Κλασσική Χαρτομαντεία - Το Καλοκαίρι φέρνει ανατροπές στους εραστές! - Αστρολογικές Προβλέψεις

Κλασσική Χαρτομαντεία – Το Καλοκαίρι φέρνει ανατροπές στους εραστές!

Κλασσική Χαρτομαντεία – Το Καλοκαίρι φέρνει ανατροπές στους εραστές!

Αισθηματικές προβλέψεις:

Κριός – ΤΟ ΕΞΙ ΚΑΡΟ

Κάποιες μικρές δυσκολίες που έχουν παρουσιαστεί, το τελευταίο χρονικό διάστημα, θα υποχωρήσουν από τις πρώτες ημέρες του Ιουλίου. Μην αφήσετε τις ευκαιρίες να φύγουν.

Ταύρος – ΤΟ ΕΦΤΑ ΚΟΥΠΑ

Δώστε μια ευκαιρία στον ίδιο σας τον εαυτό, και θα δείτε ότι όλα θα τα δείτε διαφορετικά μετά. Απομακρυνθείτε εντούτοις από πρόσωπα και καταστάσεις που δεν σας προσφέρουν κάτι ουσιαστικό.

 

Δίδυμοι – ΤΟ ΔΕΚΑ ΚΑΡΟ

Μπορεί να μην έχετε ακόμη βρει το ιδανικό ταίρι για εσάς, αλλά το μόνο καλό είναι ότι μπορείτε να διαθέσετε περισσότερο χρόνο και παρουσία στα χόμπυ σας, σε εργασία αλλά και τους καλούς σας φίλους.

Καρκίνος – Ο ΑΣΣΟΣ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ       

Ο χρόνος σας είναι πιεσμένος με όλα αυτά που έχετε να κάνετε αυτό το διάστημα. Με τον σύντροφο σας, να σας υποστηρίζει το μόνο καλό είναι ότι όλα θα τα καταφέρετε με μεγάλη επιτυχία.

 

Λέων – ΤΟ ΠΕΝΤΕ ΚΟΥΠΑ

Υπάρχουν πολλά μάτια και φλερτ γύρω σας, που σας έχουν πιάσει την προσοχή. Χρειάζεται να δείξετε σοβαρότητα και να επιτρέψετε στον χρόνο να σας αποκαλύψει τις προθέσεις όλων τους.

 

Παρθένος – ΤΟ ΤΡΙΑ ΚΑΡΟ

Αποφύγετε αυτό το διάστημα, να ψάξετε για σπίθες και δικαιολογίες…γύρω από μια επανασύνδεση. Δεν είναι και το πιο σωστό χρονικό σημείο. Νέα πρόσωπα προσεγγίζουν!

 

Ζυγός – ΤΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΣΠΑΘΙ

Οι ερωτοφιλίες, μέχρι τώρα δεν σας έχουν βγει σε κάτι γόνιμο. Το ιδανικό θα ήταν να κοιτάξετε πιο έξω από την φιλική ζώνη και να δείτε τι υπάρχει που να είναι συμβατό με εσάς.

 

Σκορπιός – ΤΟ ΕΝΝΕΑ ΣΠΑΘΙ

Υπάρχουν στιγμές που αισθάνεστε, ότι με τον άνθρωπο σας, δεν υπάρχει κανένας δίαυλος επικοινωνίας.  Ότι και να είναι αυτό που σας το δημιουργήγει…θα πρέπει να το λύσετε.

 

Τοξότης – ΤΟ ΤΡΙΑ ΚΑΡΟ

Ένα ιδιότυπο φλερτ τρέχει  μέσα στην ζωή σας, που όμως ακόμη δεν έχει πάει πιο κάτω. Από την καινούργια εβδομάδα, πιθανόν και να έχετε μια θετική εξέλιξη.

 

Αιγόκερως – ΤΟ ΔΥΟ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ

Μην αφιερώνετε και τόσο χρόνο σε προσωπικότητες, που ξέρετε εκ των προτέρων ότι το παρελθόν τους ήταν ασταθές. Υπάρχουν πολλές πιθανότητες, αυτό να ξανασυμβεί.

Υδροχόος – ΤΟ ΕΦΤΑ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ

Ο δεύτερος μήνας του Καλοκαιριού, θα φέρει ανατροπές στην εργασία σας, και που πιθανόν να σας φέρουν πιο άμεσα σε μια προαγωγή ή σε μια κατάσταση που τόσο καιρό ζητάτε.

 

Ιχθείς – ΤΟ ΟΧΤΩ ΚΑΡΟ

Οι προτάσεις και οι προσκλήσεις που θα σας έρθουν από το ταίρι σας, θα μιλούν για γάμο. Εσείς που είστε ακόμη μπερδεμένοι, επισπεύστε τις τελικές σας αποφάσεις.

 

 

Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

Ήλιος στον Λέοντα – Εύνοια σε Αισθηματικά / Οικονομικά

Ήλιος στον Λέοντα – Εύνοια σε Αισθηματικά / Οικονομικά

Από τις 21/07 μέχρι και τις 21/08 ο Ήλιος θα βρίσκεται…. στην ζώνη του Λέοντα....
Οι κάρτες της ΤΑΡΩ φωτίζουν το μέλλον των σχέσεων

Οι κάρτες της ΤΑΡΩ φωτίζουν το μέλλον των σχέσεων

Προβλέψεις για το επόμενο 15ήμερο: ΚΡΙΟΣ : Η ΔΥΝΑΜΗ Μέσα στις τελευταίες ημέρες του Ιουλίου...
Επανασυνδέσεις και Σχέσεις – Τρίτη 14/07/2020

Επανασυνδέσεις και Σχέσεις – Τρίτη 14/07/2020

Για όλους: Κριός Είστε σίγουροι πλέον για τα συναισθήματα σας, και έτοιμοι για να τα...
 • προβλέψεις ερωτικές

  προβλέψεις ερωτικές
 • Ονειροκρίτης

  Ονειροκρίτης
 • ζωδια

  ζωδια
 • Καφεμαντεία – Ανάγνωση Φλιτζανιού

  Καφεμαντεία - Ανάγνωση Φλιτζανιού
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία
 • Ετικέτες

 • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων

  Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
 • αστρολογικές γραμμές

  αστρολογικές γραμμές
 • Αστρολογικές Προβλέψεις
  Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
  Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8363 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,76€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
  9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
  Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2020
  Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project