Η τράπουλα των Αγγέλων – Εκπλήξεις από παλιούς εραστές και μεγάλα δώρα αγάπης… πλησιάζουν - Αστρολογικές Προβλέψεις

Η τράπουλα των Αγγέλων – Εκπλήξεις από παλιούς εραστές και μεγάλα δώρα αγάπης… πλησιάζουν

Η τράπουλα των Αγγέλων – Εκπλήξεις από παλιούς εραστές και μεγάλα δώρα αγάπης… πλησιάζουν

Προβλέψεις για το επόμενο 10ήμερο:

Κριός Η Εισακουσθείσα προσευχή

Μπορείτε να βελτιώσετε τον τρόπο που βιώνετε την αγάπη, με το να διώξετε από την καθημερινότητα σας την ανασφάλεια και την αδικαιολόγητη έλλειψη αυτοπεποίθηση σας! Οι ευκαιρίες θα είναι πολλές και ποιοτικές.

 

Ταύρος Η Μελέτη

Τα δώρα της αγάπης, θα έρθουν στον δρόμο σας και εσείς θα πρέπει να έχετε την εσώτερη σοφία, έτσι ώστε να μπορέσετε να κάνετε την σωστή επιλογή! Η αγάπη έρχε ται σε όλες τις μορφές.

 

Δίδυμοι Η Φιλία

Θα υπάρξουν σημαντικές ειδήσεις που θα σας αναστατώσουν ευχάριστα. Αυτός που αγαπάτε, πλησιάζει αργά και θα σας ανακοινώσει τις τελικές του αποφάσεις, γύρω από την πορεία σας.

Καρκίνος Η Συγχώρεση

Είστε ανάμεσα σε πολλά ζητήματα εργασίας και αισθηματικών… και χρειάζεστε καθαρό μυαλό, για να δώσετε τις απαντήσεις σας. Επίσης, ένας κοινωνικός σας γνώριμος, θέλει να σας αποκαλύψει κάτι!

 

Λέων Η Παιχνιδιάρικη Διάθεση

Οι δεσμεύσεις – γάμος αλλά και η ιδέα μιας οικογένειας, θα έρθει σαν πρόταση από τον σύντροφο σας, που θέλει πια να περάσετε την σχέση σας, σε ένα άλλο πιο σταθερό και επίσημο επίπεδο.

 

Παρθένος Η Νέα Αγάπη

Υπάρχουν πολλά άτομα που δεν σας ξέρουν και τόσο καλά, που όμως έχουν την πρόθεση να γνωρίσουν την έντονη σας προσωπικότητα. Σίγουρα θα ξεκινήσετε μια νέα σχέση έρωτα.

Ζυγός Τα Παιδιά

Ο μήνας προσεχώς, θα έχει από όλα! Χωρισμούς – επανασυνδέσεις και μεγάλες συνεργασίες με επιτυχία. Σκεφτείτε σφαιρικά και αυτήν την φορά, κάντε το καλύτερο για τον εαυτό σας!

 

Σκορπιός Ακούγοντας

Ο Ιούλιος από τις 14/07 και μετά θα είναι γεμάτος από αισθηματικά διλήμματα για το ζώδιο σας. Παρελθόν και παρόν, σας δίνουν προτάσεις και προσκλήσεις… που θα πρέπει να διαπραγματευτείτε προς όλες τις κατευθύνσεις.

 

Τοξότης Η Πρόθεση

Μέσα στο μυαλό σας τρέχουν διάφορα σενάρια, και αυτό είναι κάτι που τώρα θα χρειαστεί απλά και μόνιμα να το ξεκαθαρίσετε… είτε αφορά την εργασία είτε την αισθηματική σας ζωή και σύντροφο.

Αιγόκερως Η Θεραπεία

Σίγουρα αισθάνεστε, ότι έχει αλλάξει κάτι μέσα στην καρδιά και τον τρόπο σκέψεως σας. Όλος ο υπόλοιπος μήνας, θα σας φέρει πιο κοντά με τους ανθρώπους που σας αγαπούν και που σας υποστηρίζουν.

 

Υδροχόος Η Παράδοση και η Απελευθέρωση

Με το σύμπαν, να σας στρώνει τα κόκκινα χαλιά, εσείς θα πρέπει να κάνετε και τις πιο ορθές επιλογές στην δουλειά αλλά και στην ερωτική σας ζωή. Το παρελθόν δεν είναι κάτι που πρέπει, να ‘σκαλίσετε΄!

 

Ιχθείς Τα Νέα Ξεκινήματα

Μέσα στα πολλά που έχετε να κάνετε, είναι να ανάψετε το φως των εξελίξεων σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της καθημερινότητας σας. Οι ενδιαφερόμενοι για συνεργασία και φιλίες θα εμφανιστούν.

 

Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Τετάρτη 28/07/2021

Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Τετάρτη 28/07/2021

Ζωδιακές προβλέψεις:   Κριός Έχετε βάλει στο μυαλό σας, ένα σχέδιο για το πώς θα...
Ωροσκόπιο – Παλιές γνωριμίες θα γίνουν ιστορίες αγάπης… λίαν συντόμως!

Ωροσκόπιο – Παλιές γνωριμίες θα γίνουν ιστορίες αγάπης… λίαν συντόμως!

Προβλέψεις για το επόμενο 20ήμερο:   Κριός Δεν αξίζει να χάνετε τον χρόνο σας, με...
Χαρτομαντεία KISMET – Επανανενώσεις ζευγαριών και νέοι έρωτες

Χαρτομαντεία KISMET – Επανανενώσεις ζευγαριών και νέοι έρωτες

Προβλέψεις για το επόμενο 20ήμερο: Κριός : Ο μελαχρινός Άντρας Αποκτήστε και πάλι την αυτοπεποίθηση...
 • προβλέψεις ερωτικές

  προβλέψεις ερωτικές
 • Ονειροκρίτης

  Ονειροκρίτης
 • ζωδια

  ζωδια
 • Καφεμαντεία – Ανάγνωση Φλιτζανιού

  Καφεμαντεία - Ανάγνωση Φλιτζανιού
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία
 • Ετικέτες

 • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων

  Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
 • αστρολογικές γραμμές

  αστρολογικές γραμμές
 • Αστρολογικές Προβλέψεις
  Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
  Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8254 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,76€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
  9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
  Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2021
  Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project