Οι κάρτες των Αγγέλων προβλέπουν για ελεύθερους και δεσμευμένους - Αστρολογικές Προβλέψεις

Οι κάρτες των Αγγέλων προβλέπουν για ελεύθερους και δεσμευμένους

Οι κάρτες των Αγγέλων προβλέπουν για ελεύθερους και δεσμευμένους

Προβλέψεις για τον μήνα του Δεκεμβρίου:

Κριός Τα Θαύματα

Αν δεν είστε και τόσο σίγουροι, για αυτά που έχετε καταφέρει μέσα στην σχέση. Ίσως και να φταίει που ακόμη το έτερον σας ήμισυ, είναι εσωστρεφής χαρακτήρας.

 

Ταύρος Η Φύση

Μπορεί να κάνετε πολλά και ειδικά τώρα, που έχετε ελεύθερο χρόνο. Επιπροσθέτως, εσείς που είστε ακόμη αδέσμευτοι, θα ασχοληθείτε περισσότερο με τα οικονομικά σας.

 

Δίδυμοι Η Γαλήνη

Καθημερινά είστε φορτωμένοι με καταστάσεις και υποχρεώσεις, που πρέπει όμως πια να βάλετε σε μια ιεραρχία. Μέσα στον νέο μήνα, θα έχετε και μια ερωτική εξομολόγηση.

Καρκίνος Ο Φύλακας Άγγελος

Όλα αυτά που σας τάξει κάποιος στον ερωτικό τομέα, ακόμη δεν σας έχουν πείσει για να ανάψετε το πράσινο φως, για μια νέα σχέση. Βάλτε τα όρια σας!

 

Λέων Η Παιχνιδιάρικη Διάθεση

Πολλές ειδήσεις και μηνύματα έρχονται από τα παλιά, που δεν σας αφήνουν αδιάφορα. Μέσα στον καινούργιο μήνα, θα έχετε και μια ευθεία πρόταση επανασύνδεσης.

 

Παρθένος Η Νέα Αγάπη

Δεν είστε ακόμη σε μια θετική φάση, για να πάτε πιο κάτω την σχέση σας. Αυτό είναι κάτι που δεν το έχει καταλάβει ο σύντροφος σας, και θα πρέπει να εξηγηθείτε.

Ζυγός Τα Παιδιά

Η αγάπη που σας έχει κάποιος από τον κύκλο σας, θα σας φανερωθεί άμεσα και με έναν ιδιαίτερο τρόπο. Είστε από τους πιο τυχερούς αυτήν την εποχή.

 

Σκορπιός Ακούγοντας

Έχουν πια δημιουργηθεί οι κατάλληλες συνθήκες, για να μπορέσετε με τον σύντροφο σας, να κάνετε και πιο μεγάλα βήματα. Ίσως και στην δημιουργία οικογένειας.

 

Τοξότης Η Πρόθεση

Οι σκέψεις και τα αισθήματα σας, είναι σε αντίθετες ροές. Μπορεί να μην έχετε ακόμη βρει λύσεις για το πώς θα κινηθείτε, αλλά σίγουρα ξέρετε τι θέλετε.

Αιγόκερως Η Θεραπεία

Έχετε μέσα στο μυαλό σας, ένα πολύ συγκεκριμένο πλάνο, το όποιο θέλετε να εξηγήσετε στον σύντροφο σας, που θέλει και αυτός να σας εκφράσει τις προθέσεις του.

 

Υδροχόος Η Παράδοση και η Απελευθέρωση

Η ζήλια και η ανυπομονησία σας, είναι και αυτά τα δύο σας χαρακτηριστικά που έχουν φέρει μια δυσκολία στις επικοινωνίες με τον αγαπημένο σας.

Ιχθείς Τα Νέα Ξεκινήματα

Είστε το ζώδιο που αυτήν την περίοδο, θα έχετε και τις περισσότερες αισθηματικές επανασυνδέσεις, αλλά για τους ελεύθερους… νέοι έρωτες στα προσεχώς!

Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

Το έτος 2020 στην τελική του ευθεία – Αισθηματικά / Οικονομικά

Το έτος 2020 στην τελική του ευθεία – Αισθηματικά / Οικονομικά

Μόνο λίγες εβδομάδες, έχουν μείνει για να καταφθάσει το νέο έτος. Οι αστρολογικές όψεις των...
Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Πέμπτη 03/12/2020

Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Πέμπτη 03/12/2020

Ζωδιακές προβλέψεις:   Κριός Προτάσεις έρχονται μέσα στην εργασία σας, που θα πρέπει να σκεφτείτε...
Οι κάρτες της Σουλτάνας – Προβλέψεις για Ερωτευμένους

Οι κάρτες της Σουλτάνας – Προβλέψεις για Ερωτευμένους

Για όλους και όλα: Κριός ΤΟ 4Ο ΣΥΜΠΑΝ Επιτυχίες σε εργασία και σπουδές, για το...
 • προβλέψεις ερωτικές

  προβλέψεις ερωτικές
 • Ονειροκρίτης

  Ονειροκρίτης
 • ζωδια

  ζωδια
 • Καφεμαντεία – Ανάγνωση Φλιτζανιού

  Καφεμαντεία - Ανάγνωση Φλιτζανιού
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία
 • Ετικέτες

 • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων

  Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
 • αστρολογικές γραμμές

  αστρολογικές γραμμές
 • Αστρολογικές Προβλέψεις
  Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
  Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8254 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,76€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
  9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
  Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2020
  Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project