Οι κάρτες της ΜΥΡΙΑΜ – Η μοίρα δεν κάνει ποτέ λάθος! - Αστρολογικές Προβλέψεις

Οι κάρτες της ΜΥΡΙΑΜ – Η μοίρα δεν κάνει ποτέ λάθος!

Οι κάρτες της ΜΥΡΙΑΜ – Η μοίρα δεν κάνει ποτέ λάθος!

Ερωτικές προβλέψεις για το επόμενο 5ήμερο:

 

ΚΡΙΟΣ : Ο ΗΛΙΟΣ

Η έντονη σας προσωπικότητα, δεν περνάει απαρατήρητη. Μέσα στην επόμενη εβδομάδα, θα έχετε μια προσέγγιση από ένα ιδιαίτερο άτομο, που ξέρετε ότι τον έχετε γοητεύσει.

 

ΤΑΥΡΟΣ : Η ΚΑΜΗΛΑ

Αυτά που θέλετε να βελτιώσετε, καλύτερα να τα πείτε άμεσα στον άνθρωπο σας, που έχει και αυτός την διάθεση για να το φτάσετε ακόμη και μέχρι σε γάμο – οικογένεια.

ΔΙΔΥΜΟΙ : ΤΟ ΑΝΘΟΣ

Μην χάνετε την διάθεση σας και τον χρόνο σας με άτομα που δεν δείχνουν ότι θέλουν να κάνουν … και κάτι περισσότερο για εσάς, και όλα αυτά που ήδη προσφέρετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ : Η ΛΙΜΝΗ

Δεν είναι όλες οι ώρες ίδιες. Αν υπάρχει κάποιο σοβαρό ζήτημα από την μεριά του αγαπημένου σας, βρείτε το σωστό χρονικό σημείο…και επιχειρηματολογήστε.

ΛΕΩΝ : ΤΟ ΚΑΒΑΛΑΡΗΣ

Υπάρχει φως στο τούνελ της αγάπης. Τα μαθήματα που έχετε πάρει τώρα πρέπει να τα αξιοποιήσετε, και να βάλετε τα όρια σας σε όλους! Αυτό θα φέρει και αξιόλογους ανθρώπους στην αυλή σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ : Η ΟΑΣΙΣ

Οι φίλοι και οι κολλητοί σας, θα κάνουν την γέφυρα επικοινωνίας για να μιλήσετε και να βρεθείτε με το άτομο που αποζητάτε καιρό τώρα. Οι εξελίξεις θα είναι θετικές.

ΖΥΓΟΣ : Η ΧΑΝΟΥΜΙΣΣΑ

Μην τραβάτε στα άκρα καταστάσεις, που μπορείτε να επιλύσετε μέσα από διάλογο. Το σύμπαν σας δίνει δώρα και επιτυχίες για να κάνετε την ζωή σας πιο ποιοτική.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ : Ο ΠΑΣΑΣ

Τα φαινόμενα απατούν. Θα χρειαστεί να δώσετε παραπάνω χρόνο σε άτομα που σας έχουν προσεγγίσει με ρομαντική διάθεση, και μέχρι να καταλάβετε τι ζητούν.

ΤΟΞΟΤΗΣ : ΤΟ ΜΕΤΑΞΩΤΟ ΧΑΛΙ

Μεγάλες επαγγελματικές και οικονομικές επιτυχίες στρώνονται μπροστά σας. Με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, μπορείτε να βελτιώσετε και την σχέση σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : Ο ΠΑΠΥΡΟΣ

Πολλά αυτά που χρειάζεται να αλλάξει το συντροφικό σας έτερο, για να συνεννοηθείτε καλύτερα. Μάλλον πρέπει και εσείς να κάνετε κάποια πρώτα βήματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ : ΤΑ ΖΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ

Δεν θα πρέπει να σας αφορά και τόσο πολύ τι κάνει ο πρώην σας. Άρα, μην χάνεστε μόνο μέσα στο να παρακολουθείτε – ρωτάτε… για την καθημερινότητα του.

 

ΙΧΘΕΙΣ : ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΑΛΟΓΟ

Σας φλερτάρουν περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Εσείς που είστε ακόμη αδέσμευτοι, σίγουρα μπορείτε να κάνετε ένα βήμα … να ξεφύγετε από το παρελθόν!

Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Τρίτη 20/10/2020

Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Τρίτη 20/10/2020

Ζωδιακές προβλέψεις:   Κριός Η φαντασία σας, είναι αχαλίνωτη. Ο νέος έρωτας που έχει εισβάλει...
Επανασυνδέσεις & Σχέσεις – Τρίτη 20/10/2020

Επανασυνδέσεις & Σχέσεις – Τρίτη 20/10/2020

Για όλους:   Κριός Διαχειριστείτε τα πάντα αυτό το διάστημα με προσοχή και σωφροσύνη. Υπάρχουν...
Αφροδίτη στον Ζυγό … και οι ξαφνικές επανενώσεις ζευγαριών θα κάνουν την εμφάνιση τους!

Αφροδίτη στον Ζυγό … και οι ξαφνικές επανενώσεις ζευγαριών θα κάνουν την εμφάνιση τους!

Από τις 28/10 και μέχρι τις 21/11/20 η Αφροδίτη θα επισκεφτεί τον οίκο που κυβερνάει...
 • προβλέψεις ερωτικές

  προβλέψεις ερωτικές
 • Ονειροκρίτης

  Ονειροκρίτης
 • ζωδια

  ζωδια
 • Καφεμαντεία – Ανάγνωση Φλιτζανιού

  Καφεμαντεία - Ανάγνωση Φλιτζανιού
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία
 • Ετικέτες

 • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων

  Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
 • αστρολογικές γραμμές

  αστρολογικές γραμμές
 • Αστρολογικές Προβλέψεις
  Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
  Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8254 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,76€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
  9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
  Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2020
  Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project