Κλασσική Τράπουλα- Οι άντρες θα κάνουν πιο τολμηρές κινήσεις - Αστρολογικές Προβλέψεις

Κλασσική Τράπουλα- Οι άντρες θα κάνουν πιο τολμηρές κινήσεις

Κλασσική Τράπουλα- Οι άντρες θα κάνουν πιο τολμηρές κινήσεις
Έχετε ερωτήσεις; Ζητήστε απαντήσεις και διώξτε την ανασφάλεια!
Για έγκυρες Αστρολογικές Προβλέψεις τηλεφωνήστε τώρα στο 9011 400 633, δίπλα σας 24 ώρες το 24ωρο.

Κλασσική Τράπουλα- Οι άντρες θα κάνουν πιο τολμηρές κινήσεις

Ερωτικές προβλέψεις για τις επόμενες 2 – 4 εβδομάδες:

Κριός Το Εφτά των Σπαθιών

Οι χρόνοι σας είναι άκρως πιεσμένοι, καθώς έχετε φορτωθεί με πολλές υποχρεώσεις. Αυτό μέσα στο Σαβ.Κο 03-04/08 θα είναι και το παράπονο του ανθρώπου σας, που δεν σας έχει κοντά του όσο θέλει και επιθυμεί.

Ταύρος Το Εννέα των Μπαστουνιών

Οι ευχές σας στον αισθηματικό τομέα, έχουν εισακουστεί από το σύμπαν. Το καλό είναι ότι εσείς που είστε μόνοι σας, τώρα θα έχετε μια πλειάδα από νέες και καλές γνωριμίες, που πιθανόν και να σας τραβήξουν τη ματιά!

Δίδυμοι Το Δύο των Κυπέλλων

Δεν είστε εσείς από τα ζώδια που μπορείτε να αναμένετε πότε θα αποφασίσει η άλλη πλευρά, για να σας δώσει την έγκριση της, για κάτι που έχετε ζητήσει. Αυτό το Σαβ.Κο, θα παρθούν καθοριστικές αποφάσεις.

Καρκίνος Το Πέντε των Καρό

Διώξτε από το μυαλό σας, όλες τις κακές αναμνήσεις από το παρελθόν και θα δείτε, ότι η καρδιά σας θα ηρεμήσει. Άλλωστε ήδη στους περίγυρους σας, κυκλοφορεί ένα άτομο που σας έχει καιρό τώρα δηλώσει τις ερωτικές του προθέσεις.

Λέων Το Εννέα των Σπαθιών

Πολλές και άκρως ενδιαφέρουσες είναι οι προτάσεις που θα σας έρθουν από τον άνθρωπο σας, που μάλλον θέλει να θέσει πια και όλο αυτό που ζείτε κάτω από μια επίσημη δέσμευση. Ο νέος μήνας, έχει εκπλήξεις πολλές.

Παρθένος Το Δέκα των Μπαστουνιών

Τα φιλικά πρόσωπα του πρώην σας, θέλουν να σας προσεγγίσουν για να μπορέσετε να ανοίξετε και πάλι μαζί του επικοινωνίες. Όπως και να έχουν τα πράματα εσείς πρέπει όλα αυτά να τα σκεφτείτε πολύ και βαθιά.

Ζυγός Το Τέσσερα των Κυπέλλων

Δεν θα καθίσετε για πολύ ακόμη μέσα σε φιλίες και σχέσεις που δεν έχουν να σας προσφέρουν κάτι ουσιαστικό. Πιθανόν και να χρειαστεί να επαναπροσδιορίσετε και εσείς από την μεριά σας, ότι έχει γίνει λάθος.

Σκορπιός Το Τρία των Καρό

Δεν μπορείτε να δώσετε ακόμη την θετική σας απάντηση, σε κάτι που σας έχει καιρό τώρα, ζητήσει το ταίρι σας. Πιθανόν και να χρειάζεστε χρόνο ή παραπάνω εξηγήσεις. Πάντως ο Αύγουστος, έχει αλλαγές για εσάς.

Τοξότης Το Εφτά των Σπαθιών

Καλείστε αυτό το διάστημα, να είστε πιο προσεχτικοί μέσα στην εργασία και τις επενδύσεις σας. Θα πρέπει να διαχειριστείτε χρήματα και αποφάσεις που αν είναι σωστές, θα σας λύσουν σίγουρα όλα τα πρακτικά σας προβλήματα.

Αιγόκερως Το Οχτώ των Καρό

Από σήμερα και μέχρι να έρθει ο νέος μήνας, θα έχετε μια καινούργια γνωριμία, από τους κοινωνικούς σας κύκλους, που θα τείνει να εξελιχθεί σε κάτι πιο ερωτικό σχετικά γρήγορα. Οι δεσμευμένοι θα μιλήσουν μέχρι και για γάμο.

Χωρισμός ….πρώτες βοήθειες για όλα τα ζώδια:

Υδροχόος Το Έξι των Κυπέλλων

Η ενέργεια σας είναι ανεβασμένη και αυτό που σας είναι τώρα απαραίτητο είναι να βρείτε χρόνο για να μιλήσετε με το πρόσωπο που αγαπιέστε. Σίγουρα τώρα πολλά από τα προβλήματα έχουν λυθεί και των δύο σας.

Ιχθείς Το Οχτώ των Σπαθιών

Ερωτικά μπερδεμένες καταστάσεις, πια θα βρούν την ευθεία τους, για την λύση. Τώρα εσείς έχετε πάρει τις αποφάσεις σας…και θα τις εφαρμόσετε. Πια, το ταίρι σας, θα είναι φανερός υποστηρικτής σε όλα αυτά που κάνετε και θέλετε.

Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα ειδικά για εσάς ή για κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο;
Καλέστε στο 875 876 8254 (με χρέωση ΜΟΝΟ 0,75€/1΄, τώρα από όλα τα σταθερά και κινητά) και βρείτε λύσεις και απαντήσεις στα ζητήματα που σας απασχολούν!

Γιατί οι αληθινές προβλέψεις τώρα πια δεν κοστίζουν.


Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

Οικονομικά & Τύχη – Τετάρτη 18/09

Οικονομικά & Τύχη – Τετάρτη 18/09

Τυχερές Προβλέψεις: Κριός Τυχερά νούμερα σήμερα : 5, 7, 8 Θετικές ώρες ημέρας : Βραδινές...
Οι κάρτες των Αγγέλων – Οι επανασυνδέσεις είναι κοντά!

Οι κάρτες των Αγγέλων – Οι επανασυνδέσεις είναι κοντά!

Ζωδιακές προβλέψεις για μέχρι το τέλος του μήνα! Κριός Ακούγοντας Είστε γνώριμοι πια με το...
Η αλλαγή ζωδίου φέρνει επαγγελματικές επιτυχίες και οικονομική άνεση!

Η αλλαγή ζωδίου φέρνει επαγγελματικές επιτυχίες και οικονομική άνεση!

Αλλαγή ζωδίου στις 23 Σεπτεμβρίου, όπου το αστέρι του αστρολογικού ουρανού, αφήνει την ηρεμία και...
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Μάνια Βιτάλη

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Μάνια Βιτάλη
 • Ονειροκρίτης

  Ονειροκρίτης
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από τη Λήδα Ελευθερίου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από τη Λήδα Ελευθερίου
 • Καφεμαντεία – Ανάγνωση Φλιτζανιού

  Καφεμαντεία - Ανάγνωση Φλιτζανιού
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία
 • Ετικέτες

 • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων

  Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Ερμιόνη

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Ερμιόνη
 • Αστρολογικές Προβλέψεις
  Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
  Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8254, 875-876-8372, 875-876-8311, 875-876-8026, 875-876-8295 και 875-876-8363 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,76€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
  9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
  Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2019
  Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project