Μαντικές κάρτες Ανατολής FATMA – Καλύτερα πεπραγμένα παρά απωθημένα … η εποχή των τρίτων αλλά και των μυστικών θα λήξει οριστικά - Αστρολογικές Προβλέψεις

Μαντικές κάρτες Ανατολής FATMA – Καλύτερα πεπραγμένα παρά απωθημένα … η εποχή των τρίτων αλλά και των μυστικών θα λήξει οριστικά

Μαντικές κάρτες Ανατολής FATMA – Καλύτερα πεπραγμένα παρά απωθημένα … η εποχή των τρίτων αλλά και των μυστικών θα λήξει οριστικά

Ιδιαίτερη εύνοια στους γεννημένους στις: 05/01, 06/02, 10/02, 18/02, 20/03, 02/04, 11/04, 14/05, 25/06, 07/07, 14/08, 29/08, 06/09, 23/09, 11/10, 12/11, 18/12, 26/12… αλλά και στους γεννημένους με….:

Κριός με ανάδρομο Άρη

Ταύρος με Αφροδίτη σε πύρινο οίκο

Ταύρος με ωροσκόπο σε Τοξότη

Καρκίνος με μεσουράνημα σε υδάτινο ζ;vδιο

Λέων με Stellium σε τρίτο ή πέμπτο οίκο

Παρθένος με Ουρανό με αέρινο ζωδιο

Παρθένος με ανάδρομο Ερμή

Ζυγός με Αφροδίτη στις τελευταίες μοίρες

Σκορπιός με ωροσκοπο γήινο ζωδιο

Τοξότης με ζενιθ σε Κριό ή Αιγόκερω

Αιγόκερως με Ερμή σε Υδάτινο ζωδιο

Ιχθείς με Δία σε πρώτο ή τρίτο οίκο

Για όλους μέχρι τέλους Οκτωβρίου:

Κριός ΤΑ ΑΝΘΗ

Αποφύγετε αυτές τις ημέρες να μιλήσετε στο ταίρι σας, για τα λάθη που έχει κάνει προσφάτως. Τα ξέρει σίγουρα και θέλει άμεσα να προβεί σε όλες τις διορθωτικές κινήσεις για την σχέση σας.

 

Ταύρος Ο ΚΑΘΡΕΥΤΗΣ

Είστε από τα πιο δημοφιλή ζώδια της εποχής. Αυτό είναι και κάτι που σε εσάς του ελεύθερους, θα φέρει πολλές και σημαντικές φρέσκιες γνωριμίες που μπορούν να δελεάσουν την τόσο δύσκολη σας προσοχή.

 

Δίδυμοι ΟΙ ΠΟΡΤΕΣ

Ανεβάστε τους προσωπικούς σας ρυθμούς και θα καταλάβετε, ότι υπάρχουν πολλά που πρέπει αν λύσετε σε οικογένεια και επαγγελματική καθημερινότητα. Κάποια νέα θα έρθουν και από το πρόσφατο σας παρελθόν.

 

Καρκίνος Η ΒΙΒΛΟΣ

Πολλά τα απωθημένα που υπάρχουν μέσα στην καρδιά σας, αλλά αυτό από το τέλος του Οκτωβρίου, σίγουρα αλλάζει. Αυτός που ακόμη αγαπάτε, θα σας ψάξει και ίσως και να τον δείτε μπροστά σας ξαφνικά.

Λέων ΤΟ ΚΕΧΡΙΜΠΑΡΙ

Εσείς με όλα αυτά που έχετε στην εργασία σας φορτωθεί, μάλλον είναι δύσκολο για να κάνετε χώρο, για να μπει στην ζωή σας και μια αγάπη. Το σύμπαν πάντως προσεχώς έχει… κάτι ενδιαφέρον για εσάς.

 

Παρθένος Ο ΔΡΟΜΟΣ

Ταξίδια και καλές παρέες έχει αυτή η εποχή για εσάς, και σίγουρα θέλετε να το απολαύσετε. Εσείς που ακόμη είστε στο κλάμπ των ελεύθερων, μέσα σε αυτήν την πολυκοσμία, ίσως και να βρείτε μια νέα αγάπη.

 

Ζυγός ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ

Οι σκέψεις σας είναι μπερδεμένες και χρειάζεται να βρείτε λύσεις, πριν στο τέλος κάποιος να πληγωθεί. Το τι κάνετε λάθος το ξέρετε, άρα μην χρονοκαθυστερείτε. Χρήματα και άνοδο θα έχετε και στην δουλειά σας.

 

Σκορπιός ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ

Μέσα στους οικογενειακούς σας κύκλους θα υπάρξουν κάποιες λύσεις, που θα σας ανακουφίσουν. Εκκρεμότητες από το παρελθόν σε οικονομικά και κληρονομικά, άμεσα θα τακτοποιηθούν.

Τοξότης Ο ΗΛΙΟΣ

Οι τάσεις της εποχής είναι καλές για το ζώδιο σας, που σίγουρα εντός των επομένων ημερών, θα καταφέρετε να λύσετε πολλά από τα ερωτικά σας ζητήματα και να προχωρήσετε με τον άνθρωπο σας, σε μια πιο ποιοτική καθημερινότητα.

 

Αιγόκερως Η ΚΑΡΔΙΑ

Κάποιος από τον κοινωνικό σας κύκλο, θέλει να σας προσεγγίσει και να σας γνωρίσει σε έναν πιο προσωπικό βαθμό. Ξέρετε ότι τρέφει και συναισθήματα για εσάς, άρα προσοχή στις όποιες τελικές σας απαντήσεις.

 

Υδροχόος Η ΘΑΛΑΣΣΑ

Εσείς που έχετε αυτό το τελευταίο χρονικό διάστημα χωρίσει, θα χρειαστεί να είστε πιο προσεχτικοί, στις επικοινωνιακές κινήσεις που κάνετε. Η άλλη πλευρά, έχει πάρει τα μηνύματα σας, για επανασύνδεση και σύντομα θα ανταποκριθεί.

 

Ιχθείς Ο ΚΥΚΛΟΣ

Οι άσχημες σκέψεις φεύγουν από το μυαλό σας, και αυτό σας κάνει, να θέλετε να μιλήσετε πια λιγότερο και να κάνετε περισσότερα. Οι εν σχέση θα έχουν πλέον και την οικονομική άνεση για να πορευτούν ακόμη και στην απόκτηση ενός παιδιού.

Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

DESTE – Η σοφή Μοίρα δεν ενώνει ποτέ κατά λάθος δύο άτομα, απλά και σχεδόν πάντα κάποιος από τους δύο…ανταποκρίνεται με καθυστέρηση!

DESTE – Η σοφή Μοίρα δεν ενώνει ποτέ κατά λάθος δύο άτομα, απλά και σχεδόν πάντα κάποιος από τους δύο…ανταποκρίνεται με καθυστέρηση!

Αισθηματικές προβλέψεις για τις επόμενες 44 ημέρες:   Κριός ΒΑΑΛΙΝΤΕ – ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ Τονίστε στον...
23/10 Εποχή Σκορπιού και όλα τα σενάρια στις αισθηματικές σχέσεις για επανασύνδεση… είναι ανοιχτά!

23/10 Εποχή Σκορπιού και όλα τα σενάρια στις αισθηματικές σχέσεις για επανασύνδεση… είναι ανοιχτά!

Μια ιδιαίτερη εποχή χαράζει…και ειδικά στον τομέα των αισθηματικών σχέσεων. Το υδάτινο στοιχείο του Σκορπιού...
Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Τετάρτη 20/10/2021

Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Τετάρτη 20/10/2021

Ζωδιακές προβλέψεις: Κριός Δεν θέλετε να πλησιάσετε κάποια νέα αγάπη. Μάλλον έχετε χαθεί μέσα στις...
 • προβλέψεις ερωτικές

  προβλέψεις ερωτικές
 • Ονειροκρίτης

  Ονειροκρίτης
 • ζωδια

  ζωδια
 • Καφεμαντεία – Ανάγνωση Φλιτζανιού

  Καφεμαντεία - Ανάγνωση Φλιτζανιού
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία
 • Ετικέτες

 • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων

  Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
 • αστρολογικές γραμμές

  αστρολογικές γραμμές
 • Αστρολογικές Προβλέψεις
  Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
  Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8254 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,76€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
  9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
  Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2021
  Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project