Η τράπουλα των Προσώπων – Αλλού η παρουσία και αλλού το μυαλό! - Αστρολογικές Προβλέψεις

Η τράπουλα των Προσώπων – Αλλού η παρουσία και αλλού το μυαλό!

Η τράπουλα των Προσώπων – Αλλού η παρουσία και αλλού το μυαλό!

Προβλέψεις Φεβρουαρίου:

Κριός ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

Οι ευχές σας θα εισακουστούν, και το πρόσωπο που έχετε μέσα στην καρδιά σας, θα σας αναζητήσει τις προσεχείς ημέρες, μέσα από ενδιαφέρουσες προτάσεις σχέσης.

Τυχερό νούμερο : 7

 

Ταύρος ΟΙ 2 ΚΑΡΔΙΕΣ

Για εσάς που είστε μπερδεμένοι ανάμεσα σε ερωτικές προσφορές, ίσως και να έχει έρθει το πλήρωμα του χρόνου, για να δώσετε τις απαντήσεις σας, χωρίς άλλες δικαιολογίες.

Τυχερό νούμερο : 9

 

Δίδυμοι ΤΑ ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙΑ

Οι βοήθειες έρχονται από παντού. Είναι μια περίοδος, που θα ανοίξουν διάπλατα όλοι οι δρόμοι, σε οικονομικά και αισθηματικά ζητήματα. Κινηθείτε βάση της λογικής και του ενστίκτου σας.

Τυχερό νούμερο : 4

Καρκίνος ΟΙ ΠΟΡΤΕΣ

Το ταίρι σας, θέλει να σας εξομολογηθεί ότι όλα πια τα βλέπει σοβαρά μέσα στον δεσμό σας. Πιθανόν και από τον καινούργιο γάμο, να έρθουν προτάσεις ακόμη και για γάμο.

Τυχερό νούμερο : 5

 

Λέων ΤΟ ΛΟΥΛΟΥΔΙ

Τα πρόσωπα που είναι στον περίγυρο σας, θέλουν να σας βοηθήσουν με έναν έμμεσο τρόπο, για να βρείτε τις λύσεις που θα σας ενώσουν μόνιμα, με τον σύντροφο σας.

Τυχερό νούμερο : 1

 

Παρθένος ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ

Η ζήλια σας κάποιες στιγμές φεύγει εκτός ελέγχου. Ότι και να είναι αυτό που το πυροδοτεί, θα πρέπει να το πατάξετε. Επίσης, στην δουλειά σας αποφύγετε τους ανταγωνισμούς.

Τυχερό νούμερο : 3

Ζυγός ΤΟ ΜΟΝΟΠΕΤΡΟ

Η φαντασία σας δεν έχει όρια και τα σενάρια που έχετε χτίσει μέσα στο μυαλό σας, είναι περίπλοκα. Ιδανικά ζητήστε από τον άνθρωπο που θέλετε, να σας πει την αλήθεια του.

Τυχερό νούμερο : 8

 

Σκορπιός ΤΑ 3 ΣΠΙΤΙΑ

Το συντροφικό σας έτερο, είναι υποστηρικτικό σε κάθε επόμενη σας κίνηση. Μερικοί από εσάς, πριν να λήξει ο Χειμώνας, θα μπορέσετε να βρείτε λύσεις για πρακτικά ζητήματα.

Τυχερό νούμερο : 6

 

Τοξότης Ο ΑΝΤΡΑΣ

Πολλές οι καινούργιες γνωριμίες που τρέχουν στον περίγυρο σας, και που σίγουρα δεν είναι και τόσο αδιάφορες. Ένα άτομο, θέλει άμεσα να γίνει ο σύντροφος σας.

Τυχερό νούμερο : 5

Αιγόκερως Η ΘΑΛΑΣΣΑ

Δώστε μορφή στις επιθυμίες σας, μέσα από δράση. Μπορεί να είστε μόνοι σας, αλλά αυτό σας δίνει ικανό χρόνο και χώρο, για να κάνετε αυτά που ζητάτε.

Τυχερό νούμερο : 7

 

Υδροχόος Η ΝΥΧΤΑ

Αναγνωρίζετε και εσείς πια στον εαυτό σας, την αδυναμία στο να πάρετε μια τελική απόφαση, γύρω από ένα συναισθηματικό θέμα. Ίσως και όλο αυτό τελικά να είναι μια δικαιολογία.

Τυχερό νούμερο : 4

 

Ιχθείς Η ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ

Ευνοείστε για να μιλήσετε με το άτομο που θέλετε, και μαζί να βρείτε τις διεξόδους, σε όλα αυτά τα θέματα που έχουν συσσωρευτεί τις τελευταίες εβδομάδες – μήνες.

Τυχερό νούμερο : 9

Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

Οι κάρτες της FATMA – Καρμικές σχέσεις στο προσκήνιο!

Οι κάρτες της FATMA – Καρμικές σχέσεις στο προσκήνιο!

Προβλέψεις για το επόμενο 20ήμερο: Κριός Ο ΦΑΡΟΣ Μπορείτε να είστε πιο προσεχτικοί μέσα σε...
Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Παρασκευή 26/02/2021

Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Παρασκευή 26/02/2021

Ζωδιακές προβλέψεις:   Κριός Κλείστε τα αυτιά σας, και μην ακούτε αυτούς που σας ζηλεύουν....
Κάρτες ΜANDALA – Εκπλήξεις σε ελεύθερους και χωρισμένους

Κάρτες ΜANDALA – Εκπλήξεις σε ελεύθερους και χωρισμένους

Προβλέψεις για τον Μάρτιο: Κριός ΤΟ ΦΩΣ Υπάρχει μεγάλη και εσώτερη διάθεση για δημιουργία από...
 • προβλέψεις ερωτικές

  προβλέψεις ερωτικές
 • Ονειροκρίτης

  Ονειροκρίτης
 • ζωδια

  ζωδια
 • Καφεμαντεία – Ανάγνωση Φλιτζανιού

  Καφεμαντεία - Ανάγνωση Φλιτζανιού
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία
 • Ετικέτες

 • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων

  Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
 • αστρολογικές γραμμές

  αστρολογικές γραμμές
 • Αστρολογικές Προβλέψεις
  Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
  Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8254 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,76€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
  9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
  Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2021
  Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project