Η τράπουλα του Γάμου – Το πεπρωμένο φυγείν αδύνατον… - Αστρολογικές Προβλέψεις

Η τράπουλα του Γάμου – Το πεπρωμένο φυγείν αδύνατον…

Η τράπουλα του Γάμου – Το πεπρωμένο φυγείν αδύνατον…

Προβλέψεις για όλα τα ζώδια… μέχρι το τέλος του έτους:

Κριός : -ΤΟ ΤΡΕΧΟΥΜΕΝΟ ΝΕΡΟ

Υπάρχουν ζητήματα που έχουν αφεθεί στον χρόνο, για να τα λύσει! Μέχρι να λήξει πάντως το 2019, εσείς θα έχετε προσπαθήσει με κάποια άτομα να συμφιλιωθείτε …και με κάποια άλλα να χαθείτε τελείως από τους κοινούς σας δρόμους! Έχετε περάσει αρκετά δύσκολα, και πιο ειδικά στον αισθηματικό σας τομέα και το τελευταίο που σας ενδιαφέρει, είναι όλο αυτό να το περάσετε σε στο νέο έτος. Χρήματα, από μια πιο παλιά σας επένδυση θα κάνουν άμεσα την εμφάνιση τους.

Ταύρος : Η ΑΡΠΑ ΚΑΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΙΕΣ ΦΩΝΕΣ

Αυτές τις ημέρες υπάρχει συνωστισμός μέσα στην καθημερινότητα σας, από απαιτήσεις στην εργασία σας, οικογενειακές υποθέσεις αλλά και πολλά … μη αδιάφορα φλερτ. Εσείς που τώρα ακόμη έχετε την εσώτερη δυναμική, σίγουρα θα καταφέρετε με το μεθοδικό σας μυαλό, να τακτοποιήσετε τα πάντα και να είναι όλοι γύρω σας ικανοποιημένοι. Οι χωρισμένοι θα έχουν σίγουρα τις ευκαιρίες τους.

Δίδυμοι : ΟΙ ΔΥΟ ΔΡΟΜΟΙ

Εσείς είτε θα χωρίσετε αυτές τις ημέρες, είστε θα μπείτε σε διαδικασία, να προχωρήσετε με τον άνθρωπο που αγαπάτε σε μια επίσημη δέσμευση. Όλα τα άλλα τα ενδιάμεσα στάδια, τα έχετε βιώσει πολλάκις και σε όλο το εύρος τους. Οι μέρες είναι έντονες… δεν θα αφήσουν και την επαγγελματική σας δράση, χωρίς βελτιώσεις. Πάντως με τους συνεργάτες σας, μιλήστε πιο αναλυτικά και τι ζητάτε από αυτούς.

Καρκίνος : ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ

Μπορεί στο τώρα το άτομο που είστε μαζί, να έχει τα προβλήματα του, αλλά δεν έχει σκεφτεί ποτέ να σας αφήσει! Πάντως είναι τόσο καλά τα αστρολογικά της εποχής και μέχρι την Πανσέληνο του μήνα 14/10, κάποιες λύσεις θα έχουν κάνει την εμφάνιση τους. Οι μόνοι του ζωδίου, που έχουν καταπιαστεί με διάφορους έρωτες και νέες γνωριμίες, μάλλον έχει έρθει η ώρα για να κατασταλάξουν κάπου.

Λέων : ΤΟ ΠΛΟΥΣΙΟ ΣΠΊΤΙ

Μην αφήνετε σε δεύτερη μοίρα την κοινωνική και την φιλική σας ζωή, μόνο και μόνο επειδή έχετε βρει έναν ζηλιάρη σύντροφο. Αυτό είναι και κάτι που σαν Βασιλιάς μπορείτε να το λύσετε… μέσα από συστάσεις όλων τους! Όσοι βιώνουν μια παρατεταμένη προβληματική ερωτική σχέση, αυτό το έτος που φεύγει και κάτω από τα θετικά για το ζώδιο σας αστρολογικά, θα σας φέρει πιο κοντά σε οριστικές και μόνιμες λύσεις.

Παρθένος : Ο ΜΕΛΑΧΡΟΙΝΟΣ ΚΑΒΑΛΑΡΗΣ

Δεν έχετε χρόνο ούτε και περίσσευμα ενέργειας, για να μιλήσετε και πάλι και να εξηγήσετε τι ζητάτε στον άνθρωπο σας. Τα έχετε πει πολλές φορές, και τώρα απλά περιμένετε τις απαντήσεις! Ίσως και αυτή η σιωπή σας να είναι και το σωστό εργαλείο που θα οδηγήσει σε όμορφες εξελίξεις. Μόνοι και εργένηδες, θα έχουν μέχρι την αλλαγή της χρονιάς, μια ερωτική εξομολόγηση.

Ζυγός : ΤΑ ΤΡΙΑ ΑΛΟΓΑ

Δεν μπορείτε καν να μετρήσετε τις φορές που έχετε τσακωθεί, απομακρυνθεί και επανενωθεί με το ταίρι σας. Όλο αυτό βέβαια δεν είναι και ότι καλύτερο για εσάς και τα θέλω σας. Μιλήστε τώρα που θα έχετε και τις πρακτικές ευκαιρίες των προσωπικών συναντήσεων, και λύστε όλα αυτά που μπαίνουν ανάμεσα σας. Οι καταστάσεις σε αυτούς που είναι μπλεγμένοι σε διπλές αισθηματικές υποθέσεις, έχουν αρχίσει και πιέζουν και πιθανόν αποκαλύψεις να έρθουν στην επιφάνεια.

Σκορπιός : ΤΑ ΑΣΤΡΑ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ

Δεν χρειάζεται, ακόμη κανείς να γνωρίζει από τον φιλικό σας κύκλο, τι έχετε κάνει με την ερωτική σας ζωή και τον άνθρωπο που έχετε δίπλα σας. Μέχρι στιγμής ούτε και εσείς έχετε πάρει κάποια καθοριστική απόφαση, άρα η σιωπή σας είναι χρυσός. Οι μόνοι που τώρα έχουν βρεθεί μέσα σε όμορφες γνωριμίες – επαφές, με νέο κόσμο ίσως και να έχουν την ευκαιρία να ξεκινήσουν μια νέα σχέση.

Τοξότης : ΟΙ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Θα πρέπει να σας νοιάζει λιγότερο πια τι κάνει ο σύντροφος σας, ο πρώην με την ερωτική του ζωή. Αυτό είναι και κάτι που μόνο τελικά σας καθυστερεί από όλα αυτά που πρέπει να κάνετε για την δική σας πορεία. Ωστόσο, δεν αποκλείεται μέσα στις μέρες των εορτών να έχετε μια επαφή επικοινωνιακή σε φιλικό επίπεδο. Ακούστε και μην ρωτήσετε!

Αιγόκερως : Η ΔΙΠΛΗ ΚΑΡΔΙΑ

Έχετε εδώ και μήνες τώρα κάνει απολύτως σαφή τα όρια σας και τα θέλω σας, στον σύντροφο σας και τώρα θα έχετε την απάντηση του. Με τόσο καλές αστρολογικές όψεις της Αφροδίτης προς το ζώδιο σας, εσείς οι δύο θα περάσετε βέρες…. μέσα στο 2019, και πιθανόν σύντομα να κάνετε στους κύκλους σας ανακοινώσεις για γάμο ή και τον ερχομό ενός απογόνου.

Υδροχόος : ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΟΥΔΙΑ

Υπάρχει μεγάλη ένταση μέσα στην καθημερινότητα σας και αυτό τους πιο πολλούς του ζωδίου σας, δεν σας αφήνει να χαρείτε την ερωτική σας ζωή. Πιο τυχεροί είναι σίγουρα οι ελεύθεροι, που ακόμη δεν έχουν βρει κάτι που να τους τραβήξει την προσοχή. Αυτό από την αλλαγή του ζωδίου και μετά 23/10 θα αλλάξει, και μια νέα αγάπη θα ξεκινήσει.

Ιχθείς : ΤΟ ΔΙΑΜΑΝΤΙ

Έχετε σιγά – σιγά αρχίσει και απομακρύνεστε από τις σκέψεις και τις αναμνήσεις του παρελθόντος και αυτό, σας έχει δώσει μια πιο καθαρή ματιά σε όλα αυτά και αυτούς που είναι γύρω σας και σας ζητούν κάτι περισσότερο. Οι μέρες με τόσες ευκαιρίες, προσκλήσεις αλλά και νέα πρόσωπα, σίγουρα θα σας φτιάξουν κατά πολύ την διάθεση. Ακόμη και στα εργασιακά σας, θα έχετε μια σημαντική επιτυχία.

Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

Ζώδια – Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τετάρτη 03/06/2020

Ζώδια – Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τετάρτη 03/06/2020

Ημερήσιες προβλέψεις:   Κριός Σχόλια και κουτσομπολιά, θα πέσουν στον δρόμο σας για το πρόσωπο...
Επανασυνδέσεις και Σύντροφοι – Τετάρτη 03/06/2020

Επανασυνδέσεις και Σύντροφοι – Τετάρτη 03/06/2020

Για όλους:   Κριός Φρέσκιες ιδέες που θα σας ανανεώσουν θα έρθουν από τον άνθρωπο...
Ωροσκόπιο Σχέσεων – Επικοινωνίες με τα παλιά

Ωροσκόπιο Σχέσεων – Επικοινωνίες με τα παλιά

Προβλέψεις για τον Ιούνιο: ΚΡΙΟΣ : Μια περίοδος μέχρι και την δεύτερη έκλειψη του μήνα,...
 • αστρολογικές προβλέψεις

  αστρολογικές προβλέψεις
 • Ονειροκρίτης

  Ονειροκρίτης
 • αστρολογικές προβλέψεις

  αστρολογικές προβλέψεις
 • Καφεμαντεία – Ανάγνωση Φλιτζανιού

  Καφεμαντεία - Ανάγνωση Φλιτζανιού
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία
 • Ετικέτες

 • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων

  Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
 • αστρολογικές γραμμές

  αστρολογικές γραμμές
 • Αστρολογικές Προβλέψεις
  Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
  Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8254, 875-876-8550, 875-876-8372, 875-876-8311, 875-876-8026, 875-876-8295 και 875-876-8363 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,76€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
  9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
  Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2020
  Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project