Οι Κάρτες των Αγγέλων - Προμηνύματα αγάπης - Αστρολογικές Προβλέψεις

Οι Κάρτες των Αγγέλων – Προμηνύματα αγάπης

Οι Κάρτες των Αγγέλων – Προμηνύματα αγάπης
Έχετε ερωτήσεις; Ζητήστε απαντήσεις και διώξτε την ανασφάλεια!
Για έγκυρες Αστρολογικές Προβλέψεις τηλεφωνήστε τώρα στο 9011 400 633, δίπλα σας 24 ώρες το 24ωρο.

Για τον μήνα του Απριλίου:

Κριός Η Φύση

Η ρομαντική διάθεση που έχετε προς κάποιον φίλο σας, έχει φέρει ανατροπές. Μέσα στις ερχόμενες εβδομάδες, θα δείτε και κάποια θετική αντίδραση.  

Ταύρος Η Μελέτη

Δεν αδιαφορείτε για τον άνθρωπο σας, καθώς ξέρετε ότι έχει κάποιες δυσκολίες με την οικονομική του καθημερινότητα. Αυτό όμως είναι και κάτι που θα λήξει από τα μέσα του Απριλίου.

 

Δίδυμοι Η Φιλία

Μπορεί να είστε προβληματισμένοι, για όλα αυτά που σκέφτεστε εν σχέση με τις τελευταίες ανακοινώσεις του συντρόφου σας, αλλά τώρα είναι η στιγμή που πρέπει να πείτε και τις δικές σας προτάσεις.

 

Καρκίνος Η Συγχώρεση

Μην δείχνετε το πόσο ακόμη θυμωμένοι είστε από αυτά που έχουν γίνει στο παρελθόν. Το πρώην ταίρι σας, θα σας αναζητήσει για επανένωση, μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Απριλίου.

 

Λέων Η Παιχνιδιάρικη Διάθεση

Δεν χρειάζεται άμεσα να πάρετε αποφάσεις, για αυτά που σας έχουν προταθεί. Από την ερχόμενη εβδομάδα, όλα θα είναι πιο στρωτά στην αισθηματική σας ζωή.

 

Παρθένος Η Νέα Αγάπη

Το έχετε ρίξει στην εργασία και στα χομπυ για να μην σκέφτεστε και πολύ, όλες αυτές τις δυσκολίες στην σχέση σας. Αυτό έχει ενοχλήσει πολύ τον άνθρωπο σας.

Ζυγός Τα Παιδιά

Καλέσματα πολλά θα έχετε από κάποιο φιλικό σας πρόσωπο, που θέλει να σας δείξει τι έχει μέσα στην καρδιά του. Μπορεί και να το έχετε καταλάβει, αλλά ακόμη μην το αποκαλύψετε.

 

Σκορπιός Ακούγοντας 

Όλα αυτά τα τελευταία συμβάντα μέσα στον δεσμό σας, και για ακόμη μια φορά, σας έχουν ενοχλήσει. Σε αυτό μπορεί να φταίει και  κάποιος από το παρελθόν σας.

 

Τοξότης Η Πρόθεση 

Το ιδανικό που έχετε να κάνετε είναι να βρείτε χρόνο και χώρο, για τον σύντροφο σας που τον τελευταίο καιρό έχει πραγματικά εκφράσει πολλά παράπονα για την αδιαφορία σας.

 

Αιγόκερως Η Θεραπεία

Αφήστε τους τρίτους και τους όποιους συμβουλάτορες έξω από την σχέση σας. Αυτό είναι και κάτι που θα φέρει και πάλι την ισορροπία στα συναισθήματα και των δύο σας.

 

Υδροχόος Η  Παράδοση και η Απελευθέρωση

Μην επαναπαύεστε. Το συντροφικό σας έτερο, έχει απαιτήσεις πια από εσάς και μάλλον το επόμενο Σαββατοκύριακο θα σας κάνει προτάσεις για κάτι περισσότερο.

Ιχθείς  Τα Νέα Ξεκινήματα 

Όσα και να λέτε και να  υπόσχεστε κατά καιρούς, δεν θα κάνετε πράξεις, ουδείς δεν θα σας πλησιάσει σοβαρά. Οικονομικά θα έχετε κάποια νέα που θα σας ανεβάσουν την διάθεση.

 

 

 

 

Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα ειδικά για εσάς ή για κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο;
Καλέστε στο 875 876 8254 (με χρέωση ΜΟΝΟ 0,75€/1΄, τώρα από όλα τα σταθερά και κινητά) και βρείτε λύσεις και απαντήσεις στα ζητήματα που σας απασχολούν!

Γιατί οι αληθινές προβλέψεις τώρα πια δεν κοστίζουν.


Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

Συναστρίες – Ποιοι θα είναι οι ευνοημένοι σε σχέσεις και οικονομικά?

Συναστρίες – Ποιοι θα είναι οι ευνοημένοι σε σχέσεις και οικονομικά?

Για όλους:   ΚΡΙΟΣ : Μπορεί να μην είστε έτοιμοι ακόμη για μεγάλες αλλαγές …αλλά...
Η τράπουλα των Προσώπων προβλέπει τα ερωτικά μελλούμενα

Η τράπουλα των Προσώπων προβλέπει τα ερωτικά μελλούμενα

Ερωτικές προβλέψεις για το επόμενο 2μηνο: Κριός : ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΠΟΡΤΕΣ...
Ζώδια – Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τετάρτη 08/04/2020

Ζώδια – Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τετάρτη 08/04/2020

Ημερήσιες προβλέψεις:   Κριός Από σήμερα και μέχρι την έλευση του Ταύρου -21/04, μπορείτε να...
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Μάνια Βιτάλη

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Μάνια Βιτάλη
 • Ονειροκρίτης

  Ονειροκρίτης
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από τη Λήδα Ελευθερίου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από τη Λήδα Ελευθερίου
 • Καφεμαντεία – Ανάγνωση Φλιτζανιού

  Καφεμαντεία - Ανάγνωση Φλιτζανιού
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία
 • Ετικέτες

 • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων

  Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
 • αστρολογικές γραμμές

  αστρολογικές γραμμές
 • Αστρολογικές Προβλέψεις
  Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
  Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8254, 875-876-8550, 875-876-8372, 875-876-8311, 875-876-8026, 875-876-8295 και 875-876-8363 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,76€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
  9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
  Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2020
  Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project