Οι κάρτες των Αγγέλων- Σχέσεις και σύντροφοι επανασυνδέονται - Αστρολογικές Προβλέψεις

Οι κάρτες των Αγγέλων- Σχέσεις και σύντροφοι επανασυνδέονται

Οι κάρτες των Αγγέλων- Σχέσεις και σύντροφοι επανασυνδέονται

Για όλους:

Κριός Ο Φύλακας Άγγελος

Εκπλήξεις μόνο έχει το υπόλοιπο του Ιουνίου. Έρωτες και τροποποιήσεις, στην αισθηματική σας ζωή που θα σας ανεβάσουν το κέφι. Κρατάτε και την πρωτεία, σε επανασυνδέσεις γάμων, σχέσεων αλλά και φιλικών – συνεργασιών.

 

Ταύρος Η Φύση

Το ενδιαφέρον κάποιου από το πρόσφατο σας παρελθόν, παραμένει αμείωτο και το ξέρετε. Μέσα στις προσεχείς ημέρες θα έχετε κάποια νέα του, που θα μιλούν για μια νέα σχέση.

 

Δίδυμοι Η Εστία

Κάποιες φορές χάνεστε μέσα στις ζωές και τις επιθυμίες των άλλων. Αυτό τώρα θα πρέπει να λήξει και να δώσετε πια χρόνο στον εαυτό σας, για να καταλάβει τι πρέπει να γίνει από εδώ και μετά.

Καρκίνος Η Ελευθερία

Όλα τα καλά σενάρια είναι ανοιχτά μπροστά σας και πρέπει να τα αρπάξετε. Στην εργασία σας, άνοδος και φήμη αλλά και στα προσωπικά σας μια αγάπη από τα παλιά θα αναζωπυρωθεί.

 

Λέων Τα νέα Ξεκινήματα

Είστε έτοιμοι για να μιλήσετε σε αυτόν που αγαπάτε, και να του δώσετε μια ακόμη μεγάλη ευκαιρία, για να είστε μαζί. Σίγουρα όλος ο κόπος σας συνολικά, θα φέρει το προσδοκώμενο αποτέλεσμα!

 

Παρθένος Οι Ιδέες και η Έμπνευση

Αισθάνεστε ότι ακόμη δεν έχετε απελευθερωθεί, από τα παλιά. Μέσα στην τελευταίες εβδομάδα του Ιουνίου, θα έχετε κάποια νεότερα από το παρελθόν, που δεν θα σας αφήσουν ασυγκίνητους.

Ζυγός Η Ηρεμία

Έχετε πια συνειδητοποιήσει, ότι η σχέση σας πρέπει άμεσα και πρακτικά να περάσει σε ένα άλλο επίπεδο, όπου και θα βρείτε την ισορροπία σας. Το ταίρι σας θέλει κάτι ανάλογο!

 

Σκορπιός Ακούγοντας

Πολλές και μεγάλες οι αλλαγές που έρχονται στην καθημερινότητα σας, όπου και θα σας βάλουν σε μια άλλη καλύτερη διάθεση. Οι έρωτες και τα πάθη, παλιά και καινούργια σίγουρα θα σας βοηθήσουν στο να ξεκαθίσετε το μέσα σας.

 

Τοξότης Η Υποστήριξη

Πολλά τα άτομα και οι θετικές καταστάσεις, που σας κυκλώνουν! Εσείς που ακόμη είστε ελεύθεροι, θα μπορέσετε να ζυγίσετε καλύτερα αυτά που θα σας προταθούν, ακόμη και από το παρελθόν για να πάρετε τις τελικές σας αποφάσεις.

Αιγόκερως Ο Διαλογισμός

Εξηγήσεις και απαντήσεις επιτέλους θα λάβετε από το πρόσωπο που έχετε ερωτευτεί, και μέχρι τώρα σας δυσκόλευε. Υπάρχουν και οι σωστές συνθήκες, για εσάς τους δύο για να επανενωθείτε χωρίς άλλα εμπόδια.

 

Υδροχόος Η Αδελφή Ψυχή

Όλη η εποχή η νέα που πλησιάζει, σας δίνει ότι σας χρειάζεται για να φέρετε την ζωή σας, στα πλαίσια που χρειάζεται. Ο σύντροφος σας μπορεί να είναι απόμακρος, αλλά έχει διάθεση τις επόμενες ημέρες να σας αναζητήσει με προτάσεις.

 

Ιχθείς Το Ησυχαστήριο

Οι καρμικές σχέσεις, έχουν την τιμητική τους. Παρελθόν και δύσκολο παρόν, θα στρώσουν μπροστά σας ιδέες – προτάσεις – δράσεις, για να ξανα-κερδίσουν την εμπιστοσύνη σας. Επίσης, στην εργασία σας θα βρείτε πια την χρυσή τομή.

Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

Ωροσκόπιο Σχέσεων – Αισθηματικές επανασυνδέσεις μόνιμες για κάποια ζώδια

Ωροσκόπιο Σχέσεων – Αισθηματικές επανασυνδέσεις μόνιμες για κάποια ζώδια

Μέχρι το τέλος του Ιουνίου, θα συνεχίσουν να συντελούνται σημαντικές αλλαγές στον αστρολογικό θόλο… που...
Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Παρασκευή 14/06/2024

Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Παρασκευή 14/06/2024

Ζωδιακές προβλέψεις:   Κριός Είστε έτοιμοι για όλα. Μέσα σε αυτό το Σαββατοκύριακο, θα λάβετε...
Οι κάρτες του Βασιλιά προβλέπουν άμεσες επιστροφές από τα παλιά

Οι κάρτες του Βασιλιά προβλέπουν άμεσες επιστροφές από τα παλιά

Προβλέψεις για το επόμενο 15ήμερο: Κριός ΤΑ ΠΡΑΣΣΙΝΑ ΜΑΤΙΑ Οι νέοι και παθιασμένοι έρωτες που...
 • προβλέψεις ερωτικές

  προβλέψεις ερωτικές
 • Ονειροκρίτης

  Ονειροκρίτης
 • ζωδια

  ζωδια
 • Καφεμαντεία – Ανάγνωση Φλιτζανιού

  Καφεμαντεία - Ανάγνωση Φλιτζανιού
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία
 • Ετικέτες

 • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων

  Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
 • αστρολογικές γραμμές

  αστρολογικές γραμμές
 • Αστρολογικές Προβλέψεις
  Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
  Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8254 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,82€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
  9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,74E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,74E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
  Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2024
  Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project