Οι κάρτες PASSAR αποκαλύπτουν γεγονότα και ημερομηνίες αισθηματικών επανασυνδέσεων - Αστρολογικές Προβλέψεις

Οι κάρτες PASSAR αποκαλύπτουν γεγονότα και ημερομηνίες αισθηματικών επανασυνδέσεων

Οι κάρτες PASSAR αποκαλύπτουν γεγονότα και ημερομηνίες αισθηματικών επανασυνδέσεων

Κριός TO ΑΛΟΓΟ ΑΣΕΛΩΤΟ

Η τύχη είναι στον δρόμο σας και εσείς καλείστε να διαγράψετε όλες τις άσχημες καταστάσεις και μνήμες του παρελθόντος αλλά και να δείτε τι μπορείτε να κερδίσετε από τα δώρα που θα σας αποδοθούν.

Αστρολογική Τύχη: ***/**

 

Ταύρος Η ΚΟΡΥΦΗ

Δεν ξέρετε τι πρέπει να κάνετε άλλο για να τραβήξετε την ερωτική προσοχή κάποιου ατόμου που έχει μπει στην ζωή σας, το τελευταίο χρονικό διάστημα. Καλύτερα να αφήσετε πια τις πρωτοβουλίες στην άλλη πλευρά.

Αστρολογική Τύχη: ****/*

 

Δίδυμοι Η ΦΩΛΙΑ

Υπάρχει ένα σημαντικό θέμα, που το συντροφικό σας έτερο, θέλει να συζητήσει μαζί σας, μέσα από προτάσεις και θέσεις που σίγουρα θα σας αφορούν.

Αστρολογική Τύχη: *****

Καρκίνος ΟΙ ΚΥΡΙΕΣ

Μην μένετε μόνο σε αυτά που έχουν γίνει στο παρελθόν. Τώρα είναι και το πιο σωστό χρονικό διάστημα, για να βάλετε τάξη στην επαγγελματική και προσωπική σας ζωή.

Αστρολογική Τύχη: ***/**

 

Λέων Ο ΟΥΡΑΝΟΣ

Υπερέχετε σε πολλά και αυτό σας κάνει να μην θέλετε, να εμπλακείτε σε μια απλή σχέση που απλά θα σας φάει χρόνο. Από τον νέο ζωδιακό μήνα, κάτι νέο πάντως θα σας τραβήξει την προσοχή.

Αστρολογική Τύχη: ****/*

 

Παρθένος ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ

Όλα μπορείτε εσείς να τα καταφέρετε, καθώς το σύμπαν σας δίνει λύσεις και βοήθειες από εκεί που δεν το περιμένετε. Και τα οικονομικά σας, θα έχουν σταθερή άνοδο.

Αστρολογική Τύχη: *****

Ζυγός ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ

Μην ψάξετε αυτές τις ημέρες το παρελθόν σας! Δεν είναι το σωστό χρονικό σημείο για να επανασυνδεθείτε, με κάποιον που τότε σας πρόδωσε ή σας πόνεσε υπερβολικά.

Αστρολογική Τύχη: *****

 

Σκορπιός ΟΙ ΚΑΡΔΙΕΣ

Τα συναισθήματα του, κάποιος από τον κύκλο σας θέλει να σας εκφράσει αλλά ακόμη δεν έχει ξεμπλέξει τις δικές του προσωπικές καταστάσεις…και αυτός είναι ο λόγος των όποιων καθυστερήσεων.

Αστρολογική Τύχη: ***/**

 

Τοξότης Η ΑΛΛΑΓΗ

Είστε από τα πιο τυχερά ζώδια, όπου και θα καταφέρετε να δείτε τι μπορείτε να αλλάξετε και τι να περισώσετε σε επίπεδο σχέσεων και φιλικών συναναστροφών.

Αστρολογική Τύχη: ****/*

Αιγόκερως Η ΜΟΙΡΑ

Δεν έχετε ελπίδες πια για να επιστρέψει το παρελθόν σας, τουλάχιστον όπως εσείς το έχετε μέσα στο μυαλό σας. Τα καλά νέα είναι ότι από την νέα εβδομάδα, θα έχετε εκπλήξεις οικονομικές από την εργασία σας.

Αστρολογική Τύχη: ***/**

 

Υδροχόος ΤΟ ΠΑΛΑΤΙ

Δεν περιστρέφονται όλα γύρω από τον έρωτα. Εσείς που είστε και από τα πιο δύσκολα ζώδια στις σχέσεις, θα πρέπει να είστε πολύ πιο προσεχτικοί στην όποια επόμενη σας ερωτική επιλογή.

Αστρολογική Τύχη: *****

 

Ιχθείς Η ΣΗΜΑΙΑ

Κυνηγήστε παραπάνω την καριέρα σας. Με τον Ήλιο μέσα στην ζώνη της Παρθένου, εσείς θα δεχτείτε προτάσεις που σίγουρα δεν θα σας αφήσουν αδιάφορους. Τα αισθηματικά σας θα ενεργοποιηθούν από τα τέλη Σεπτεμβρίου.

Αστρολογική Τύχη: ***/**

Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

Αστρολογία Σχέσεων – Πράσινο φως σε σχέσεις και καριέρα

Ο φετινός Οκτώβριος…θα φέρει μόνο καλά νέα σε όλα τα ζώδια. Οι συναισθηματικές σχέσεις, θα...
Ωροσκόπιο Οκτωβρίου – Δυναμικές ημέρες σε σχέσεις/συνεργασίες και φιλίες

Ωροσκόπιο Οκτωβρίου – Δυναμικές ημέρες σε σχέσεις/συνεργασίες και φιλίες

Προβλέψεις ΖΩΔΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ   Κριός Κάθε αλλαγή εποχής, εσείς θα γίνεστε πιο συναισθηματικοί. Αυτό...

Χαρτομαντεία ΣΙΒΥΛΛΑ – Σημαντικές αλλαγές σε σχέσεις και ερωτοφιλίες

Προβλέψεις   Κριός ΤΟ ΣΤΕΜΜΑ Είστε ελκυστικοί σε όλους! Αυτό θα φέρει νέο κόσμο… στον...
 • προβλέψεις ερωτικές

  προβλέψεις ερωτικές
 • Ονειροκρίτης

  Ονειροκρίτης
 • ζωδια

  ζωδια
 • Καφεμαντεία – Ανάγνωση Φλιτζανιού

  Καφεμαντεία - Ανάγνωση Φλιτζανιού
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία
 • Ετικέτες

 • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων

  Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
 • αστρολογικές γραμμές

  αστρολογικές γραμμές
 • Αστρολογικές Προβλέψεις
  Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
  Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8254 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,82€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
  9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,74E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,74E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
  Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2022
  Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project