Οι Κάρτες των Αγγέλων προβλέπουν για την νέα εβδομάδα 14-20/10 - Αστρολογικές Προβλέψεις

Οι Κάρτες των Αγγέλων προβλέπουν για την νέα εβδομάδα 14-20/10

Οι Κάρτες των Αγγέλων προβλέπουν για την νέα εβδομάδα 14-20/10

Αισθηματικές προβλέψεις για το επόμενο 15ήμερο:

Κριός Η Μελέτη

Θα πρέπει να είστε επί 10 πιο προσεχτικοί στις συμπεριφορές σας και σε όλα αυτά που τώρα θέλετε να κάνετε με το άτομο, που έχετε βάλει μέσα στο μυαλό σας. Ίσως και να υπάρχουν καταστάσεις, που δεν τις γνωρίζετε, άρα κινηθείτε απλά και συντηρητικά.

Ταύρος Η Φιλία

Οι επικοινωνίες, με το πρόσωπο που αγαπάτε, θα ανοίξουν και πάλι και το μόνο σίγουρο, είναι ότι πια εσείς οι δύο θα γίνετε αχώριστοι. Δεν μπορείτε να κάνετε και τα πάντα εσείς στην δουλειά σας και πιθανόν και να χρειαστεί να θέσετε πια τους όρους σας.

Δίδυμοι Η Συγχώρεση

Οι μέρες έχουν σκέψεις για τον δεσμό σας και μια τελική απόφαση που περιμένει ο άνθρωπος σας. Τώρα εσείς θα χρειαστεί να ζυγίσετε τα πάντα για το παρόν… και το μέλλον σας. Από τους λίγους που είστε μόνοι σας, κάποιοι θα ζήσουν έναν κεραυνοβόλο έρωτα.

Καρκίνος Η Παιχνιδιάρικη Διάθεση

Μην δίνετε χρόνο και ενέργεια σε άτομα, που δεν ξέρετε τι τελικά πρεσβεύουν. Αφήστε τον χρόνο και τις τρέχουσες καταστάσεις, να σας αποδείξουν τι μπορείτε να καταφέρετε. Μέχρι τότε στο σπίτι σας, πέφτει χρήμα από μια αναπάντεχη πηγή.

Λέων Η Νέα Αγάπη

Δεν χρειάζεται να επιμένετε τόσο πολύ, προς τον σύντροφο σας για να σας κάνει τα χατίρια. Ξέρει τι θέλετε και θα το κάνει μέσα σε αυτόν τον μήνα. Εσείς που έχετε το πρόβλημα των χιλιομέτρων, σίγουρα θα μπορέσετε με την άνοδο των οικονομικών σας, να το ξεπεράσετε.

Παρθένος Τα Παιδιά

Μην δώσετε ακόμη την θετική σας απάντηση σε άτομα, που καιρό τώρα λεκτικά διεκδικούν την καρδιά σας. Όταν θα δείτε και τις πράξεις που θα σας πείσουν, για τις προθέσεις τους, τότε ξανασκεφτείτε το. Στην οικογένεια σας, ένα κληρονομικό θέμα θα λυθεί άμεσα.

Ζυγός Ακούγοντας

Δεν μπορείτε να ξέρετε τα πάντα, για το νέο σας συντροφικό έτερο, άρα το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να σκεφτείτε τους σωστούς τρόπους, που θα ξεκλειδώσουν την καρδιά του. Ένας φίλος ή συγγενής σας, θα θελήσει μια σημαντική βοήθεια- στήριξη από εσάς.

Σκορπιός Η Πρόθεση

Κάντε μια μεγαλύτερη προσπάθεια, για να ξεφύγετε από καταστάσεις που τώρα πια δεν σας συγκινούν. Από τα μέσα του μήνα και μέχρι το τέλος του έτους, όλοι οι εκπρόσωποι του ζωδίου σας, θα έχουν ξεκαθαρίσει σχέσεις και συνεργασίες.

Τοξότης Η Θεραπεία

Πιθανόν και να κρύβετε πολλά από το παρελθόν σας, αλλά το μόνο καλό είναι ότι τώρα είστε σε μια πιο ώριμη φάση, που θα αποφύγετε τα λάθη. Ο σύντροφος σας σε όλα αυτά που θέλετε να κάνετε θα σας υποστηρίξει στο έπακρον.

Αιγόκερως Η Παράδοση και η Απελευθέρωση

Οι απαντήσεις που θα λάβετε από το άτομο που έχετε ερωτευτεί, θα είναι άκρως ικανοποιητικές. Με αυτό σαν βάση, μπορείτε να κάνετε και όλα τα επόμενα σας βήματα. Οι έχοντες διπλές καταστάσεις – παράλληλες καλό είναι να επιταχύνουν τις αποφάσεις τους.

Υδροχόος Τα Νέα Ξεκινήματα

Δεν ξέρετε τι θέλει το συντροφικό σας έτερο, και αυτό κάποιες στιγμές ίσως και να σας μπερδεύει. Μιλήστε αυτήν την καλή εποχή, και θα καταλάβετε ότι υπάρχουν παλιά και νεότερα του προβλήματα, που πρέπει να λύσει.

Ιχθείς Η Εισακουσθείσα προσευχή

Η οικογένεια σας και ο σύντροφος σας, θα σας υποστηρίξουν σε όλα αυτά που θέλετε να κάνετε για την καριέρα σας. Από τους Ιχθείς, που έχουν μείνει μόνοι αυτό το διάστημα, κάποιοι, θα κάνουν σκέψεις – δράσεις για μια επανασύνδεση.

Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

Ερμής σε ορθή πορεία και οι ισορροπίες θα αποκατασταθούν

Ερμής σε ορθή πορεία και οι ισορροπίες θα αποκατασταθούν

Από τις 12/07 ο Ερμής επιτέλους γυρίζει σε ορθή φορά και προσφέρει λύσεις και ευκαιρίες....
Οι κάρτες ΤΑΡΩ προβλέπουν τα άμεσα μελλούμενα!

Οι κάρτες ΤΑΡΩ προβλέπουν τα άμεσα μελλούμενα!

Ερωτικές προβλέψεις: ΚΡΙΟΣ : ΤΟ ΑΡΜΑ Είστε μαζί με τον άνθρωπο σας, σε μια φάση...
Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Τρίτη 07/07/2020

Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Τρίτη 07/07/2020

Ζωδιακές προβλέψεις: Κριός Θα χρειαστεί να γίνετε πολύ πιο δημιουργικοί σε σχέσεις και συνεργασίες αν...
 • προβλέψεις ερωτικές

  προβλέψεις ερωτικές
 • Ονειροκρίτης

  Ονειροκρίτης
 • ζωδια

  ζωδια
 • Καφεμαντεία – Ανάγνωση Φλιτζανιού

  Καφεμαντεία - Ανάγνωση Φλιτζανιού
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία
 • Ετικέτες

 • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων

  Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
 • αστρολογικές γραμμές

  αστρολογικές γραμμές
 • Αστρολογικές Προβλέψεις
  Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
  Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8363 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,76€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
  9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
  Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2020
  Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project