Οι Κάρτες των Αγγέλων αποκαλύπτουν αλήθειες και ψέματα! - Αστρολογικές Προβλέψεις

Οι Κάρτες των Αγγέλων αποκαλύπτουν αλήθειες και ψέματα!

Οι Κάρτες των Αγγέλων αποκαλύπτουν αλήθειες και ψέματα!
Έχετε ερωτήσεις; Ζητήστε απαντήσεις και διώξτε την ανασφάλεια!
Για έγκυρες Αστρολογικές Προβλέψεις τηλεφωνήστε τώρα στο 9011 400 633, δίπλα σας 24 ώρες το 24ωρο.

Προβλέψεις για τον μήνα του Σεπτεμβρίου:

Κριός Η Ελευθερία

Μέσα σας έχετε κλείσει όλους τους κύκλους του παρελθόντος. Τώρα και με μια πιο ανεβασμένη ψυχολογία, θέλετε να δώσετε ευκαιρίες στην προσωπική σας ζωή, έτσι να δεθεί με έναν άνθρωπο που πληροί τα κριτήρια σας.

Ταύρος Η Αλήθεια και η Ακεραιότητα

Κάποιος σας αναζητεί. Όχι από τα παλιά! Μια πιο νέα γνωριμία σας, έχει εδώ και ένα μικρό χρονικό διάστημα, δελεαστεί από την περίπλοκη σας προσωπικότητα. Από τον νέο μήνα, θα έχετε προσεγγίσεις και προτάσεις.

Δίδυμοι Η Εμπιστοσύνη

Μετά από όλα αυτά που έχετε περάσει στον ερωτικό – οικογενειακό σας τομέα, θα πρέπει να δείτε τα πάντα με μια πιο σφαιρική και ώριμη ματιά. Μπορεί στο τώρα να έχετε προτάσεις, αλλά καλύτερα να μην δώσετε ακόμη την θετική σας απάντηση.

Καρκίνος Η Παράδοση και η Απελευθέρωση

Μέσα στους κύκλους σας και στα οικεία σας περιβάλλοντα, θα προσπαθήσει ο πρώην σας ή κάποιος που τον ενδιαφέρεται, να ξαναμπεί με την λογική του ότι, θέλει να του δώσετε μια ακόμη ευκαιρία αγάπης.

Λέων Η Νέα Αγάπη

Δυναμικές οι καταστάσεις και έντονα ερωτικές, που ζείτε με κάποιο καινούργιο πρόσωπο στην ζωή σας. Είναι κάτι που το σύμπαν σας το χρωστούσε και σίγουρα τώρα, θα έχετε την πρακτική ευκαιρία να το ζήσετε στο μέγιστο του…και με την μέγιστη διάρκεια.

Παρθένος Η Υποστήριξη

Οικονομικές ευκολίες έρχονται από τον σύντροφο σας ή και την οικογένεια σας, πάνω σε κάποια ζητήματα που θέλετε να ολοκληρώσετε. Αυτό είναι και ένα δείγμα των αληθινών συναισθημάτων τους προς εσάς! Ο μήνας, θα έχει και νέους έρωτες για τους ελεύθερους.

Ζυγός Η Εστίαση

Δεν είναι τυχαίες οι συμπτώσεις. Τώρα θα δείτε μπροστά σας, και τον πρώην σας που καιρό σας αναζητά, προκειμένου να σας δηλώσει ότι έχουν αλλάξει οι συνθήκες στην ζωή του, και ότι μπορείτε να είστε μαζί εκ νέου. Σκεφτείτε το!

Σκορπιός Ο Φύλακας Άγγελος

Ο μοναδικός τρόπος, που σκέφτεστε και δράτε, σίγουρα και το μόνο εργαλείο που μπορεί να σας προφυλάξει από όλα αυτά που συντρέχουν γύρω σας. Τώρα μπορείτε και με πιο σοφά κριτήρια, να επιλέξετε τον επόμενο σύντροφο σας.

Τοξότης Η Ηρεμία

Η οικονομική και η αισθηματική σας ταλαιπωρία, τελειώνει μόνιμα και οριστικά. Από τις αρχές του Σεπτεμβρίου, θα βιώσετε μεγάλες επαγγελματικές αλλαγές που σίγουρα θα σας λύσουν αρκετά από τα προβλήματα σας. Επίσης τα άτομο, που ακόμη αγαπάτε…επιστρέφει.

Αιγόκερως Τα Σημάδια

Μέσα στις ερχόμενες εβδομάδες, θα έχετε ανακοινώσεις από τον σύντροφο σας, για όλα αυτά τα σοβαρά που είχατε συζητήσει μέσα στο Καλοκαίρι. Πιθανόν και κάποιοι από εσάς, να πάρουν τελικές αποφάσεις γύρω από γάμο – μετοίκηση.

Υδροχόος Η Φιλία

Δεν θα ζητήσετε πάλι επανασύνδεση. Το άτομο που έχετε αγαπήσει, προσεχώς θα σας πλησιάσει αυτοβούλως και θα σας κάνει προτάσεις που θα σας τραβήξουν το ενδιαφέρον. Φροντίστε αυτήν την φορά, να μην χαθείτε μόνο στα θέλω της άλλης πλευράς.

Ιχθείς Η Αδελφή Ψυχή

Πολλά αυτά που πρέπει να τακτοποιήσετε άμεσα, και μάλλον δεν θα πρέπει να καθυστερήσετε πλέον, ειδικά στον επαγγελματικό σας τομέα. Από το πρώτο 10ήμερο του μήνα, θα βρείτε και τους τρόπους, για να μιλήσετε με το πρόσωπο που σας αφορά.

Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα ειδικά για εσάς ή για κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο;
Καλέστε στο 875 876 8254 (με χρέωση ΜΟΝΟ 0,75€/1΄, τώρα από όλα τα σταθερά και κινητά) και βρείτε λύσεις και απαντήσεις στα ζητήματα που σας απασχολούν!

Γιατί οι αληθινές προβλέψεις τώρα πια δεν κοστίζουν.


Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

Αστρολογία – Ερωτικό Ωροσκόπιο Δευτέρα 24/02/2020

Αστρολογία – Ερωτικό Ωροσκόπιο Δευτέρα 24/02/2020

Ζωδιακές προβλέψεις: Κριός Μέχρι το τέλος του μήνα… θα δείτε πολλά άτομα που έχετε καιρό...
Οικονομικά & Τύχη – Σαββάτο 22/02/2020

Οικονομικά & Τύχη – Σαββάτο 22/02/2020

Τυχερές Προβλέψεις:   Κριός Τυχερά νούμερα ζωδίου : 7, 25,  33,  55,  56,  67 Ευνοϊκές...
Master Tarrot -Το γύρισμα του Τροχού της Ζωής

Master Tarrot -Το γύρισμα του Τροχού της Ζωής

Προβλέψεις για το επόμενο 15ήμερο    Κριός: Το Μεγάλο Πλοίο – Νο 08 Αυτά που...
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Μάνια Βιτάλη

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Μάνια Βιτάλη
 • Ονειροκρίτης

  Ονειροκρίτης
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από τη Λήδα Ελευθερίου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από τη Λήδα Ελευθερίου
 • Καφεμαντεία – Ανάγνωση Φλιτζανιού

  Καφεμαντεία - Ανάγνωση Φλιτζανιού
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία
 • Ετικέτες

 • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων

  Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Ερμιόνη

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Ερμιόνη
 • Αστρολογικές Προβλέψεις
  Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
  Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8254, 875-876-8550, 875-876-8372, 875-876-8311, 875-876-8026, 875-876-8295 και 875-876-8363 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,76€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
  9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
  Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2020
  Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project