Η τράπουλα της Κατίνας – Το παρελθόν επιστρέφει για να ξυπνήσει μνήμες! - Αστρολογικές Προβλέψεις

Η τράπουλα της Κατίνας – Το παρελθόν επιστρέφει για να ξυπνήσει μνήμες!

Η τράπουλα της Κατίνας – Το παρελθόν επιστρέφει για να ξυπνήσει μνήμες!

Προβλέψεις για το επόμενο 40ήμερο:

Κριός ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ

Οι καταστάσεις μόνο καλυτερεύουν για εσάς, και αυτό θα σας δώσει μια πιο ανεβασμένη ψυχολογία, για να αντιμετωπίσετε το απαιτητικό σας έτερο, που θέλει πολλά περισσότερα πια από εσάς.

 

Ταύρος ΖΑΡΑ – ΤΟ ΑΛΟΓΟ ΤΟΥ ΔΙΑΜΑΝΤΙΟΥ

Λίγες ημέρες ακόμη υπομονή, και το πρόσωπο που αγαπάτε, θα κάνει την επικοινωνιακή του κίνηση! Θα μάθετε πολλά που δεν ξέρατε και όχι μόνο!

 

Δίδυμοι Η ΚΑΜΗΛΑ

Άτομο κύρους θα παρουσιαστεί στην ζωή σας, και θα σας βοηθήσει πρακτικά σε όλα αυτά που έχετε αποφασίσει να κάνετε. Κρατήστε από νωρίς, τις σωστές ισορροπίες.

Καρκίνος Η ΜΠΡΑΤΣΕΡΑ

Είστε παραδοσιακοί στην αγάπη, και αυτό τώρα σας φέρνει μπροστά σε διλήμματα που έχουν να κάνουν με το παρελθόν και το παρόν, που διεκδικούν την καρδιά σας.

 

Λέων Ο ΗΛΙΟΣ

Θέλετε να εξελιχθείτε κυρίως στον επαγγελματικό σας τομέα, και αυτός είναι ο κύριος λόγος, που ακόμη δεν έχετε δώσει τον απαιτούμενο χρόνο στην αισθηματική σας ζωή.

 

Παρθένος ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ

Το ταίρι σας, έχει κάποια νέα πράματα να σας πει, και να σας δηλώσει για όλα αυτά που έχει χτίσει μέσα στις σκέψεις του, γύρω από το κοινό σας μέλλον.

Ζυγός Ο ΝΕΙΛΟΣ

Κινηθείτε με πιο γοργούς ρυθμούς, σε αυτά που θέλετε να πετύχετε. Το σύμπαν σας στρώνει τα χαλιά και εσείς πλέον θα πρέπει να πάρετε αποφάσεις ζωής. Ακόμη και για μια επανασύνδεση.

 

Σκορπιός Η ΠΑΙΔΟΥΛΑ

Μέσα στην επόμενη εβδομάδα -26/07, θα τύχετε κάποιων πιο σοβαρών – ρομαντικών συζητήσεων με τον σύντροφο σας, που θέλει να σας μιλήσει για επίσημες δεσμεύσεις.

 

Τοξότης ΣΕΛΑΝΑ – ΤΟ ΤΖΑΝ ΤΟΥ ΕΒΕΝΟΥ

Μόνο χαρούμενοι μπορείτε να είστε, με τόσα καλά γεγονότα που σας περιστοιχίζουν. Ακόμη και ο πρώην σας, μέσα στις ημέρες αυτές, θα σας αναζητήσει.

Αιγόκερως ΤΟ ΛΟΥΛΟΥΔΙ

Εσείς που είστε μπερδεμένοι, με το παρελθόν σας ακόμη, έχει έρθει το πλήρωμα του χρόνου, για να δώσετε απαντήσεις εκεί που καιρό τώρα σας τις έχουνε ζητήσει. Μην το καθυστερείτε.

 

Υδροχόος ΤΟ ΣΠΙΤΙ

Είστε αποφασισμένοι, πριν να λήξει το Καλοκαίρι, να πάτε σε πιο σοβαρές επικοινωνίες με το πρόσωπο που πολιορκείτε. Σίγουρα να είστε διπλωμάτες σε όλα σας. Η επιτυχία είναι δεδομένη.

 

Ιχθείς ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ

Υπάρχουν καλά νέα για εσάς… και από εκεί που τα περιμένετε. Επίσης, κάποια χρήματα που είχατε δανείσει πριν να έρθει ο Αύγουστος θα σας έχουν επιστραφεί. Επίσης, κάποιος έρωτας σας ψάχνει.

 

Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

ΖΩΔΙΑ Εβδομαδιαίες προβλέψεις 15-21/08/2022 Αισθηματικά & Επαγγελματικά

ΖΩΔΙΑ Εβδομαδιαίες προβλέψεις 15-21/08/2022 Αισθηματικά & Επαγγελματικά

Τα μέσα του Αυγούστου φέρνουν μόνο θετικές εξελίξεις σε εργασία, αγάπη και σχέσεις! Κριός Όλα...
Ωροσκόπιο Δεσμών – Το δεύτερο 15ήμερο Αυγούστου φέρνει εκπλήξεις

Ωροσκόπιο Δεσμών – Το δεύτερο 15ήμερο Αυγούστου φέρνει εκπλήξεις

Προβλέψεις για όλα και όλους: Κριός Οι δεσμεύσεις είναι κοντά σας! Θα έχετε πολλές επιστροφές...
ΖΩΔΙΑ 13+14/08/2022 Ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο επικοινωνίες και επισκέψεις

ΖΩΔΙΑ 13+14/08/2022 Ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο επικοινωνίες και επισκέψεις

Μια εξαιρετική εποχή που θα φέρει πολλές και σημαντικές εκπλήξεις σε σχέσεις, φιλίες αλλά και...
 • προβλέψεις ερωτικές

  προβλέψεις ερωτικές
 • Ονειροκρίτης

  Ονειροκρίτης
 • ζωδια

  ζωδια
 • Καφεμαντεία – Ανάγνωση Φλιτζανιού

  Καφεμαντεία - Ανάγνωση Φλιτζανιού
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία
 • Ετικέτες

 • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων

  Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
 • αστρολογικές γραμμές

  αστρολογικές γραμμές
 • Αστρολογικές Προβλέψεις
  Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
  Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8254 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,82€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
  9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,74E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,74E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
  Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2022
  Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project