Η τράπουλα των Προσώπων – Καρμικοί έρωτες και μόνιμες δεσμεύσεις - Αστρολογικές Προβλέψεις

Η τράπουλα των Προσώπων – Καρμικοί έρωτες και μόνιμες δεσμεύσεις

Η τράπουλα των Προσώπων – Καρμικοί έρωτες και μόνιμες δεσμεύσεις

Ερωτικές προβλέψεις για το επόμενο 15ήμερο:

Κριός : ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΑΓΑΠΗΣ

Έχετε πλήρη αίσθηση των καταστάσεων που ζει ο άνθρωπος που αγαπάτε και αυτός είναι ο λόγος που τώρα, δίνεται και δείχνετε την πλήρη κατανόηση σας.

Ταύρος : ΤΑ 5 ΧΡΥΣΑ ΣΠΑΘΙΑ

Αγάπη και χρήμα, είναι αυτές που τώρα στρώνονται στον δρόμο σας, και εσείς θα πρέπει να είστε άκρως προσεχτικοί στην διαχείριση τους. Άγνωστες πτυχές του εαυτού σας, θα εμφανιστούν!

Δίδυμοι : Η ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΔΙΑ

Δεν είστε από τα άτομα που μπορείτε να επηρεαστείτε στις τελικές σας αποφάσεις, για την σχέση αλλά και τα επόμενα βήματα που επιθυμείτε να κάνετε!

Καρκίνος : ΤΟ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟ ΖΕΥΓΑΡΙ

Δεν έχετε ακόμη και τόσο μεγάλη και βαθιά εμπιστοσύνη στον άνθρωπο που έχει γίνει τους τελευταίους μήνες ερωτικός σας σύντροφος. Ίσως και από την μεριά του να χρειάζεται χρόνο προσαρμογής.

Λέων : Ο ΠΑΛΙΟΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ

Καλείστε να είστε όσο πιο αντικειμενικοί και δίκαιοι με όλα αυτά που θα συμβούν το επόμενο διάστημα. Κάποιος από το παρελθόν σας, θα ζητήσει άμεσα μια επανένωση.

Παρθένος : Η ΝΕΑ ΓΥΝΑΙΚΑ

Μην παίρνετε τίποτα προσωπικά. Μπορεί να έχουν συμβεί κάποιες παρεξηγήσεις με το άτομο που θέλετε και το περιβάλλον του, αλλά είναι κάτι που σίγουρα θα προσπεραστεί.

Ζυγός : Ο ΑΝΟΙΧΤΟΧΡΩΜΟΣ ΑΝΤΡΑΣ

Κάποιες στιγμές πραγματικά αδυνατείτε να καταλάβετε, τις περίπλοκες συμπεριφορές του συντρόφου σας. Μόνο μέσα από έναν ειλικρινή διάλογο, θα έρθουν οι απαντήσεις.

Σκορπιός : Ο ΑΝΟΙΧΤΟΣ ΔΡΟΜΟΣ

Θα πρέπει να δώσετε πολύ περισσότερο χρόνο και αφοσίωση, στον εργασιακό σας τομέα. Ειδικά εσείς που δεν έχετε σχέση, μπορείτε να φέρετε και πιο άμεσα αποτελέσματα.

Τοξότης : Ο ΗΛΙΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ

Μπερδεμένους θα σας βρει η εποχή, καθώς έχετε δεχτεί προτάσεις για σχέση, από δύο άτομα. Ίσως και να έχετε βάλει το χεράκι σας, αλλά τώρα χρειάζεται να πάρετε αποφάσεις.

Αιγόκερως : ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ

Υπάρχουν ευκαιρίες στο μονοπάτι σας, και σίγουρα μπορείτε να τις αξιοποιήσετε. Μερικοί θα προβούν σε δράσεις που θα είναι για αυτούς πρωτόγνωρες.

Υδροχόος: Ο ΒΟΡΡΑΣ

Μην μπλέκετε με πρόσωπα, που έχετε αισθανθεί ότι δεν έχουν απολύτως τίποτα ταιριαστό με εσάς. Καλύτερα να απομακρυνθείτε και όχι να περιμένετε για αλλαγές που δεν θα έρθουν.

Ιχθείς : Η ΜΕΛΑΧΡΟΙΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ

Είστε αποφασισμένοι, να λήξετε υποθέσεις ερωτικές αλλά και φιλικές που δεν σας δίνουν αυτό που σας αξίζει. Ίσως και να χρειάζεται πια να δείτε τα πάντα υπό το πρίσμα της ωριμότητας.

 

Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

Χαρτομαντεία των Δεκανών – Σταυροδρομία παρελθόντος και παρόντος

Χαρτομαντεία των Δεκανών – Σταυροδρομία παρελθόντος και παρόντος

Προβλέψεις : Κριός ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ Οι αισθηματικές σας υποθέσεις είναι για ακόμη μια φορά μπερδεμένες....
Κέλτικοι Ρούνοι – Αλλαγές σε παλιούς δεσμούς αλλά και νέες γνωριμίες

Κέλτικοι Ρούνοι – Αλλαγές σε παλιούς δεσμούς αλλά και νέες γνωριμίες

Προβλέψεις για το 2ο 15ήμερο Δεκεμβρίου: Κριός ΘΟΥΡΙΣΑΖ Αποκλείστε από την καθημερινότητα σας, άτομα και...
Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Παρασκευή 08/12/2023

Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Παρασκευή 08/12/2023

Ζωδιακές προβλέψεις:   Κριός Αφήστε τις τύψεις και ελάτε στο τώρα και σε αυτά που...
 • προβλέψεις ερωτικές

  προβλέψεις ερωτικές
 • Ονειροκρίτης

  Ονειροκρίτης
 • ζωδια

  ζωδια
 • Καφεμαντεία – Ανάγνωση Φλιτζανιού

  Καφεμαντεία - Ανάγνωση Φλιτζανιού
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία
 • Ετικέτες

 • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων

  Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
 • αστρολογικές γραμμές

  αστρολογικές γραμμές
 • Αστρολογικές Προβλέψεις
  Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
  Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8254 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,82€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
  9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,74E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,74E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
  Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2023
  Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project