Οι κάρτες της MANDALA προβλέπουν επανασυνδέσεις ξαφνικές - Αστρολογικές Προβλέψεις

Οι κάρτες της MANDALA προβλέπουν επανασυνδέσεις ξαφνικές

Οι κάρτες της MANDALA προβλέπουν επανασυνδέσεις ξαφνικές

Προβλέψεις για το επόμενο 2μηνο:

Κριός – Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ

Δεν μπορείτε να συνηθίσετε την μοναξιά. Όπως και να έχουν τα πράματα μέσα στην καρδιά σας, δεν είναι και πιο ιδανική λύση, να ψάξετε για δικαιολογίες που θα ξανα-φανερώσουν το παρελθόν σας.

 

Ταύρος – ΤΟ ΚΕΧΡΙΜΠΑΡΙ

Μπορεί ακόμη οι συνθήκες της ζωής του ατόμου που θέλετε, να μην είναι οι ιδανικές για να πάτε πιο κάτω…αλλά αυτό από τον Ιούλιο θα αλλάξει, άρα να είστε σε μια γενικότερη εγρήγορση!

 

Δίδυμοι – ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ

Μην βιάζεστε να δημιουργήσετε μια νέα ερωτική σχέση. Σίγουρα είναι κάτι αυτό που το θέλει η καρδιά σας, αλλά θα πρέπει να υπάρχει και το σωστό άτομο, που θα καλύψει τις ιδιαίτερες σας ανάγκες.

Καρκίνος – Η ΚΑΡΔΙΑ

Είστε από τους πιο τυχερούς, από αυτήν την περίοδο. Οικονομικά και επαγγελματικά…θα σας απλωθούν μπροστά σας ατελείωτες ευκαιρίες, και εσείς θα πρέπει να αρπάξετε τις καλύτερες.

 

Λέων – ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ

Έχετε κουραστεί πια να κάνετε υποχωρήσεις και εκπτώσεις σε αυτά που έχετε ανάγκη. Μέσα πάντως στο τρίτο δεκαήμερο του Ιουνίου, κάποιο νέο πρόσωπο θα σας αναστατώσει.

 

Παρθένος – ΟΙ ΠΥΛΕΣ

Αυτά που έχετε να πείτε και να συζητήσετε με τον άνθρωπο σας, έχει έρθει το σωστό πλήρωμα του χρόνου…για να τα ανακοινώσετε. Μόνο καλύτερα θα πάτε μετά από αυτό…και μόνιμα!

Ζυγός – ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΙΔΙ

Οι νέοι έρωτες που έχουν χτυπήσει την πόρτα σας, σίγουρα πλέον έχουν παρασύρει το μυαλό σας, μακριά από το παρελθόν. Επιπροσθέτως, στην εργασία σας, θα έχετε μια σοβαρή πρόταση.

 

Σκορπιός – Η ΚΟΡΩΝΑ

Όλο το υπόλοιπο του Καλοκαιριού, θα σας βρει ανάμεσα στην καλή σας παρέα, αλλά και μια φρέσκια ερωτική γνωριμία. Φροντίστε να κρατήσετε αυτήν την φορά τις σωστές ισορροπίες.

 

Τοξότης – ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ

Έχετε κουραστεί πολύ για να είναι αυτή η σχέση σε μια καλή πορεία. Οι όποιες συζητήσεις έρθουν το επόμενο διάστημα, θα σας δώσου και τις ευκαιρίες ακόμη και για έναν γάμο.

Αιγόκερως – ΤΟ ΚΑΣΤΡΟ

Δεν χρειάζεται ούτε να πιέζεστε αλλά ούτε και να κυνηγάτε κάποιον. Οι μέρες θα φέρουν νέο κόσμο στον δρόμο σας και όλο και κάποια ρομαντική ιστορία, θα ξεκινήσει.

 

Υδροχόος – Η ΜΕΓΑΛΗ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ

Μπορεί να είστε μόνοι σας, ή το άτομο που αγαπάτε να μην έχει ακόμη ανταποκριθεί, αλλά εσείς σε καμία των περιπτώσεων, δεν θα πρέπει να χαθείτε μέσα σε αυτό.

 

Ιχθείς – ΤΟ ΜΠΑΟΥΛΟ

Πολλές και σοβαρές θα είναι οι προτάσεις για κοινά επίσημα βήματα, από τον άνθρωπο σας. Όλα τα παλιά ξεχάστε τα…και βρείτε καινούργια ενδιαφέροντα.

Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

Ωροσκόπιο Σχέσεων – Αισθηματικές επανασυνδέσεις μόνιμες για κάποια ζώδια

Ωροσκόπιο Σχέσεων – Αισθηματικές επανασυνδέσεις μόνιμες για κάποια ζώδια

Μέχρι το τέλος του Ιουνίου, θα συνεχίσουν να συντελούνται σημαντικές αλλαγές στον αστρολογικό θόλο… που...
Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Παρασκευή 14/06/2024

Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Παρασκευή 14/06/2024

Ζωδιακές προβλέψεις:   Κριός Είστε έτοιμοι για όλα. Μέσα σε αυτό το Σαββατοκύριακο, θα λάβετε...
Οι κάρτες του Βασιλιά προβλέπουν άμεσες επιστροφές από τα παλιά

Οι κάρτες του Βασιλιά προβλέπουν άμεσες επιστροφές από τα παλιά

Προβλέψεις για το επόμενο 15ήμερο: Κριός ΤΑ ΠΡΑΣΣΙΝΑ ΜΑΤΙΑ Οι νέοι και παθιασμένοι έρωτες που...
 • προβλέψεις ερωτικές

  προβλέψεις ερωτικές
 • Ονειροκρίτης

  Ονειροκρίτης
 • ζωδια

  ζωδια
 • Καφεμαντεία – Ανάγνωση Φλιτζανιού

  Καφεμαντεία - Ανάγνωση Φλιτζανιού
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία
 • Ετικέτες

 • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων

  Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
 • αστρολογικές γραμμές

  αστρολογικές γραμμές
 • Αστρολογικές Προβλέψεις
  Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
  Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8254 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,82€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
  9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,74E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,74E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
  Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2024
  Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project