Οι κάρτες των Αγγέλων – Οι επανασυνδέσεις είναι κοντά! - Αστρολογικές Προβλέψεις

Οι κάρτες των Αγγέλων – Οι επανασυνδέσεις είναι κοντά!

Οι κάρτες των Αγγέλων – Οι επανασυνδέσεις είναι κοντά!

Ζωδιακές προβλέψεις για μέχρι το τέλος του μήνα!

Κριός Ακούγοντας

Είστε γνώριμοι πια με το δύσκολο περιβάλλον του συντρόφου σας, αλλά αυτήν την φορά κάποια πράματα έχουν βγει έξω από τα όρια τους. Μιλήστε και θα δείτε ότι υπάρχει περιθώριο κατανόησης και λύσης αυτών που σας αποσυντονίζουν.

Ταύρος Η Πρόθεση

Δεν είστε και απόλυτα συνηθισμένοι σε μεγάλες σχέσεις. Τώρα αυτό το καινούργιο άτομο που έχει μπει στην ζωή σας, μπορεί να σας ανατρέψει αυτά που ξέρετε. Επίσης, μια σειρά από καλά οικονομικά νέα, θα σας κάνουν να αναθαρρήσετε.

Δίδυμοι Η Θεραπεία

Δεν θα πρέπει πια να δίνετε τόση πολλή σημασία σε άτομα που σχολιάζουν την προσωπική σας ζωή. Πιθανόν και να υπάρχει μια ζήλια για την εξέλιξη σας. Από τα τέλη του μήνα, μερικοί θα χρειαστεί και να κάνετε ένα μικρό ταξίδι.

Καρκίνος Η Παράδοση και η Απελευθέρωση

Υπάρχουν κάποιες μικρές δυσκολίες, με τον άνθρωπο που θέλετε να κατακτήσετε, αλλά μάλλον είναι πιο πολύ μια στρατηγική του, για να δει μέχρι που μπορείτε να το φτάσετε. Εσείς συνεχίστε την επικοινωνιακή σας πολιορκία και θα δείτε το κάστρο να πέφτει.

Λέων Τα Νέα Ξεκινήματα

Κάποια μαντάτα θα σας φέρει ο σύντροφος σας, για ένα ζήτημα που καιρό τώρα σας απασχολεί. Προβλήματα που είχαν να κάνουν με το παρελθόν του ή οικονομικές εκκρεμότητες, μπορείτε τώρα να τα ξεχάσετε και μόνιμα.

Παρθένος Η Εισακουσθείσα προσευχή

Δεν σας είναι και τόσο ευχάριστο, το γεγονός ότι ακόμη είστε σε διπλές καταστάσεις, και σε μια αδιέξοδη αναμονή για το που θα οδηγηθεί όλο αυτό. Μιλήστε άμεσα με τον άνθρωπο σας, και μην χάνεστε μόνο μέσα σε υποσχέσεις χωρίς αύριο.

Ζυγός Η Μελέτη

Δεν είστε και απόλυτα ευχαριστημένοι, από τις δράσεις και τα αποτελέσματα που έρχονται από την μεριά του συντρόφου σας, και πιθανόν και να πρέπει τώρα να μιλήσετε πιο ανοιχτά. Επίσης, μην αφήνετε σε δεύτερη μοίρα την εργασία και την φιλική σας παρέα!

Σκορπιός Η Φιλία

Υπάρχει ένας έντονος προβληματισμός, στην σχέση σας καθώς τώρα αυτό που πρέπει να αποφασισθεί, έχει να κάνει με το παρελθόν και το όποιο παράλληλο παρόν τώρα φέρνει κολλήματα. Δεν είστε εσείς τα ζώδια που θα αντέξουν τέτοιου είδους καταστάσεις για πολύ ακόμη.

Τοξότης Η Συγχώρεση

Έχετε δοκιμάσει όλους τους πιθανούς τρόπους, για να φέρετε και πάλι κοντά σας τον άνθρωπο που ακόμη αγαπάτε, ασχέτως των άσχημων γεγονότων, που έχουν λάβει χώρα στο μεταξύ σας. Το ιδανικό για αυτήν την εποχή, είναι να αφήστε τον χρόνο, να κλείσει τις πληγές.

Αιγόκερως Η Παιχνιδιάρικη Διάθεση

Δεν θα μείνετε εσείς για πολύ ακόμη διάστημα μόνοι σας. Το σύμπαν σας υποστηρίζει και πιθανόν ένα φιλικό σας πρόσωπο, να κάνει την κίνηση του, και να σας αποκαλύψει τα συναισθήματα του. Μπορεί ήδη να το ξέρετε αυτό… αλλά δεν έχετε και τίποτα να χάσετε.

Υδροχόος Η Νέα Αγάπη

Πολλά τα οικογενειακά προβλήματα που τρέχουν αυτήν την εποχή, και μάλλον το συντροφικό σας έτερο, δεν μπορεί να τα διαχειριστεί σοφά. Σε ότι μπορείτε, με μέτρο και λογική να συμβουλέψετε απλά κάντε το και θα δείτε … θετικές εξελίξεις.

Ιχθείς Τα Παιδιά

Ένα πρόσωπο από τον φιλικό σας κύκλο, καιρό τώρα τρέφει ρομαντικά συναισθήματα για εσάς. Από την καινούργια εβδομάδα, με έμμεσους τρόπους θα δεχτείτε προτάσεις, για έξοδο – ραντεβού. Προσοχή στις λεπτές ισορροπίες.

Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

Επανασυνδέσεις και Σύντροφοι – Παρασκευή 05/06/2020

Επανασυνδέσεις και Σύντροφοι – Παρασκευή 05/06/2020

Για όλους:   Κριός Δεν θα πρέπει να έχετε τα μάτια σας κλειστά, σε καταστάσεις...
Ανάδρομος Ερμής – Καθυστερήσεις σε σχέσεις και συντρόφους

Ανάδρομος Ερμής – Καθυστερήσεις σε σχέσεις και συντρόφους

   Ο τρέχων μήνας, θα χαρακτηριστεί από το έντονο αστρολογικό φαινόμενο του ανάδρομου Ερμή στο...
Χαρτομαντεία HAL G – Προτάσεις που θα δελεάσουν

Χαρτομαντεία HAL G – Προτάσεις που θα δελεάσουν

Ερωτικές προβλέψεις για το επόμενο 2μηνο: ΚΡΙΟΣ : Η ΜΕΛΑΧΡΟΙΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ Υπάρχουν διάφορα ζητήματα που...
 • αστρολογικές προβλέψεις

  αστρολογικές προβλέψεις
 • Ονειροκρίτης

  Ονειροκρίτης
 • αστρολογικές προβλέψεις

  αστρολογικές προβλέψεις
 • Καφεμαντεία – Ανάγνωση Φλιτζανιού

  Καφεμαντεία - Ανάγνωση Φλιτζανιού
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία
 • Ετικέτες

 • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων

  Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
 • αστρολογικές γραμμές

  αστρολογικές γραμμές
 • Αστρολογικές Προβλέψεις
  Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
  Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8254, 875-876-8550, 875-876-8372, 875-876-8311, 875-876-8026, 875-876-8295 και 875-876-8363 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,76€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
  9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
  Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2020
  Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project