Κλασσική τράπουλα – Οι ερωτικές ευθύνες θα αποδοθούν - Αστρολογικές Προβλέψεις

Κλασσική τράπουλα – Οι ερωτικές ευθύνες θα αποδοθούν

Κλασσική τράπουλα – Οι ερωτικές ευθύνες θα αποδοθούν

Προβλέψεις για το επόμενο 7ήμερο:

Κριός Το Έξι Καρό

Επισκέψεις θα έχετε, από το παρελθόν σας… που δεν πάει το μυαλό σας. Εσείς που είστε ακόμη μόνοι, πιθανόν και να μπείτε σε διαδικασίες και σκέψεις, για επανασύνδεση.

Ταύρος Το Οχτώ Σπαθί

Ο σύντροφος σας, έχει αρχίσει να μιλάει για το κοινό σας μέλλον, μέσα από μια πιο επίσημη δέσμευση. Εσείς που ακόμη δεν είστε σε τέτοια φάση, καλύτερα να δηλώσετε άμεσα τις προθέσεις σας.

Δίδυμοι Το Τρία Κούπα

Έχετε πάρει την τελική απόφαση, να κλείσετε ένα ερωτικό κύκλο, που πια δεν σας προσφέρει, αυτό που σας είχε υποσχεθεί. Κάπως έτσι θα λυτρωθείτε από την απογοητευτική αναμονή.

Καρκίνος Το Εφτά Καρό

Στην εργασία σας, υπάρχουν διάφορα σχόλια και καταστάσεις, που έμμεσα σας ακουμπούν. Στον ερωτικό τομέα, θα έχετε μια ενδιαφέρουσα προσέγγιση που θα σας γοητεύσει.

Λέων Το Εννέα Σπαθί

Κοιτάξτε πιο προσεχτικά και αναλυτικά την δουλειά και την οικονομική σας ροή. Δεν είναι και η πιο κατάλληλη εποχή για έκτακτα έξοδα και υπερβολές.

Παρθένος Το Τέσσερα Μπαστούνι

Από την σκέψη σας δεν έχει φύγει ο πρώην σας. Αυτό είναι όμως και κάτι που σας εμποδίζει πρακτικά να πάτε πιο κάτω με ένα νέο ταίρι. Αυτό μέσα στον Αύγουστο…θα αλλάξει.

Ζυγός Το Δέκα Καρό

Μέσα στην καρδιά σας, υπάρχουν φοβίες και ανασφάλειες για την πορεία του δεσμού σας. Σίγουρα κάπως ανάλογα σκέφτεται και ο σύντροφος σας που θέλει να σας μιλήσει.

Σκορπιός Το Δέκα Κούπα

Έχετε αποκλείσει κάθε ενδεχόμενο επανένωσης με τα παλιά. Ήδη μέσα στην καθημερινότητα σας, έχουν εισβάλει νέα άτομα, που θα σας φτιάξουν την διάθεση.

Τοξότης Το Πέντε Κούπα

Πρέπει να κάνετε κάποιες πιο σφαιρικές συζητήσεις με τον σύντροφο σας, και ειδικά για τα οικονομικά σας, που είναι δύσκολα καιρό τώρα.

Αιγόκερως Το Τρία Καρό

Ερωτοφιλίες και μπερδεμένες καταστάσεις… δεν σας γοητεύουν. Προτιμείστε να μείνετε μόνοι σας, παρά να μπλέξετε κάπου χωρίς ποιοτικό μέλλον.

Υδροχόος Το Έξι Σπαθί

Ετοιμαστείτε για ανεπανάληπτες αλλαγές, στην αισθηματική σας ζωή. Ο αγαπημένος σας, κλείνει επιτέλους τις πόρτες με το παρελθόν και εστιάζει μόνο σε εσάς.

Ιχθείς Το Τέσσερα Μπαστούνι

Χρήματα και γενικότερα καλές οικονομικές ειδήσεις, να περιμένετε από το πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου. Σίγουρα αυτό δεν χρειάζεται να το ξέρουν όλοι.

Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

Ερμής τετράγωνο Ουρανός – Το μέλλον είναι πολλά υποσχόμενο

Ερμής τετράγωνο Ουρανός – Το μέλλον είναι πολλά υποσχόμενο

Μεταξύ 9 και 11 Αυγούστου ο Ερμής θα κάνει όψεις τετραγώνου με τον Ουρανό από...
Χαρτομαντεία HAL G – Νέα που θα εκπλήξουν!

Χαρτομαντεία HAL G – Νέα που θα εκπλήξουν!

Προβλέψεις 15ημέρου: ΚΡΙΟΣ : Η ΜΕΛΑΧΡΟΙΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ Πολλά τα συμβάντα που τρέχουν μέσα στην ζωή...
Επανασυνδέσεις & Σχέσεις – Σαββάτο 08/08/2020

Επανασυνδέσεις & Σχέσεις – Σαββάτο 08/08/2020

Για όλους: Κριός Πολλές οι έννοιες που έχετε μέσα στο μυαλό σας. Αυτό είναι και...
 • προβλέψεις ερωτικές

  προβλέψεις ερωτικές
 • Ονειροκρίτης

  Ονειροκρίτης
 • ζωδια

  ζωδια
 • Καφεμαντεία – Ανάγνωση Φλιτζανιού

  Καφεμαντεία - Ανάγνωση Φλιτζανιού
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία
 • Ετικέτες

 • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων

  Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
 • αστρολογικές γραμμές

  αστρολογικές γραμμές
 • Αστρολογικές Προβλέψεις
  Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
  Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8254 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,76€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
  9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
  Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2020
  Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project