Κλασσική τράπουλα – Επιστροφές και επανασυνδέσεις - Αστρολογικές Προβλέψεις

Κλασσική τράπουλα – Επιστροφές και επανασυνδέσεις

Κλασσική τράπουλα – Επιστροφές και επανασυνδέσεις

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ ΜΑΙΟΥ:

Κριός – ΤΟ ΤΡΙΑ ΚΑΡΟ

Οι επαφές όλων των ειδών, που ακόμη κρατάτε με κάποιον από το παρελθόν σας, είναι και η αιτία που δεν έχει μπει… κάποιος νέος ΄αέρας΄ στην ζωή σας.

 

Ταύρος – ΤΟ ΔΥΟ ΣΠΑΘΙ

Αυτές τις ημέρες ψάχνετε για αλήθειες και πληροφορίες. Θα σας αποκαλυφθούν και εσείς θα πρέπει να πάρετε αποφάσεις, που αφορούν την προσωπική σας σχέση.

 

Δίδυμοι – ΤΟ ΔΕΚΑ ΚΑΡΟ

Πολλά για αυτά που σας λέει ο άνθρωπος σας, έχετε σοβαρές αντιρρήσεις αλλά και αμφιβολίες. Πιθανόν και να πρέπει άμεσα να κάνετε κάποιες ερωτήσεις.

Καρκίνος – ΤΟ ΕΞΙ ΣΠΑΘΙ

Οι εσωτερικές σας σκέψεις, θα πρέπει να γίνουν προτάσεις προς το πρόσωπο που έχετε ερωτευτεί. Όλα τα άλλα είναι εμμονές και εκκρεμότητες μέσα στην καρδιά σας.

 

Λέων – ΤΟ ΟΧΤΩ ΚΟΥΠΑ

Έχετε μια τάση μυστικοπάθειας, που σας κάνει και δεν ανοίγεστε σε καινούργιο κόσμο. Μέσα πάντως στο 3ο δεκαήμερο του Μαΐου, κάτι θα αλλάξει.

 

Παρθένος – ΤΟ ΕΦΤΑ ΚΑΡΟ

Έχετε ένα πολύ δυνατό ένστικτο, και μάλλον πρέπει τώρα που έχετε καινούργιες και ενδιαφέρουσες προτάσεις, να το τιμήσετε. Επίσης, στην εργασία σας θα έχετε άνοδο.

Ζυγός – ΤΟ ΔΕΚΑ ΣΠΑΘΙ

Πολλά τα επικοινωνιακά πειράγματα και τα ερωτικά λόγια, που έρχονται από κάποιον γνώριμο σας. Εσείς είστε όμως αυτοί, που στο τέλος θα αποφασίσετε το τι θα απαντήσετε.

 

Σκορπιός – ΤΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΟΥΠΑ

Ουδείς μπορεί να σας πείσει εύκολα, για μια επανασύνδεση. Ξέρετε ότι ο πρώην σας θέλει να του δώσετε μια ευκαιρία, αλλά πλέον θα πρέπει να πληροί και τις δικές σας προϋποθέσεις.

 

Τοξότης – Ο ΑΣΣΟΣ ΣΠΑΘΙ

Δεν θέλετε ακόμη να μοιραστείτε, τα συναισθήματα σας με τον φιλικό σας κύκλο… και οτιδήποτε είναι γύρω, από αυτήν την νέα σας αισθηματική σχέση!

Αιγόκερως – ΤΟ ΠΕΝΤΕ ΚΟΥΠΑ

Οι πιο πολλοί του ζωδίου σας, είναι σε μια μοναχική φάση. Να είστε όμως σε μια ετοιμότητα, καθώς κάποιο άτομο του κοινωνικού σας κύκλου, θα τολμήσει να σας κατακτήσει.

 

Υδροχόος – ΤΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ

Δεν φοβάστε τίποτα ακόμη και το να απομακρυνθείτε από καταστάσεις και ιστορίες που δεν έχουν ποιότητα για εσάς. Ούτως ή άλλως στα εργασιακά σας, θα έχετε νέες υποχρεώσεις που σας κρατούν απασχολημένους.

 

Ιχθείς – ΤΟ ΕΦΤΑ ΚΑΡΟ

Οι μέρες μέχρι και την αλλαγή του ζωδίου, θα σας κάνουν να βρείτε ισορροπίες πρώτα μέσα σας και σε δεύτερο τόνο, με τον άνθρωπο που έχετε ερωτευτεί.

Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

Ωροσκόπιο Σχέσεων – Χρήμα και νέες αγάπες φέρνει ο Ιούλιος

Μηνιαίες προβλέψεις: Κριός Μπορεί να έχετε περάσει κάποιες δυσκολίες στην ζωή σας, αλλά τώρα και...

Ζωδιακές Συναστρίες – Εκπλήξεις που θα φανερώσουν μυστικά

Προβλέψεις για τις επόμενες 2-3 εβδομάδες:   ΚΡΙΟΣ : Αυτά που σας έχουν πει για...

Νέα Σελήνη στον Καρκίνο και τα ζώδια λαμβάνουν εκπλήξεις

Στις 29/06 θα συντελεστεί η υπέροχη νέα Σελήνη στον Άξονα του Καρκίνου – Αιγόκερω. Πολλές...
 • προβλέψεις ερωτικές

  προβλέψεις ερωτικές
 • Ονειροκρίτης

  Ονειροκρίτης
 • ζωδια

  ζωδια
 • Καφεμαντεία – Ανάγνωση Φλιτζανιού

  Καφεμαντεία - Ανάγνωση Φλιτζανιού
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία
 • Ετικέτες

 • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων

  Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
 • αστρολογικές γραμμές

  αστρολογικές γραμμές
 • Αστρολογικές Προβλέψεις
  Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
  Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8254 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,82€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
  9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,74E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,74E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
  Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2022
  Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project