Η τράπουλα των Βασιλισσών – Μοιραίες συναντήσεις και αποκαλύψεις μυστικών - Αστρολογικές Προβλέψεις

Η τράπουλα των Βασιλισσών – Μοιραίες συναντήσεις και αποκαλύψεις μυστικών

Η τράπουλα των Βασιλισσών – Μοιραίες συναντήσεις και αποκαλύψεις μυστικών

Προβλέψεις για το επόμενο 20ήμερο;

Κριός – Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ

Θα πρέπει να αλλάξετε την νοοτροπία σας, αν τελικά αυτό που θέλετε, είναι να κερδίσετε και πάλι τον άνθρωπο σας. Οι μέρες έχουν καταπληκτικές αστρολογικές όψεις που σας δίνουν εύκολες ευκαιρίες για να μπορέσετε να μιλήσετε και να συναντηθείτε.

 

Ταύρος – ΤΟ ΚΕΧΡΙΜΠΑΡΙ

Μπορεί να έχουν προκύψει κάποια σύννεφα στην σχέση σας με τον άνθρωπο που αγαπάτε, αλλά από την ερχόμενη εβδομάδα 16/05 όλα θα είναι και πάλι πιο ήρεμα. Οι προτάσεις που θα σας έρθουν από την μεριά του, θα σας ανακουφίσουν σίγουρα.

 

Δίδυμοι – ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ

Όσα και να λέτε, όσα και να προσφέρετε στον άνθρωπο που αγαπάτε, αν ο ίδιος δεν είναι σε μια ανάλογη φάση, καλύτερα από την δική σας την μεριά να πατήσετε λίγο φρένο. Επίσης, όσοι είστε αυτήν την εποχή μόνοι σας, μην δώσετε και πολύ σημασία στα φλερτ γύρω!

Καρκίνος – Η ΚΑΡΔΙΑ

Το παρασκήνιο θα σας αποκαλυφθεί άμεσα. Το άτομο που έχει κλέψει την καρδιά σας, θα σας προσεγγίσει και θα σας μιλήσει πολύ πιο ανοιχτά, για όλα αυτά που εσείς θέλετε να ξέρετε. Από τους χωρισμένους, κάποιοι αυτές τις ημέρες θα επανασυνδεθούν.

 

Λέων – ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ

Δεν υπάρχει άλλο περιθώριο χρόνου, για αυτή την σχέση που έχετε και τόσο καιρό τώρα, αφήσει στην τύχη της. Οι καταστάσεις και μέσα στην επαγγελματική σας στέγη θα γίνουν πολύ καλύτερες και κάπως έτσι θα βρείτε και εσείς την εσώτερη σας ισορροπία.

 

Παρθένος – ΟΙ ΠΥΛΕΣ

Αν δεν σας αρέσει αυτό που ζείτε μέσα στον δεσμό σας, σίγουρα εκ ζωδίου έχετε την δύναμη να το αλλάξετε. Από τον νέο μήνα του Διδύμου, θα μπορέσετε και στα οικονομικά σας να έχετε μια ανοδική πορεία, που όλα θα τα αλλάξει μόνιμα.

Ζυγός – ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΙΔΙ

Με την απορία θα μείνετε, αν πρώρα δεν κάνετε την πρώτη κίνηση για να ξεκαθαρίσετε με το άτομο που σας αφορά, το τι θέλετε από τον συσχετισμό σας. Προσπαθήστε αυτές τις ημέρες που όλα στο σύμπαν λειτουργούν υπέρ του ζωδίου σας!

 

Σκορπιός – Η ΚΟΡΩΝΑ

Εσείς δεν θα μείνετε ποτέ μόνοι. Ακόμη και αν τώρα μέσα στην αγκαλιά σας, δεν υπάρχει κάποιο ερωτικό πρόσωπο, να είστε σίγουροι, ότι από το τρίτο δεκαήμερο του μήνα και μέχρι τις αρχές του 3ου δεκαημέρου, θα αλλάξει, καθώς μια φιλική σας προσωπικότητα θα σας εξομολογηθεί πολλά!

 

Τοξότης – ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ

Δεν είναι δυνατόν να αρέσετε σε όλους και το ξέρετε. Αυτό που δεν ξέρετε όμως, είναι ότι κάποιος που ήδη δείχνει το δύσκολο του πρόσωπο, έχει βαθιά συναισθήματα για εσάς. Είναι μόνο θέμα λίγου χρόνου, για να σας γίνουν οι σχετικές αποκαλύψεις.

Αιγόκερως – ΤΟ ΚΑΣΤΡΟ

Κάθε μέρα που περνάει, εσείς με το άτομο που έχετε βάλει στο ερωτικό σας στόχαστρο θα έρχεστε όλο και πιο κοντά. Τώρα υπάρχει και η χρονική άνεση από την μεριά σας, έτσι ώστε όλα να πάτε σύμφωνα με τους ρυθμούς σας. Τα οικονομικά σας θέλουν προσοχή.

 

Υδροχόος – Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ

Μην μοιάζετε την αγάπη σας, σε άτομα που δεν έχουν ανταποδώσει κάτι σχετικό. Τώρα χρειάζεται να δώσετε στον εαυτό σας χρόνο, για να αποφασίσει που θα πάτε και με ποιον. Από το τέλος του Μαΐου… θα περιμένετε και ένα μεγάλο χρηματικό ποσό.

 

Ιχθείς – ΤΟ ΜΠΑΟΥΛΟ

Εσείς είστε κάτι τόσο ιδιαίτερο για τον άνθρωπο σας που μάλλον έχει πάρει κάποιες αποφάσεις, που θέλει άμεσα να σας τις ανακοινώσει. Τώρα που και το επαγγελματικό σας πρόβλημα, θα λυθεί μόνιμα θα καταφέρετε να κάνετε και κάποια πρακτικά σας όνειρα πράξη.

Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

Ωροσκόπιο Σχέσεων – Χρήμα και νέες αγάπες φέρνει ο Ιούλιος

Μηνιαίες προβλέψεις: Κριός Μπορεί να έχετε περάσει κάποιες δυσκολίες στην ζωή σας, αλλά τώρα και...

Ζωδιακές Συναστρίες – Εκπλήξεις που θα φανερώσουν μυστικά

Προβλέψεις για τις επόμενες 2-3 εβδομάδες:   ΚΡΙΟΣ : Αυτά που σας έχουν πει για...

Νέα Σελήνη στον Καρκίνο και τα ζώδια λαμβάνουν εκπλήξεις

Στις 29/06 θα συντελεστεί η υπέροχη νέα Σελήνη στον Άξονα του Καρκίνου – Αιγόκερω. Πολλές...
 • προβλέψεις ερωτικές

  προβλέψεις ερωτικές
 • Ονειροκρίτης

  Ονειροκρίτης
 • ζωδια

  ζωδια
 • Καφεμαντεία – Ανάγνωση Φλιτζανιού

  Καφεμαντεία - Ανάγνωση Φλιτζανιού
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία
 • Ετικέτες

 • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων

  Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
 • αστρολογικές γραμμές

  αστρολογικές γραμμές
 • Αστρολογικές Προβλέψεις
  Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
  Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8254 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,82€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
  9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,74E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,74E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
  Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2022
  Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project