Οι Κάρτες των Αγγέλων προβλέπουν για την νέα εβδομάδα 14-20/10 - Αστρολογικές Προβλέψεις

Οι Κάρτες των Αγγέλων προβλέπουν για την νέα εβδομάδα 14-20/10

Οι Κάρτες των Αγγέλων προβλέπουν για την νέα εβδομάδα 14-20/10
Έχετε ερωτήσεις; Ζητήστε απαντήσεις και διώξτε την ανασφάλεια!
Για έγκυρες Αστρολογικές Προβλέψεις τηλεφωνήστε τώρα στο 9011 400 633, δίπλα σας 24 ώρες το 24ωρο.

Αισθηματικές προβλέψεις για το επόμενο 15ήμερο:

Κριός Η Μελέτη

Θα πρέπει να είστε επί 10 πιο προσεχτικοί στις συμπεριφορές σας και σε όλα αυτά που τώρα θέλετε να κάνετε με το άτομο, που έχετε βάλει μέσα στο μυαλό σας. Ίσως και να υπάρχουν καταστάσεις, που δεν τις γνωρίζετε, άρα κινηθείτε απλά και συντηρητικά.

Ταύρος Η Φιλία

Οι επικοινωνίες, με το πρόσωπο που αγαπάτε, θα ανοίξουν και πάλι και το μόνο σίγουρο, είναι ότι πια εσείς οι δύο θα γίνετε αχώριστοι. Δεν μπορείτε να κάνετε και τα πάντα εσείς στην δουλειά σας και πιθανόν και να χρειαστεί να θέσετε πια τους όρους σας.

Δίδυμοι Η Συγχώρεση

Οι μέρες έχουν σκέψεις για τον δεσμό σας και μια τελική απόφαση που περιμένει ο άνθρωπος σας. Τώρα εσείς θα χρειαστεί να ζυγίσετε τα πάντα για το παρόν… και το μέλλον σας. Από τους λίγους που είστε μόνοι σας, κάποιοι θα ζήσουν έναν κεραυνοβόλο έρωτα.

Καρκίνος Η Παιχνιδιάρικη Διάθεση

Μην δίνετε χρόνο και ενέργεια σε άτομα, που δεν ξέρετε τι τελικά πρεσβεύουν. Αφήστε τον χρόνο και τις τρέχουσες καταστάσεις, να σας αποδείξουν τι μπορείτε να καταφέρετε. Μέχρι τότε στο σπίτι σας, πέφτει χρήμα από μια αναπάντεχη πηγή.

Λέων Η Νέα Αγάπη

Δεν χρειάζεται να επιμένετε τόσο πολύ, προς τον σύντροφο σας για να σας κάνει τα χατίρια. Ξέρει τι θέλετε και θα το κάνει μέσα σε αυτόν τον μήνα. Εσείς που έχετε το πρόβλημα των χιλιομέτρων, σίγουρα θα μπορέσετε με την άνοδο των οικονομικών σας, να το ξεπεράσετε.

Παρθένος Τα Παιδιά

Μην δώσετε ακόμη την θετική σας απάντηση σε άτομα, που καιρό τώρα λεκτικά διεκδικούν την καρδιά σας. Όταν θα δείτε και τις πράξεις που θα σας πείσουν, για τις προθέσεις τους, τότε ξανασκεφτείτε το. Στην οικογένεια σας, ένα κληρονομικό θέμα θα λυθεί άμεσα.

Ζυγός Ακούγοντας

Δεν μπορείτε να ξέρετε τα πάντα, για το νέο σας συντροφικό έτερο, άρα το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να σκεφτείτε τους σωστούς τρόπους, που θα ξεκλειδώσουν την καρδιά του. Ένας φίλος ή συγγενής σας, θα θελήσει μια σημαντική βοήθεια- στήριξη από εσάς.

Σκορπιός Η Πρόθεση

Κάντε μια μεγαλύτερη προσπάθεια, για να ξεφύγετε από καταστάσεις που τώρα πια δεν σας συγκινούν. Από τα μέσα του μήνα και μέχρι το τέλος του έτους, όλοι οι εκπρόσωποι του ζωδίου σας, θα έχουν ξεκαθαρίσει σχέσεις και συνεργασίες.

Τοξότης Η Θεραπεία

Πιθανόν και να κρύβετε πολλά από το παρελθόν σας, αλλά το μόνο καλό είναι ότι τώρα είστε σε μια πιο ώριμη φάση, που θα αποφύγετε τα λάθη. Ο σύντροφος σας σε όλα αυτά που θέλετε να κάνετε θα σας υποστηρίξει στο έπακρον.

Αιγόκερως Η Παράδοση και η Απελευθέρωση

Οι απαντήσεις που θα λάβετε από το άτομο που έχετε ερωτευτεί, θα είναι άκρως ικανοποιητικές. Με αυτό σαν βάση, μπορείτε να κάνετε και όλα τα επόμενα σας βήματα. Οι έχοντες διπλές καταστάσεις – παράλληλες καλό είναι να επιταχύνουν τις αποφάσεις τους.

Υδροχόος Τα Νέα Ξεκινήματα

Δεν ξέρετε τι θέλει το συντροφικό σας έτερο, και αυτό κάποιες στιγμές ίσως και να σας μπερδεύει. Μιλήστε αυτήν την καλή εποχή, και θα καταλάβετε ότι υπάρχουν παλιά και νεότερα του προβλήματα, που πρέπει να λύσει.

Ιχθείς Η Εισακουσθείσα προσευχή

Η οικογένεια σας και ο σύντροφος σας, θα σας υποστηρίξουν σε όλα αυτά που θέλετε να κάνετε για την καριέρα σας. Από τους Ιχθείς, που έχουν μείνει μόνοι αυτό το διάστημα, κάποιοι, θα κάνουν σκέψεις – δράσεις για μια επανασύνδεση.

Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα ειδικά για εσάς ή για κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο;
Καλέστε στο 875 876 8254 (με χρέωση ΜΟΝΟ 0,75€/1΄, τώρα από όλα τα σταθερά και κινητά) και βρείτε λύσεις και απαντήσεις στα ζητήματα που σας απασχολούν!

Γιατί οι αληθινές προβλέψεις τώρα πια δεν κοστίζουν.


Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

Χαρτομαντεία LENORMAND – Ξαφνικές γνωριμίες για όλους!

Χαρτομαντεία LENORMAND – Ξαφνικές γνωριμίες για όλους!

Προβλέψεις για το επόμενο 15μερο: Κριός ΤΟ ΠΛΟΙΟ Κάποια παλιά του μυστικά θέλει, να σας...
Ζωδιακή Συμβατότητα – Ποιά ζώδια θα έχουν επιστροφές από το παρελθόν τους?

Ζωδιακή Συμβατότητα – Ποιά ζώδια θα έχουν επιστροφές από το παρελθόν τους?

Για τον μήνα του Δεκεμβρίου: Κριός Πιθανόν και να είστε έτοιμοι πια, για να πείτε...
Ερωτική Ταρώ – Προβλέψεις Πέμπτη 21/11/2019

Ερωτική Ταρώ – Προβλέψεις Πέμπτη 21/11/2019

Ερωτικές Προβλέψεις: ΚΡΙΟΣ : Η ΔΥΝΑΜΗ Δεν θέλετε άλλες περιπέτειες με την αισθηματική σας ζωή...
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Μάνια Βιτάλη

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Μάνια Βιτάλη
 • Ονειροκρίτης

  Ονειροκρίτης
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από τη Λήδα Ελευθερίου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από τη Λήδα Ελευθερίου
 • Καφεμαντεία – Ανάγνωση Φλιτζανιού

  Καφεμαντεία - Ανάγνωση Φλιτζανιού
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία
 • Ετικέτες

 • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων

  Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Ερμιόνη

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Ερμιόνη
 • Αστρολογικές Προβλέψεις
  Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
  Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8254, 875-876-8372, 875-876-8311, 875-876-8026, 875-876-8295 και 875-876-8363 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,76€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
  9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
  Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2019
  Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project