Μαντική ΤΑΡΩ – Λογική και συναίσθημα σε αντίθετες πορείες - Αστρολογικές Προβλέψεις

Μαντική ΤΑΡΩ – Λογική και συναίσθημα σε αντίθετες πορείες

Μαντική ΤΑΡΩ – Λογική και συναίσθημα σε αντίθετες πορείες

Προβλέψεις για το επόμενο 25ήμερο:

ΚΡΙΟΣ Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ

Κάποιος από το πρόσφατο σας παρελθόν, σας ψάχνει. Οι φίλοι σας οι κοινοί σας το έχουν πει και μάλλον, να είστε έτοιμοι καθώς από τα μέσα του μήνα και μετά, θα έχετε και τις δικές τους επισκέψεις.

 

ΤΑΥΡΟΣ ΤΟ ΑΡΜΑ

Δεν μπορείτε να βρείτε κάτι που να σας γεμίζει ερωτικά. Μπορεί και να έχετε περάσει όλο το διάστημα αυτό… μόνοι. Αυτό σε καμία των περιπτώσεων δεν σημαίνει ότι καλό θα ήταν, να αναζητήσετε το παρελθόν.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ

Είναι μια εβδομάδα αυτή που έρχεται, που θα σας βάλει σε πιο υψηλούς ρυθμούς, σε εργασία και οικογένεια. Τώρα που είστε και λίγο καλύτερα στην διάθεση σας, ίσως και να πείσετε αυτό το άτομο που έχετε στο μυαλό σας, για μια ακόμη επικοινωνία ή και συνάντηση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ Η ΙΕΡΕΙΑ

Όλα έχουν αρχίσει και τρίζουν μέσα στον δεσμό σας και ο μοναδικός υπεύθυνος, για όλα αυτά και άλλα πολλά, είστε μόνοι εσείς. Μόνο και μόνο επειδή το επιτρέπετε να συμβαίνει, θέλοντας να δείξετε το καλό σας πρόσωπο και μόνο. Λάθος σίγουρα.

 

ΛΕΩΝ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ

Μπορεί, να περνάτε μια σκληρή φάση, στα ερωτικά σας αλλά το σύμπαν για εσάς, έχει ήδη δρομολογήσει μια νέα γνωριμία, που θα κάνει την τελική της εμφάνιση και με προτάσεις, που δεν θα μπορέσετε να αρνηθείτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ

Πολλά τα ζητήματα που έρχονται από την μεριά του συντρόφου σας, και που δεν έχουν ακόμη βρει την λύση τους. Οι συζητήσεις που θα λάβουν χώρα, ίσως και να συσχετίζονται με το παρελθόν και τα τεκταινόμενα του τότε.

ΖΥΓΟΣ Η ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ

Υπάρχουν κάποια θετικότατα νέα που θα σας φανερωθούν από την μεριά του συντρόφου σας, και που θα σας κάνουν πια να ηρεμήσετε και να καταλάβετε, ότι όλα αυτά τα σενάρια που πλάθετε στο μυαλό σας, είναι λάθος.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ Ο ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ

Η ερωτική μοναξιά, δεν σας ενοχλεί καθόλου. Τώρα υπάρχουν τόσες άλλες δραστηριότητες στην ζωή σας, που δεν σας μπαίνει καθόλου στο μυαλό, να ψάξετε για μια νέα αισθηματική σχέση.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ Ο ΤΡΕΛΟΣ

Με τα οικονομικά σας, να έχουν πάρει την άνοδο, να είστε βέβαιοι, ότι πολλά στόματα θα κλείσουν μόνιμα. Σε δεύτερο τόνο, ο άνθρωπος σας, θα καταφέρει να σας εκφράσει και πιο ανοιχτά πια, όλα αυτά που σχεδιάζει για εσάς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Η ΣΕΛΗΝΗ

Αποκτήστε τον έλεγχο και πάλι της ζωής και την καθημερινότητας σας. Μπορεί να έχετε μείνει μόνοι, αλλά μάλλον για καλό σας είναι αυτό. Τώρα θα έχετε και πολύ περισσότερο ελεύθερο χρόνο για τις δικές σας επιθυμίες.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ

Μέσα στους φιλικούς χώρους που κινείστε, υπάρχουν άτομα που δείχνουν ότι σας προσεγγίζουν. Το έχετε σίγουρα καταλάβει. Αν και εσάς σας γοητεύει κάτι τέτοιο, καλύτερα να το συνεχίσετε έξω από τους εν λόγω χώρους.

 

ΙΧΘΕΙΣ Ο ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ

Μπορεί να έχουν υπάρξει κάποιες διαφοροποιήσεις επικοινωνιακές με τον άνθρωπο σας, αλλά από το επόμενο δεκαήμερο και μετά, όλα θα καταλαγιάσουν. Αυτήν την φορά, από την μεριά σας προτείνετε κάτι διαφορετικό.

 

Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

Η τράπουλα των Δεκανών – Οι καρμικές σχέσεις θα ενώσουν με μοιραία μόνιμα πια δεσμά τους Συντρόφους

Η τράπουλα των Δεκανών – Οι καρμικές σχέσεις θα ενώσουν με μοιραία μόνιμα πια δεσμά τους Συντρόφους

Προβλέψεις για το επόμενο 15ήμερο ΚΡΙΟΣ : Ο ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ Οι καλοί σας φίλοι,...
Ωροσκόπιο Σχέσεων – Αισθηματικές επανασυνδέσεις μόνιμες για κάποια ζώδια

Ωροσκόπιο Σχέσεων – Αισθηματικές επανασυνδέσεις μόνιμες για κάποια ζώδια

Μέχρι το τέλος του Ιουνίου, θα συνεχίσουν να συντελούνται σημαντικές αλλαγές στον αστρολογικό θόλο… που...
Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Παρασκευή 14/06/2024

Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Παρασκευή 14/06/2024

Ζωδιακές προβλέψεις:   Κριός Είστε έτοιμοι για όλα. Μέσα σε αυτό το Σαββατοκύριακο, θα λάβετε...
 • προβλέψεις ερωτικές

  προβλέψεις ερωτικές
 • Ονειροκρίτης

  Ονειροκρίτης
 • ζωδια

  ζωδια
 • Καφεμαντεία – Ανάγνωση Φλιτζανιού

  Καφεμαντεία - Ανάγνωση Φλιτζανιού
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία
 • Ετικέτες

 • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων

  Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
 • αστρολογικές γραμμές

  αστρολογικές γραμμές
 • Αστρολογικές Προβλέψεις
  Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
  Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8254 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,82€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
  9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,74E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,74E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
  Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2024
  Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project