Οι κάρτες των Αγγέλων – Αλήθειες και υποσχέσεις που θα ενώσουν ζευγάρια! - Αστρολογικές Προβλέψεις

Οι κάρτες των Αγγέλων – Αλήθειες και υποσχέσεις που θα ενώσουν ζευγάρια!

Οι κάρτες των Αγγέλων – Αλήθειες και υποσχέσεις που θα ενώσουν ζευγάρια!

Προβλέψεις για το επόμενο 7ήμερο:

 

Κριός Η Εισακουσθείσα προσευχή

Όλο το επόμενο διάστημα, και μέχρι το τέλος του Φεβρουαρίου, θα σας βάλει σε διλήμματα αλλά και δράσεις που θα έχουν κυρίως να κάνουν, με την προσωπική σας ζωή.

 

Ταύρος Η Μελέτη

Όλα αυτά που σας έχει προτείνει το συντροφικό σας έτερο, σας έχουν προβληματίσει. Ίσως και να είχατε σκεφτεί την πορεία σας διαφορετικά. Δηλώστε άμεσα τις δικές σας θέσεις.

 

Δίδυμοι Η Φιλία

Μέσα σε αυτήν την εβδομάδα, θα έχετε μια ευχάριστη οικονομική είδηση, που θα σας κάνει να δείτε τα πάντα με μια πιο ψύχραιμη και σφαιρική ματιά.

Καρκίνος Η Συγχώρεση

Μάλλον έχετε ανοίξει και πάλι τις πόρτες με τα παλιά και αυτό που θέλετε, είναι να δώσετε μια ακόμη ευκαιρία σε μια ερωτική σας υπόθεση, που έληξε άδοξα.

 

Λέων Η Παιχνιδιάρικη Διάθεση

Υπάρχουν κάποια σημαντικά – πρακτικά θέματα που ζητάει ο άνθρωπος σας να συζητήσετε. Σε όλο αυτό μην εμπλέξετε, τους στενούς σας κύκλους.

 

Παρθένος Η Νέα Αγάπη

Με την υπομονή και το διπλωματικό σας ταλέντο, θα καταφέρετε να πάτε την καθημερινότητα σας, εκεί που θέλετε. Πιθανόν και οι ελεύθεροι, να βρούν μια νέα αγάπη.

Ζυγός Τα Παιδιά

Αυτά που έχετε καταλάβει, για τον νέο σας σύντροφο… σας συγκινούν. Είστε το ζώδιο, που μέσα στους μήνες της Άνοιξης, θα δράσει προς την κατεύθυνση γάμου – οικογένειας.

 

Σκορπιός Ακούγοντας

Μην ακούτε τι λένε οι φήμες και οι τρίτοι. Εσείς ξέρετε μέχρι που μπορείτε και θέλετε, να προχωρήσετε τον δεσμό σας. Όλα τα άλλα είναι περιττά.

 

Τοξότης Η Πρόθεση

Μέσα στην εργασία σας, θα έχετε πολλές επιτυχίες αλλά και συμβάντα που θα δείξουν την συνολική σας αξία. Οι αδέσμευτοι, ίσως και να έρθουν πιο κοντά με κάποιον φίλο τους.

Αιγόκερως Η Θεραπεία

Όλα είναι μπερδεμένα μέσα στο μυαλό και την καρδιά σας. Δώστε λοιπόν παραπάνω χρόνο στον εαυτό σας, και μην χαθείτε μόνο σε αναχρονισμούς.

 

Υδροχόος Η Παράδοση και η Απελευθέρωση

Μπορεί επί του παρόντος να υπάρχει μια δυσκολία, στην επικοινωνία με τον άνθρωπο που αγαπάτε, αλλά από τις αρχές της Άνοιξης όλο αυτό βελτιώνεται.

 

Ιχθείς Τα Νέα Ξεκινήματα

Υπάρχουν πολλά θέματα που πρέπει άμεσα και πριν να λήξει ο Χειμώνας, να λύσετε. Σε όλα τα επόμενα σας βήματα, ο σύντροφος σας θα σας υποστηρίξει σθεναρά

Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

Οι κάρτες της FATMA – Καρμικές σχέσεις στο προσκήνιο!

Οι κάρτες της FATMA – Καρμικές σχέσεις στο προσκήνιο!

Προβλέψεις για το επόμενο 20ήμερο: Κριός Ο ΦΑΡΟΣ Μπορείτε να είστε πιο προσεχτικοί μέσα σε...
Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Παρασκευή 26/02/2021

Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Παρασκευή 26/02/2021

Ζωδιακές προβλέψεις:   Κριός Κλείστε τα αυτιά σας, και μην ακούτε αυτούς που σας ζηλεύουν....
Κάρτες ΜANDALA – Εκπλήξεις σε ελεύθερους και χωρισμένους

Κάρτες ΜANDALA – Εκπλήξεις σε ελεύθερους και χωρισμένους

Προβλέψεις για τον Μάρτιο: Κριός ΤΟ ΦΩΣ Υπάρχει μεγάλη και εσώτερη διάθεση για δημιουργία από...
 • προβλέψεις ερωτικές

  προβλέψεις ερωτικές
 • Ονειροκρίτης

  Ονειροκρίτης
 • ζωδια

  ζωδια
 • Καφεμαντεία – Ανάγνωση Φλιτζανιού

  Καφεμαντεία - Ανάγνωση Φλιτζανιού
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία
 • Ετικέτες

 • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων

  Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
 • αστρολογικές γραμμές

  αστρολογικές γραμμές
 • Αστρολογικές Προβλέψεις
  Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
  Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8254 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,76€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
  9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
  Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2021
  Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project