταστάσεις και ιστορίες που δεν έχουν μέλλον. Πάρτε άμεσα τις αποφάσεις σας, και αυτήν την φορά κρατήστε τες

Τοξότης Σελάνα – Το Τζαν του Εβένου

Μια ερωτοφιλία, σας έχει προβληματίσει. Από την μια θέλετε να το ζήσετε, αλλά από την άλλη σίγουρα ρισκάρετε να γίνουν λάθη και να χαθούν όλα.

Αιγόκερως Η Μπρατσέρα

Εκπλήξεις ερωτικές θα φέρει ο νέος μήνας, που σίγουρα θα σας βάλουν σε σκέψεις. Σίγουρα αναπάντεχες θα είναι και οι επανασυνδέσεις, με το μακρινό παρελθόν.

Υδροχόος Αράλ – Ο Πασάς του Σμαραγδιού

Υπάρχουν άτομα μέσα στον κύκλο σας, που σχολιάζουν την ερωτική σας ζωή. Αυτό είναι και κάτι που από τη μεριά σας, θα πρέπει να το σταματήσετε.

Ιχθείς Ο Δρόμος

Ξέρετε ότι ο πρώην σας, ακόμη σας αναζητά. Εντός της νέας εβδομάδας, θα τον δείτε και μάλλον θα ακούσετε πράματα που θα σας εκπλήξουν.

Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

Ερμής τετράγωνο Ουρανός – Το μέλλον είναι πολλά υποσχόμενο

Ερμής τετράγωνο Ουρανός – Το μέλλον είναι πολλά υποσχόμενο

Μεταξύ 9 και 11 Αυγούστου ο Ερμής θα κάνει όψεις τετραγώνου με τον Ουρανό από...
Χαρτομαντεία HAL G – Νέα που θα εκπλήξουν!

Χαρτομαντεία HAL G – Νέα που θα εκπλήξουν!

Προβλέψεις 15ημέρου: ΚΡΙΟΣ : Η ΜΕΛΑΧΡΟΙΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ Πολλά τα συμβάντα που τρέχουν μέσα στην ζωή...
Επανασυνδέσεις & Σχέσεις – Σαββάτο 08/08/2020

Επανασυνδέσεις & Σχέσεις – Σαββάτο 08/08/2020

Για όλους: Κριός Πολλές οι έννοιες που έχετε μέσα στο μυαλό σας. Αυτό είναι και...
 • προβλέψεις ερωτικές

  προβλέψεις ερωτικές
 • Ονειροκρίτης

  Ονειροκρίτης
 • ζωδια

  ζωδια
 • Καφεμαντεία – Ανάγνωση Φλιτζανιού

  Καφεμαντεία - Ανάγνωση Φλιτζανιού
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία
 • Ετικέτες

 • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων

  Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
 • αστρολογικές γραμμές

  αστρολογικές γραμμές
 • Αστρολογικές Προβλέψεις
  Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
  Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8254 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,76€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
  9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
  Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2020
  Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project