Η τράπουλα των Στοιχείων – Μνήμες που θα φέρουν αισθηματικές επικοινωνίες - Αστρολογικές Προβλέψεις

Η τράπουλα των Στοιχείων – Μνήμες που θα φέρουν αισθηματικές επικοινωνίες

Η τράπουλα των Στοιχείων – Μνήμες που θα φέρουν αισθηματικές επικοινωνίες

Προβλέψεις για το επόμενο 15ήμερο:

Κριός: ΔΥΟ ΑΝΤΡΕΣ

Δεν θέλετε σε καμία των περιπτώσεων να πάτε πίσω, στο ερωτικό σας παρελθόν. Τώρα μπορείτε να βρείτε κάτι καινούργιο, και να δώσετε εκεί την προσοχή και τον χρόνο σας.

 

Ταύρος: ΝΥΦΙΚΟ ΜΟΝΟ ΚΡΕΒΑΤΙ

Μεγάλες εκπλήξεις σας περιμένουν από τους καλούς σας φίλους, που θέλουν να στήσουν και πάλι τις γέφυρες επικοινωνίες με τον πρώην σας, που κάνει ότι μπορεί, για να σας πλησιάσει εκ νέου.

Δίδυμοι: ΡΟΔΑ ΖΩΗΣ

Πολλά αυτά που έχετε να κάνετε μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα 22/11, και ίσως και να πρέπει από τώρα να εξηγήσετε στον άνθρωπο σας ότι θα χρειαστείτε την κατανόηση του…. χρονικά!

Καρκίνος: ΤΡΕΙΣ ΠΟΡΤΕΣ

Μην περιμένετε κανέναν. Τώρα θα χρειαστεί να ανοίξετε τα μάτια σας…. αλλά και να ασχοληθείτε πιο εντατικά με την κοινωνική και οικογενειακή σας ζωή, που τις έχετε παραμελήσεις τα μέγιστα.

Λέων: ΣΠΑΘΙ ΧΡΥΣΟ

Δεν θέλετε να χάσετε και άλλον από τον πολύτιμο χρόνο σας, με άτομα που έχουν καιρό τώρα δείξει ότι δεν μπορείτε να τα εμπιστευτείτε. Πιθανόν και ήδη σε κάποιες παρελθούσες επαφές σας, να σας είχαν απογοητεύσει.

Παρθένος: ΔΥΟ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ

Κάποια οικογενειακά σας ζητήματα, θα έρθουν και πάλι στο προσκήνιο και θα καταφέρετε, να τα λύσετε επιτέλους και αυτήν τη φορά, όλοι οι εμπλεκόμενοι να μείνουν ικανοποιημένοι σίγουρα.

Ζυγός: ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΝΟΤΕΣ

Ανεβάστε τις προσωπικές σας ταχύτητες, καθώς υπάρχουν ένα σωρό θέματα, που τώρα πρέπει να λάβουν τέλος μέσα από τις δικές σας λύσεις. Επίσης, ο σύντροφος σας, έχει κάποια παράπονα από εσάς.

Σκορπιός: ΔΡΟΜΟΣ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ

Μπορεί να υπάρχει μια λάθος συνεννόηση ή παρεξήγηση, με τον άνθρωπο σας αλλά σίγουρα δεν θα χρειαστεί… να το τραβήξετε πολύ περισσότερο. Μέσα σε αυτό το διάστημα, θα έχετε νέα του.

Τοξότης: ΜΕΓΑΛΟ ΣΠΙΤΙ

Σημάδια έρωτα, έχετε πιάσει από κάποιον φίλο – συνεργάτη σας που όμως σας παραξενεύουν. Πιθανόν και να κάνετε λάθος. Επί του παρόντος μην αποτολμήσετε τίποτα, παρά αναμείνατε τις εξελίξεις!

Αιγόκερως: ΕΡΑΣΤΗΣ ΚΡΥΦΟΣ

Δεν είναι οριστικός αυτός ο χωρισμός που ζείτε. Μπορεί να έχετε κάνει κάποια έντονα λόγια, αλλά σε καμία των περιπτώσεων αυτό δεν θα σας αφήσει για πολύ ακόμη, τον έναν μακριά από τον άλλον.

Υδροχόος: ΤΟ ΚΕΧΡΙΜΠΑΡΙ

Μην ακούτε τι έχουν κάνει οι άλλοι μέσα στην σχέση τους. Εσείς μόνο ξέρετε ποιο είναι τελικά το δικό σας πρόβλημα. Από την καινούργια εβδομάδα, θα χρειαστεί να συναντηθείτε με τον αγαπημένο σας.

Ιχθείς: ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ

Κάποιες τελικά παραπάνω εξηγήσεις θα σας δώσει, το συντροφικό σας έτερο, καθώς ξέρει, ότι ρισκάρει, κάτω από αυτές τις συνθήκες να σας χάσει. Επίσης, κάποια επαγγελματικά νέα, σας χαροποιούν.

Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

Χαρτομαντεία KISMET – Μια αγάπη σταθμός από το παρελθόν….επιστρέφει

Χαρτομαντεία KISMET – Μια αγάπη σταθμός από το παρελθόν….επιστρέφει

Προβλέψεις για το επόμενο 2μηνο: Κριός Το Λουλούδι Δεν χρειάζεται να συμφωνήσετε με κάτι που...
24-30/01/2022 Εβδομαδιαίες προβλέψεις Αισθηματικά & Επαγγελματικά

24-30/01/2022 Εβδομαδιαίες προβλέψεις Αισθηματικά & Επαγγελματικά

Προβλέψεις για όλα τα ζώδια: Κριός Υπέροχες οι επόμενες εβδομάδες, όπου και πολλές από τις...
Οι κάρτες των ζωδιακών Δεκανών προβλέπουν για τον Φεβρουάριο

Οι κάρτες των ζωδιακών Δεκανών προβλέπουν για τον Φεβρουάριο

Μηνιαίες προβλέψεις:   Κριός Ο ΤΡΟΧΟΣ Είστε από τα πιο τυχερά ζώδια αυτής της εποχής...
 • προβλέψεις ερωτικές

  προβλέψεις ερωτικές
 • Ονειροκρίτης

  Ονειροκρίτης
 • ζωδια

  ζωδια
 • Καφεμαντεία – Ανάγνωση Φλιτζανιού

  Καφεμαντεία - Ανάγνωση Φλιτζανιού
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία
 • Ετικέτες

 • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων

  Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
 • αστρολογικές γραμμές

  αστρολογικές γραμμές
 • Αστρολογικές Προβλέψεις
  Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
  Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8254 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,76€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
  9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
  Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2022
  Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project