Mαντική τράπουλα PASSAR – Οι κύκλοι το παρελθόντος ξανα-ανοίγουν - Αστρολογικές Προβλέψεις

Mαντική τράπουλα PASSAR – Οι κύκλοι το παρελθόντος ξανα-ανοίγουν

Mαντική τράπουλα PASSAR – Οι κύκλοι το παρελθόντος ξανα-ανοίγουν

Αισθηματικές προβλέψεις για το επόμενο 2μηνο:

Κριός ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΣΤΗΝ ΛΙΜΝΗ

Δεν είστε και απόλυτα σύμφωνοι με αυτά που σας προτείνει ο σύντροφος σας, ή αυτός που θέλετε. Δεν χρειάζεται να τα δεχτείτε, απλά να δώσετε ευκαιρίες και στον ίδιο σας τον εαυτό, για αν δείτε τι σας ταιριάζει και τι όχι.

 

Ταύρος Η ΓΥΝΑΙΚΑ Η ΟΜΟΡΦΗ

Όσοι είστε μόνοι σας, θα καταφέρετε αυτό το διάστημα, να βρείτε μια καινούργια αγάπη, που θα είναι σύμφωνα με τις προδιαγραφές σας. Οι μέρες θα είναι γεμάτες και από επαγγελματικές επιτυχίες… ίσως και προτάσεις για κάτι άλλο!

 

Δίδυμοι ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΚΛΑΔΙΑ

Από τα πολλά που έχετε ακούσει και δει μέσα σε σχέσεις δικές σας και πέριξ του κύκλου σας, μάλλον θα πρέπει πια να είστε άκρως προσεχτικοί σε όλα αυτά που θέλετε να κάνετε από εδώ και μετά. Σίγουρα μην κλειστείτε στον εαυτό σας, απλά έχετε τις κεραίες σας σηκωμένες!

Καρκίνος ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ

Από σήμερα και μέχρι να κλείσει αυτός ο ιδιαίτερος μήνας …εσείς θα έχετε μια καινούργια γνωριμία που θα σας κάνει να σκεφτείτε να ξεπεράσετε, όλες τις παλιές σας σκέψεις και να προχωρήσετε σε μια σχέση με νέες δομές. Στην εργασία σας, μην ανακατεύεστε μέσα σε κουτσομπολιά.

 

Λέων ΤΑ ΣΠΑΘΙΑ ΤΟΥ ΝΕΑΡΟΥ

Καλύτερα να υποχωρήσετε από καταστάσεις και άτομα, που δεν έχουν σωστές συμπεριφορές προς εσάς και αυτά που ζητάτε. Τώρα που και το σύμπαν είναι υπέρ σας, μπορείτε να κάνετε πολλά και σε άλλους τομείς της ζωής σας και σίγουρα να μεγαλουργήσετε.

 

Παρθένος ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟ ΞΕΝΟ

Συμβαίνουν πολλά και δύσκολα στον σύντροφο σας, αλλά δεν χρειάζεται πανικός. Θα μιλήσετε και μαζί θα βρείτε τις σωστές λύσεις που θα σας κάνουν να βρείτε και πάλι την ισορροπία σας. Στα εργασιακά σας, υπάρχουν άτομα που σας ανταγωνίζονται.

Ζυγός ΤΑ ΕΝΝΕΑ ΑΣΤΡΑ

Τα μάτια κάποιου φίλου – γνωστού σας, έχουν πέσει επάνω σας και μάλλον έχετε αρχίσει και καταλαβαίνετε, ότι συντρέχει έρωτας από πλευράς του. Μην τολμήσετε κάτι που θα σας βάλει σε δύσκολη θέση, απλά κάντε ότι συνήθως, χωρίς υπερβολές.

 

Σκορπιός Ο ΚΡΥΦΟΣ ΚΗΠΟΣ

Άτομα που δεν τα ξέρετε και τόσο καλά, έχουν ήδη κάνει τις ερωτικές τους προσεγγίσεις… και αυτό είναι κάτι που σίγουρα σας έχει ενθουσιάσει. Από τον νέο μήνα του Ζυγού θα δείτε και τις πράξεις που ίσως και να σας βάλουν σε σκέψεις για σχέση.

 

Τοξότης ΤΟ ΒΟΥΝΟ ΜΕ ΤΙΣ 3 ΕΞΟΔΟΥΣ

Συμβαίνουν πολλά και περίεργα με τον πρώην σας που τώρα το μόνο που αποζητά, και με όλους τους τρόπους είναι να σας έχει και πάλι μέσα στην ζωή του. Θα σας γίνουν σίγουρα προτάσεις που θα χρειαστεί να τις μελετήσετε με όλους τους τρόπους.

Αιγόκερως ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙ

Είστε το ερωτικό όνειρο κάποιου… που ούτε καν μπορεί να πάει ο νούς σας. Αυτή την εβδομάδα, θα έχετε μια ιδιαίτερη επικοινωνία που θα σας κάνει να δείτε πολλά πράματα που αγνοούσατε. Διαβάστε προσεχτικά τα σινιάλα που σας στέλνουν και θα βρείτε τις ισορροπίες όλων.

 

Υδροχόος Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ

Εσείς που είστε πραγματικά μπλεγμένοι σε διπλές καταστάσεις, έχει έρθει το σωστό πλήρωμα του χρόνου, για να μπορέσετε να δείτε με μια πιο καθαρή ματιά, ποιος είναι αυτός που αγαπάτε, και ποιον πραγματικά κρατάτε κοντά σας, για λόγους ανασφάλειας.

 

Ιχθείς ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΜΕ ΤΙΣ ΣΧΙΣΜΕΝΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ

Όλα αυτά που έχουν γίνει μέσα στον δεσμό σας, αφορούν και πάλι το ένοχο παρελθόν του συντρόφου σας, που το μόνο που θέλει εν τέλει είναι να το λήξει, αλλά χωρίς εσείς να τον πιέζετε. Κρατήστε αποστάσεις και θα δείτε τις εξελίξεις να τρέχουν.

 

Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

Ερωτική MANDALA – Καρμικές σχέσεις και μοιραίοι σύντροφοι μαζί

Ερωτική MANDALA – Καρμικές σχέσεις και μοιραίοι σύντροφοι μαζί

Προβλέψεις για το επόμενο 20ήμερο:   Κριός – ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ Ζητάτε με κάθε τρόπο, να...
Ζωδιακές προβλέψεις για το δεύτερο 15ήμερο του Σεπτεμβρίου – Αγάπη/Οικονομικά/Τύχη

Ζωδιακές προβλέψεις για το δεύτερο 15ήμερο του Σεπτεμβρίου – Αγάπη/Οικονομικά/Τύχη

Αλλαγές σε κάθε επίπεδο, φέρνουν οι επόμενες 2-3 εβδομάδες όπου και θα δώσουν ευκαιρίες και...
Mαντική τράπουλα PASSAR – Οι κύκλοι το παρελθόντος ξανα-ανοίγουν

Mαντική τράπουλα PASSAR – Οι κύκλοι το παρελθόντος ξανα-ανοίγουν

Αισθηματικές προβλέψεις για το επόμενο 2μηνο: Κριός ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΣΤΗΝ ΛΙΜΝΗ Δεν είστε και απόλυτα...
 • προβλέψεις ερωτικές

  προβλέψεις ερωτικές
 • Ονειροκρίτης

  Ονειροκρίτης
 • ζωδια

  ζωδια
 • Καφεμαντεία – Ανάγνωση Φλιτζανιού

  Καφεμαντεία - Ανάγνωση Φλιτζανιού
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία
 • Ετικέτες

 • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων

  Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
 • αστρολογικές γραμμές

  αστρολογικές γραμμές
 • Αστρολογικές Προβλέψεις
  Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
  Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8254 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,76€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
  9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
  Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2021
  Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project