Οι κάρτες SIBYLLA – Τα παλιά συναισθήματα… θα ξανα-ανθίσουν - Αστρολογικές Προβλέψεις

Οι κάρτες SIBYLLA – Τα παλιά συναισθήματα… θα ξανα-ανθίσουν

Οι κάρτες SIBYLLA – Τα παλιά συναισθήματα… θα ξανα-ανθίσουν

Προβλέψεις για το επόμενο 20ήμερο:

 

Κριός Η ΚΑΝΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ

Τροποποιήσεις που θέλει να σας προτείνει ο αγαπημένος σας, θα σας βρουν απροετοίμαστους. Μέσα στην Άνοιξη έρχονται συγκατοικήσεις και γάμοι!

 

Ταύρος Ο ΧΡΥΣΟΣ ΣΒΟΛΟΣ

Έχετε αλλάξει πολλές φορές άποψη, για ένα συγκεκριμένο άτομο. Προφανώς και δεν είστε ακόμη έτοιμοι, για να μιλήσετε και να ξεκαθαρίσετε έκαστος, το τι θέλει.

 

Δίδυμοι ΤΟ ΑΝΘΙΣΜΕΝΟ ΚΛΑΔΙ

Έχετε όρεξη για δουλειά και ολοκλήρωση στόχων που έχουν μείνει σε μια στασιμότητα. Από τους λίγους που έχουν μείνει μόνοι αισθηματικά, κάποιοι θα ζήσουν έναν κεραυνοβόλο έρωτα.

Καρκίνος ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ

Είστε το απόλυτο επίκεντρο του σύμπαντος, με όλα αυτά που συμβαίνουν στον αστρολογικό θόλο. Ευκαιρίες και λύσεις περνούν από μπροστά σας συνεχώς.

 

Λέων ΟΙ 4 ΒΕΡΕΣ

Κάποια ζητήματα μέσα στην σχέση – γάμο σας, επιτέλους θα βρουν διέξοδο. Αυτό είναι και κάτι που θα σας ενώσει πολύ πιο βαθιά με τον άνθρωπο σας.

 

Παρθένος ΤΟ ΑΓΡΑΦΤΟ ΓΡΑΜΜΑ

Ξεκινάει μια ιδανική εποχή, που πολλά από τα προβλήματα και τις υποχρεώσεις σας, θα τις λήξετε. Επίσης η αισθηματική σας ζωή, θα φτάσει σε ένα άλλο επίπεδο.

Ζυγός ΤΟ ΠΑΛΑΤΙ

Οι ρυθμοί σας, θα ανέβουν και εσείς θα σκεφτείτε να ανοίξετε κάποιες διπλωματικές επικοινωνίες και πάλι με το παρελθόν. Προσοχή μόνο, καθώς όλα έχουν αλλάξει από τότε.

 

Σκορπιός ΤΟ ΡΥΑΚΙ

Οι προτάσεις που θέλετε να κάνετε στον άνθρωπο σας, ή σε αυτόν που σας αφορά, σίγουρα θα γίνουν αποδεκτές. Επίσης, σε όλα αυτά δεν χρειάζεται να εμπλέξετε τρίτους.

 

Τοξότης ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ

Τα συναισθήματα σας είναι παγωμένα, και αυτό έχει αρχίσει και φέρνει ανισορροπίες μέσα στην σχέση σας. Οι συζητήσεις με το ταίρι σας, θα φανερώσουν και τις λύσεις.

Αιγόκερως ΤΟ ΑΝΑΜΕΝΟ ΛΥΧΝΑΡΙ

Δεν τρέφετε πια αυταπάτες. Ξέρετε τι θέλετε και τι μπορείτε να προσφέρετε. Από την νέα εβδομάδα, σίγουρα κάποιες παλιές σχέσεις – φιλίες θα σας αναζητήσουν.

 

Υδροχόος ΤΟ ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ

Μπορεί να έχετε στο παρελθόν πληγωθεί από την αγάπη, αλλά αυτό πια σας έχει κάνει και πιο δυνατούς. Οι τελευταίες ημέρες του Ιχθύ θα σας φέρουν πολύ χρήμα.

 

Ιχθείς ΤΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ

Δεν σας χρειάζεται να επαναλάβετε και πάλι παλιές καταστάσεις, για να ενεργοποιήσετε κάποιον. Το ξέρει ήδη ότι τον ψάχνετε κα προσεχώς θα επικοινωνήσει μαζί σας.

Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

Ωροσκόπιο Αγάπης – Λόγια και πράξεις στην ίδια πορεία

Ωροσκόπιο Αγάπης – Λόγια και πράξεις στην ίδια πορεία

Προβλέψεις για το επόμενο 15ήμερο: ΚΡΙΟΣ : Μάλλον δεν θέλετε αυτήν την περίοδο να μπείτε...
Χαρτομαντεία ΙΕΡΟΦΑΝΤΗ – Σκέψεις και συναισθήματα στην ίδια πορεία

Χαρτομαντεία ΙΕΡΟΦΑΝΤΗ – Σκέψεις και συναισθήματα στην ίδια πορεία

Προβλέψεις μέχρι τέλος της Άνοιξης:   Κριός – Ο ΠΟΤΑΜΟΣ Δεν είστε σίγουροι, για αυτά...
Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Πέμπτη 18/04/2024

Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Πέμπτη 18/04/2024

Ζωδιακές προβλέψεις:   Κριός Τα χαρακτηριστικά του πρώην σας, έχετε αντιληφθεί και στον παρόντα σύντροφο...
 • προβλέψεις ερωτικές

  προβλέψεις ερωτικές
 • Ονειροκρίτης

  Ονειροκρίτης
 • ζωδια

  ζωδια
 • Καφεμαντεία – Ανάγνωση Φλιτζανιού

  Καφεμαντεία - Ανάγνωση Φλιτζανιού
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία
 • Ετικέτες

 • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων

  Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
 • αστρολογικές γραμμές

  αστρολογικές γραμμές
 • Αστρολογικές Προβλέψεις
  Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
  Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8254 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,82€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
  9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,74E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,74E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
  Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2024
  Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project