Οι Κάρτες των Αγγέλων προβλέπουν το πεπρωμένο των σχέσεων - Αστρολογικές Προβλέψεις

Οι Κάρτες των Αγγέλων προβλέπουν το πεπρωμένο των σχέσεων

Οι Κάρτες των Αγγέλων προβλέπουν το πεπρωμένο των σχέσεων

Ζωδιακές προβλέψεις για το επόμενο 20ήμερο:

Κριός Η Εισακουσθείσα προσευχή

Πολλά αυτά που χρειάζεται να περάσουν από τα χέρια σας, αυτές τις τελευταίες εβδομάδες του Δεκεμβρίου. Μια πρόσκληση/επικοινωνία για τις γιορτές σίγουρα θα σας εκπλήξει.

 

Ταύρος Η Μελέτη

Το συντροφικό σας έτερο, έχει πολλές σκέψεις που επιθυμεί άμεσα να σας τις εκφράσει και μέσα από ώριμο διάλογο να μπορέσετε να βρείτε τον δρόμο για μια πιο ποιοτική καθημερινότητα.

 

Δίδυμοι Η Φιλία

Ο ζωδιακός σας εγωισμός, είναι ξακουστός! Ευτυχώς για εσάς…καθως μόνο έτσι στο τώρα μπορείτε να διαχειριστείτε αισθηματικές απογοητεύσεις και αδικίες γενικότερα.

Καρκίνος Η Συγχώρεση

Είστε σε μια φάση της ζωής σας, που το μόνο που θέλετε είναι να βρείτε εκ νέου τον βαθύτερο σας εαυτό και θετική διάθεση. Οι έρωτες θα σας αναζητήσουν από Ιανουάριο.

 

Λέων Η Παιχνιδιάρικη Διάθεση

Μην κάνετε πειράματα με την καρδιά και τα συναισθήματα των άλλων. Ξέρετε ότι αυτός που έχετε μέσα στις σκέψεις σας, επί του παρόντος, δεν μπορεί να σας ανοίξει το πράσινο φως.

 

Παρθένος Η Νέα Αγάπη

Οι πληροφορίες και τα μαντάτα που έρχονται από κάποιον γνωστό σας, για το πρόσωπο που έχετε μήνες τώρα ερωτευτεί, θα σας βάλουν και σε πιο βαθιές σκέψεις.

Ζυγός Τα Παιδιά

Από την καινούργια εβδομάδα θα έχετε επικοινωνίες με το ταίρι σας, που θα σας βοηθήσουν και τους δύο…να πάτε σε συγκατοίκηση ή και γάμο άμεσα.

 

Σκορπιός Ακούγοντας

Έχετε συγχωρέσει τους πάντες. Δεν ήταν εύκολο αλλά είστε σε μια κρίσιμη στιγμή, που επιβάλλεται να κάνετε όλα τα επόμενα βήματα, προς νέα μονοπάτια.

 

Τοξότης Η Πρόθεση

Με τις υποσχέσεις δεν τα έχετε και τόσο καλά. Εσείς από την δική σας μεριά, θα βάλετε τα χρονικά σας όρια, και σίγουρα θα χρειαστεί αυτήν την φορά να τα τιμήσετε.

Αιγόκερως Η Θεραπεία

Μεταξύ σοβαρού και αστείου… κάποιος σας έχει έμμεσα ζητήσει να γνωριστείτε πιο προσωπικά. Το έχετε καταλάβει… αλλά θέλετε και εσείς τον χρόνο σας.

 

Υδροχόος Η Παράδοση και η Απελευθέρωση

Η ψυχολογία σας πάει από το καλό στο καλύτερο και αυτό έχει την αντανάκλαση του στην αισθηματική σας σχέση. Σίγουρα όλα θα βελτιωθούν.

 

Ιχθείς Τα Νέα Ξεκινήματα

Ανανέωση θέλει να φέρει το συντροφικό σας έτερο, μέσα στον δεσμό σας και έναν πιο ερωτικό αέρα. Οι προτάσεις που θα σας κάνει, θα σας γοητεύσουν!

Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

Η τράπουλα των Προσώπων – Αλλού η παρουσία και αλλού το μυαλό!

Η τράπουλα των Προσώπων – Αλλού η παρουσία και αλλού το μυαλό!

Προβλέψεις Φεβρουαρίου: Κριός ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Οι ευχές σας θα εισακουστούν, και το πρόσωπο που έχετε...
23+24/01/2021 Ένα Σαββατοκύριακο που θα φανερώσει τους κρυφούς εραστές

23+24/01/2021 Ένα Σαββατοκύριακο που θα φανερώσει τους κρυφούς εραστές

Αλλαγές στις ερωτικές σχέσεις, φέρνει η τελευταία εβδομάδα του Ιανουαρίου: Κριός Σημαντικά αυτά που θέλει...
Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Κυριακή 24/01/2021

Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Κυριακή 24/01/2021

Ζωδιακές προβλέψεις:   Κριός Μόνο θετική θα είναι τελικά η ανταπόκριση που θα έχετε από...
 • προβλέψεις ερωτικές

  προβλέψεις ερωτικές
 • Ονειροκρίτης

  Ονειροκρίτης
 • ζωδια

  ζωδια
 • Καφεμαντεία – Ανάγνωση Φλιτζανιού

  Καφεμαντεία - Ανάγνωση Φλιτζανιού
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία
 • Ετικέτες

 • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων

  Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
 • αστρολογικές γραμμές

  αστρολογικές γραμμές
 • Αστρολογικές Προβλέψεις
  Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
  Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8254 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,76€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
  9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
  Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2021
  Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project